Adwords vertaling laten maken

De grootste fout bij het vertalen van Adwords campagnes?

Niet checken of de keywords hetzelfde opleveren in het land waar je gevonden wilt worden.

Wil je een Adwords campagne opzetten in het buitenland? Of al je advertentie campagnes laten vertalen?

De project managers van Vertaalbureau Machielsen zijn Adwords certified. We zorgen voor relevant zoekverkeer uit het buitenland. We lokaliseren je campagnes en advertenties.

Heb je een website of webwinkel in het buitenland? 

Een vertaalde Adwords campagne werkt in principe net zoals een Nederlandse campagne. Je target een bepaalde regio en je koopt zoekverkeer in dat gerelateerd is aan bepaalde zoekwoorden. De vertaalde advertenties moeten aan dezelfde voorwaarden voldoen: ook in het buitenland geldt een kwaliteitsscore voor je account.

Onder andere de kwaliteit van de advertenties en landingspagina’s bepalen de kwaliteitsscore. Het is dus heel belangrijk om dit goed te vertalen en op elkaar af te stemmen.

Direct contact
Blogs laten schrijven door Machielsen

Liesbeth Machielsen

CEO vertaalbureau Machielsen

Luister niet naar ons… Dit zeggen onze klanten

Vertaalbureau & Contentbureau
Vertaalbureau en Contentbureau machielsen

We hebben onze content creatie uitbesteed bij Machielsen. De content is effectief en de samenwerking is relaxed en professioneel.

Joost Kuhlmann – Stiply

Vertaalbureau en Contentbureau

Toffe samenwerking met Machielsen. De vertaling is snel en van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen.

Geert Smit – Nordique

Juridisch vertaalbureau Groningen

We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen en zijn heel tevreden over hun juridische vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten.

André Kamps – IT-Jurist

Vertaalbureau Machielsen

We hebben ons magazine laten schrijven door Machielsen. De inhoud slaat echt op wat we doen! Kritisch, persoonlijk en professioneel.

Lisette Sloot – Team050

Adwords vertaling hoe doe je dat
Adwords campagnes vertalen, waar begin je
Hoe vertalen van Adwords campagnes
Campagnes en advertenties van Adwords vertalen
Het vertalen van je Adwords campagnes
Adwords account voor het buitenland opzetten

Een Adwords vertaling, hoe werkt dat?

Een Adwords vertaling is erg complex. “Gewoon” vertalen is niet mogelijk. De zoekwoorden die je in Nederland target, leveren in het land waar je Adwords wilt gaan inzetten misschien niks op. Of misschien zijn er bepaalde synoniemen die veel relevanter zoekverkeer opleveren. Een goed onderzoek is dus essentieel voor een succesvolle vertaling van je campagnes.

Maar voordat we kunnen beginnen met het vertalen van de campagnes, moeten we onderzoeken wat voor advertenties relevant zijn voor je doelgroep. Meestal zijn dit advertenties in het zoeknetwerk en soms is dit een combinatie van Search en Display.

  • Er werken altijd 2 native speakers aan je Adwords vertaling
  • Machielsen zet 30 jaar kennis en ervaring in
  • Dankzij ons contentbureau weten we hoe we advertenties voor jou kunnen laten werken
  • Er werkt altijd een Adwords certified individual aan je Adwords vertaling
Direct contact
Google Adwords vertaalbureau

Aansprekende vertaling van je Adwords advertentie

Om je doelgroep aan te spreken, moet je weten wat wel en wat niet werkt in het land waar je gevonden wilt worden. Daarom werken wij met native speakers. Eigenlijk kun je het geen vertalen meer noemen: we maken gewoon nieuwe Adwords campagnes, want van de Nederlandse advertentieteksten die je aanlevert, blijft vaak niks meer over.

De campagnes worden gelokaliseerd. Dit betekent dat een native speaker de teksten afstemt op de taal, cultuur en gebruiken van het land waar je de campagnes wilt gaan inzetten.

Een Adwords vertaling hangt vaak nauw samen met een SEO vertaling.

Adwords vertaling

Bewaken van de kwaliteitsscore

Elk Adwords account heeft een kwaliteitsscore. De kwaliteitsscore is een schatting van de kwaliteit van de advertenties, zoekwoorden en landingspagina’s. Advertenties van hogere kwaliteit leiden bijna altijd tot lagere kosten en een betere advertentiepositie.

De slechte vertaling van je campagnes kan dus leiden tot een slechtere kwaliteitsscore, die ook je Nederlandse campagnes niet ten goede komt. Een goede Adwords vertaling laten maken is dus belangrijker dan je denkt.

Het is onze taak om met een hoogwaardige vertaling te zorgen voor een goede kwaliteitsscore.

Direct contact
Adwords vertaling - campagne structuur

Vergeet je landingspagina’s niet bij een Adwords vertaling

Het vertalen en optimaliseren van je bestemmingspagina is minstens zo belangrijk als een kwalitatieve vertaling van je Advertentie copy. De bestemmingspagina moet afgestemd zijn op de wensen van de bezoekers. Wat vinden ze belangrijk? Zijn dat klant reviews? Of zijn ze gevoelig voor heel veel achtergrondinformatie waaruit blijkt dat je de expert bent die ze zoeken?

Een veelgemaakte fout is dat de zoekwoorden op de bestemmingspagina niet matchen met de zoekwoorden in de advertentietekst en url.

Adwords vertaling laten maken door professional

Bij het maken van een Adwords vertaling is alleen talenkennis niet genoeg

Het onderwerp van je tekst is minstens zo belangrijk als talenkennis. Degene die je advertentie gaat vertalen, moet toch over inhoudelijke kennis beschikken om je business te begrijpen? Daarom werken wij met specialisten in de meest uiteenlopende vakgebieden.

Ook moet de vertaler thuis zijn in digitale marketing, want hoe kun je een Adwords vertaling begrijpen als je het verschil tussen SEO en SEA niet kunt benoemen? Je moet begrijpen dat iemand die op een advertentie klikt, een bepaalde verwachting heeft van de landingspagina. En je moet snappen hoe een goed opgebouwde advertentietekst tot een betere CTR leidt.

Voor Adwords vertalingen werken we alleen met vertalers die thuis zijn in de digitale marketing. Om de kwaliteit te waarborgen zijn onze projectmanagers Adwords certified.

Direct contact

Bij Machielsen kun je terecht voor veel meer dan alleen een Adwords vertaling

Content is king, en Machielsen is the queen of content.

Vanuit het vertaalbureau hebben we ons contentbureau opgebouwd; omdat we altijd werkten vanuit de inhoud, ging dat min of meer vanzelf. Machielsen is je gedroomde taalpartner; we werken altijd met de meest actuele kennis op het gebied van online marketing (SEO, SEA, Copy, Social). Ondanks dat we geen campagnes beheren, zijn we wel Adwords certified, gewoon omdat we vinden dat we moeten weten hoe we als Adwords vertaler kunnen bijdragen aan een beter resultaat.

De Machielsenbelofte: we zetten al onze kennis en ervaring in om jou succesvol te maken in elke taal.

Machielsen is Adwords Certified

Vertalen van Adwords campagnes

Adwords vertaling laten maken? Vraag direct een offerte aan

Vul het contactformulier in of stuur een MAIL

Machielsen is lid van de VVIN

Adwords campagnes vertalen
Vertaalbureau voor Adwords campagnes
Adwords vertaling laten maken
Adwords vertaalbureau campagnes en advertentie svertalen
Adwords campagnes Vertalen
Adwords campagnes lokaliseren voor Duitsland
Adwords advertenties laten vertalen