Blog vertalen

Blog laten vertalen voor internationaal bereik?

Meer dan 50% van de marketeers ziet bloggen als de beste manier om leads te genereren. We zien dat steeds meer bedrijven beginnen met bloggen. Als je een meertalige website hebt, loont het zeker de moeite om je blog te vertalen.

De grootste leugen over SEO vertalingen:

De stap naar het buitenland lijkt heel makkelijk: een SEO vertaling van je Nederlandse website laten maken en wachten tot de aanvragen binnenstromen.

Jammer, zo werkt het dus niet en daar ben je inmiddels wel achtergekomen. Om in het buitenland voet aan de grond te krijgen, moet je net zo hard werken als in Nederland. Misschien nog wel harder, want in het buitenland doen ze anders zaken dan in Nederland. Een goede manier om een band op te bouwen met je doelgroep in het buitenland is het schrijven en laten vertalen van relevante blogs.

Wij vertalen je blog met gevoel voor de cultuur van de doeltaal

We combineren de expertise van ons contentbureau met het vertaalbureau. We weten dus hoe we content voor jou kunnen laten werken. Je blog vertalen is essentieel!

Direct contact
SEO copywriter - Meer traffic

Jouke de Jong

Blog vertalen bij Machielsen

Luister niet naar ons… Dit zeggen onze klanten

Vertaalbureau & Contentbureau
Vertaalbureau en Contentbureau machielsen

We hebben onze content creatie uitbesteed bij Machielsen. De content is effectief en de samenwerking is relaxed en professioneel.

Joost Kuhlmann – Stiply

Vertaalbureau en Contentbureau

Toffe samenwerking met Machielsen. De vertaling is snel en van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen.

Geert Smit – Nordique

Juridisch vertaalbureau Groningen

We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen en zijn heel tevreden over hun juridische vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten.

André Kamps – IT-Jurist

Vertaalbureau Machielsen

We hebben ons magazine laten schrijven door Machielsen. De inhoud slaat echt op wat we doen! Kritisch, persoonlijk en professioneel.

Lisette Sloot – Team050

SEO tekstschrijver professioneel
SEO tekstschrijver Groningen
SEO teksten laten schrijven door tekstschrijver
Tekstschrijver voor SEO
SEO Tekstschrijver voor meer bereik
Professionele SEO tekstschrijver

Blog vertalen en een band opbouwen met je doelgroep

Bij Machielsen helpen we al bijna 30 jaar lang bedrijven die de stap naar het buitenland maken. We hebben inmiddels geleerd wat echt van belang is.

Sommige bedrijven maken de stap om de markt te veroveren zonder enige ervaring, terwijl andere organisaties een klantenkring hebben opgebouwd en marktaandeel willen winnen. Het maakt niet uit waarom je de stap maakt, maar als je het doet, moet je snappen hoe er zaken wordt gedaan in het land waar je naartoe gaat.

Het belangrijkste is dat je je doelgroep begrijpt

Je maakt relevante content voor de Nederlandse markt. Hier is het prima om je doelgroep met je en jij aan te spreken. De doelgroep met jij en je aanspreken in Duitsland noemen we hier op kantoor een blog killer! Niet doen dus.

Door je blogs te vertalen kun je een band opbouwen met je lokale doelgroep. Het biedt veel kansen en mogelijkheden. Misschien nog belangrijker is dat je de SEO positie van je website kunt versterken door lokale backlinks te verzamelen met de vertaalde blogs.

Direct contact

Ben jij er klaar voor om je blogs te vertalen?

Blog vertalen naar het Engels

Het enige SEO vertaalbureau van Nederland

Elk vertaalbureau doet aan SEO. Ze verwerken keywords in de vertaling en dat is het dan.

Wat ons anders maakt is de unieke samenwerking tussen ons contentbureau en vertaalbureau. Met het contentbureau zijn we dagelijks met SEO bezig: we schrijven SEO content, doen keyword onderzoek, doen aan linkbuilding, voeren technische SEO optimalisaties uit. Combineer dit met onze expertise in het vertaalbureau: het dubbele moedertaalprincipe en de kennis van het doelland. We kunnen de vertaling helemaal afstemmen op het zoekgedrag in het land waar je gevonden wilt worden.

De projectmanagers van vertaalbureau Machielsen zijn Google Adwords & Analytics certified en hebben een intensieve Search Marketing cursus gevolgd bij het Amerikaanse marketing instituut Digital Marketer.

De internationale SEO copywriters maken vervolgens een échte SEO slag door de vertaling verder te optimaliseren, afbeeldingen te optimaliseren en metadata geschikt te maken.

Blog vertalen offshore industrie

Blog vertalen volgens het dubbele moedertaalprincipe

Bij Machielsen werken er altijd twee vertalers aan de vertaling van je blog. Je blog wordt naar de doeltaal vertaald door een native speaker van die doeltaal. Die vertaalt je blog soepel en natuurlijk naar de doeltaal met gevoel voor de cultuur van het land, en zonder verlies van de oorspronkelijke tone of voice.

Vervolgens wordt je blog nagekeken door een revisor. De revisor heeft de brontaal als moedertaal en weet eventuele foutjes er dus heel makkelijk uit te vissen. Als er nog dingen verloren zijn gegaan in de vertaling, ziet de revisor dat meteen. Hij stuurt de tekst met eventuele suggesties weer terug naar de vertaler, die de wijzigingen kan doorvoeren.

Als laatste gaat je blog naar onze SEO specialisten. Zij kijken of de keywords zo in je blog zijn verwerkt, dat je tekst goed vindbaar is.

Direct contact
Blog laten vertalen naar het Duits

Blog laten vertalen en SEO

Er zijn een aantal ingrediënten voor een succesvolle SEO strategie in het buitenland. Content geoptimaliseerd voor zoekmachines maakt daar deel van uit. We zien vaak dat buitenlandse websites “dunne” content hebben. Te weinig content dus. Blogs laten vertalen is een goede strategie om je site een flinke content boost te geven.

Machielsen is berucht en beroemd door haar ‘3 Punch Kock Out’ SEO copywriting techniek. Sinds kort zetten we deze techniek ook in voor elke blog vertaling.

1

Blogs & SEO keywords

We onderzoeken waar kansen en mogelijkheden liggen qua SEO keywords en blogs
2

Vertalen van relevante blogs

We superchargen je website met een blog vertaling die goed scoort in de zoekmachines
3

Optimaliseren

Wanneer we je blog vertalen, optimaliseren we alle on-page SEO elementen (afbeeldingen, meta-data en headers) voor het land waar je gevonden wilt worden.
Blog laten vertalen door copywriter

Zo goed en toch zo bescheiden gebleven

Iedereen roept namelijk al dat ze de beste zijn… Dat ze de beste blog vertalen en dat ze je boven in Google krijgen (wat dus onzin is).

Prima, wij zijn de leukste. En we zijn gewoon goed in wat we doen.

Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen waarde kunt toevoegen als je iets doet waar je écht plezier in hebt.

Wij hebben oprecht plezier in het blog vertalen. Als blog vertaler komt het behalen van resultaat voor je klanten op de eerste plaats. We werken altijd vanuit de inhoud met de meest actuele kennis op het gebied van online marketing (SEO, SEA, Copy, Social). Ondanks dat we geen campagnes beheren, zijn we wel Adwords certified, gewoon omdat we vinden dat we moeten weten hoe we als blog vertaler kunnen bijdragen aan een beter resultaat.

Machielsen is Adwords Certified

Vertalen van blogs

Contact

How we roll…

Bij een kennismaking hoort taart…

of wodka als je op de VrijMiLunch komt.

SEO Copywriter bewezen trakcrecord

Onze Digital Marketer certificeringen

Blog vertalen offshore industrie
Technisch blog vertalen
SEO copywriting websites
Blog vertalen en lokaliseren
Blog vertalen naar het Engels
Blogs laten vertalen