Eindredacteur content

Converteren je campagnes niet?!

Content met taal- en tekstfouten wordt weggeklikt, niet goed gelezen en is slecht voor je reputatie. Dat is inmiddels wel duidelijk. Eén stomme taalfout op je pagina kan het verschil maken tussen wel of geen conversie. En dat is echt zuur! Daarom zijn we begonnen met onze content eindredactie.

We hebben een procedure ontwikkeld om snel een kwaliteitscontrole uit te voeren op al je dagelijkse content; onze content eindredacteuren zorgen voor constante kwaliteit en terminologie. En geven door slimme managementrapportages inzicht in hoe jouw contentafdeling presteert.

We zijn je content team op afstand

Dit zijn de voordelen:

Altijd content van hoge kwaliteit

Consistent woordgebruik

Snelle service door Machielsen

Managementrapport en inzage in kwaliteit

Ja, ik wil goede content
Blogs laten schrijven door Machielsen

Liesbeth Machielsen

Tekstschrijver Groningen

Luister niet naar ons… Dit zeggen onze klanten

Vertaalbureau & Contentbureau
Vertaalbureau en Contentbureau machielsen

We hebben onze content creatie uitbesteed bij Tekstschrijver Groningen. De content is effectief en de samenwerking is relaxed en professioneel.

Joost Kuhlmann – Stiply

Vertaalbureau en Contentbureau

Toffe samenwerking met Machielsen. De vertaling is snel en van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen.

Geert Smit – Nordique

Juridisch vertaalbureau Groningen

We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen en zijn heel tevreden over hun juridische vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten.

André Kamps – IT-Jurist

Vertaalbureau Machielsen

We hebben ons magazine laten schrijven door Tekstschrijver Groningen. De inhoud slaat echt op wat we doen! Kritisch, persoonlijk en professioneel.

Lisette Sloot – Team050

Machielsen tekstschrijver en copywriter Groningen
SEO blogs laten schrijven door contentspecialist
goede tekstschrijver in groningen
b2b blogs laten schrijven
Blogs laten schrijven - Copywriter voor website
webteksten laten schrijven groningen

Content eindredactie, hoe werkt dat?

Jouw contentafdeling wordt succesvol gerund door creatieve professionals. Waarom zou je die creativiteit beperken door eisen aan een tekst te stellen? Houd de vaart er in, geef hun creativiteit vrij spel. Dan zorgen wij ervoor dat het taalgebruik, de grammatica en de tone of voice perfect worden afgestemd op jouw wensen en richtlijnen. In alle talen!

Via je eigen account (mail- of dropbox of Slack-kanaal) lever je de content aan en wij doen de rest: d’s en t’s, grammaticale check, zinsopbouw, SEO check, you name it. We nemen vooraf je wensen door en leggen ze vast zodat iedereen zich eraan houdt. Op basis van meetbare criteria sturen we je periodiek een rapport over hoe jouw contentafdeling presteert.

Voorbeelden van content die we voor je kunnen checken:

Vraag een offerte aan
Goede Tekstschrijver Groningen

Content ondersteuning

  • Barst jouw contentafdeling uit zijn voegen?
  • Wil jij jouw contentafdeling outsourcen?
  • Heb je tijdelijk een contentprofessional nodig?

Het content-ondersteuningsteam van Machielsen staat voor je klaar. Voor sommige organisaties is het moeilijk om de groei van hun contentafdeling bij te benen. Voor andere organisaties is er net niet genoeg werk om een contentspecialist aan te nemen. Het content-ondersteuningsteam van Machielsen biedt uitkomst.

Direct contact
Tekstschrijver voor SEO teksten in Groningen

Werkwijze content eindredactie

Jouw content moet aan de hoogste eisen voldoen

Welke eisen stel jij aan je content? Dit kan zelfs per product of dienst verschillen. Voor het ene product hanteer je een formele tone of voice, voor het andere product juist een informele tone of voice. We stellen vast welke standaard we gaan hanteren voor jouw content. Je werkt samen met een vaste eindredacteur en door intensieve samenwerking zijn wij in staat om jouw content supersnel te verwerken en klaar te maken voor publicatie.

Bekijk hieronder onze werkwijze:

Intake & Stijlgids

Voordat we aan de slag kunnen moeten we weten met wie we te maken hebben, we willen alles van je weten. Van doelgroep tot bedrijfsdoelstellingen: wat is het doel van de content die wij voor je gaan schrijven? Voor de eindredacteur is het van groot belang om per dienst, soms zelfs per product de tone of voice te specificeren.

Redactie

Jouw contentafdeling maakt content, en zodra die af is stuur je hem naar ons. Er zijn diverse mogelijkheden: een beveiligde en persoonlijke dropbox of een eigen mailaccount, etc. De eindredacteur begint direct met de kwaliteitscontrole en levert binnen de afgesproken tijd.

Management rapportage

Als je met een grote contentafdeling werkt is het waardevol om feedback te krijgen. Waar worden fouten gemaakt en hoe wordt er over het algemeen gepresteerd door je team? We hechten veel waarde aan onze samenwerking en zoeken samen naar verbeterpunten. Als jij dat wilt krijg je maandelijks een managementrapportage waarin jouw medewerkers worden beoordeeld.
Bekijk onze abonnementen
Tekstschrijver in Groningen gezocht

Hier beantwoorden we de laatste vraag die je hebt…

Q: Waarom zijn wij zo goed in content eindredactie?

A: Als je bijna 30 jaar met taal en tekst werkt, weet je wat er wel en niet werkt. Vanuit het vertaalbureau hebben we ons contentbureau opgebouwd; omdat we altijd werkten vanuit de inhoud, ging dat min of meer vanzelf. We werken altijd met de meest actuele kennis op het gebied van online marketing (SEO, SEA, Copy, Social). Ondanks het feit dat we geen campagnes beheren, zijn we wel Adwords certified, gewoon omdat we vinden dat we moeten weten hoe we als Adwords schrijver kunnen bijdragen aan een beter resultaat.

Al onze tekstschrijvers en online marketeers hebben intensieve cursussen gevolgd en zijn gecertificeerd door het Amerikaanse Digital Marketer instituut.

We zetten bewezen technieken in om jou succesvol te maken.

SEO Tekstschrijver uit Groningen
Tekstschrijver Groningen voor SEO content
Content laten schrijven Groningen
Goede content laten maken in Groningen
Goede content laten schrijven Groningen
SEO content laten schrijven door tekstbureau Groningen
SEO tekstschrijver Groningen
Teksten laten schrijven Groningen

Neem contact op met Machielsen – Content eindredactie

Vul het contactformulier in of stuur een MAIL

Frans Vertaalbureau voor documenten vertalen
Vertaalbrueau Franse taal voor internationaal zaken doen
Vertaalbureau Frans - internationaal zakendoen
Vertaalbureau Frans - website laten vertalen naar het Frans
Vertaalbureau Frans voor zakelijke vertaling
Vertalen Franse teksten door professionele vertalers