Content marketing bureau Machielsen

De beste investering in digitale marketing

Als content marketing bureau snappen we het als geen ander.

Het marketingbudget van je organisatie moet optimaal worden besteed. Je hebt duidelijke doelen: je wilt online beter gevonden worden, indruk maken bij je doelgroep en leads genereren.

Goed uitgevoerde content marketing is de effectiefste manier om je doelen te bereiken.

Waarom?

Jouw klant zoekt alle informatie die hij of zij nodig heeft om een beslissing te nemen online. Met content marketing voorzie je in de informatiebehoefte van je klant.

Content marketing en SEO zijn een gouden combinatie, met onze contentstrategie genereren we significant meer traffic na 3 maanden.

Content Marketing Bureau

Waarom kiezen voor Machielsen?

 • Meer bezoekers en een hoger conversiepercentage
 • Effectiever en goedkoper dan alleen adverteren
 • Voorzie in de informatiebehoefte van je doelgroep
 • Versterk je merk met content marketing
 • Verbeter je vindbaarheid met SEO content
Direct starten met content marketing

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review over SEO specialist

AFAS Software

"Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!"

Jacco Faaij

referentie Machielsen

Van der Maas & Verhoog Advocaten

"Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen."

Archie Verhoog

Laat content marketing voor je werken

Met je organisatie heb je duidelijke doelen: je vindbaarheid verbeteren, leads genereren en je wilt beter in beeld zijn bij je doelgroep. De informatiebehoefte van je klant is sterk veranderd en content marketing voorziet in deze behoefte.

Je bent op zoek naar een content marketing bureau dat resultaat kan leveren. Dat is Machielsen.

 • Meetbare resultaten op basis van KPI's
 • Je krijgt je eigen content team
 • Altijd een content strategie op maat
 • Content wordt afgestemd op jouw doelen
 • Aanvragen zijn 100% vrijblijvend
Nu starten met content marketing

Waarom je moet starten met content marketing

Je hoort iedereen over content marketing, maar waarom is het zo populair? En nog belangrijker, waarom werkt het? Allereerst ligt het niet aan jou, niet aan je product of dienst. Maar het ligt aan je klant. Het gedrag van je klant is sterk veranderd.

Veel bedrijven zien dit niet en benaderen hun doelgroep met een achterhaalde tactiek. De informatiebehoefte van je klant is veranderd. Vroeger was een verkoper verantwoordelijk voor 80% van de informatievoorziening.

Nu is dat niet meer zo. Jouw klant zoekt nu zelf alle informatie die hij of zij nodig heeft om een beslissing te maken. Als organisatie moet je dus kunnen voorzien in die informatiebehoefte.

Dit doe je met content marketing.

Je biedt je doelgroep de juiste informatie en helpt ze de klantreis te doorlopen.

Content marketing is de vergeten basis

Gaat meer dan 80 % van jouw marketingbudget naar Google Ads?

We zien het vaak: organisaties die hun complete marketingbudget aan Google Ads besteden.

Ze zien dat de advertentie campagnes minder presteren. Gek genoeg gaan ze daardoor juist meer uitgeven. Als het rendement uitblijft, slaat de paniek toe. Maar waar ligt het eigenlijk aan dat Ads zo weinig doet?

Waarschijnlijk heeft de concurrentie wel geïnvesteerd in content marketing en SEO teksten. Daar profiteren zij van, terwijl jouw resultaten achterblijven. De kracht van content marketing wordt door veel organisaties onderschat.

Content marketing: meer leads, meer traffic en betere branding

Content marketing werkt.

Sommige klanten zien de traffic met 180% toenemen. Maar ook uit dit content marketing onderzoek van HubSpot blijkt dat:

 • 78% van de klanten meer vertrouwen heeft in een merk door content marketing.
 • Content marketing 62% minder kost dan traditionele marketing en 3x zo veel leads oplevert.
 • 80% van de consumenten de voorkeur geeft aan artikelen boven reclame als ze op zoek zijn naar informatie over een product of dienst.

Wat voor content we gaan creëren, hangt af van je doelgroep. Om je vindbaarheid te verbeteren, gaan onze SEO tekstschrijvers aan de slag met je website. We zorgen dat alle content voldoet aan de eisen van Google. We schrijven webteksten en blogs en we gaan actief linkbuilden. Deze aanpak is altijd succesvol en levert op korte termijn meer traffic op. Content en backlinks zijn namelijk de belangrijkste rankingfactoren volgens Google.

Hoe wij content marketing voor jou laten werken

Strategie, uitvoering en optimalisatie.

Strategie: We combineren een SEO nulmeting, een grondige doelgroepanalyse en onze intake waarin we de identiteit van je bedrijf onder de loep nemen om een content marketing strategie te formuleren die voor jou gaat werken. We maken een buyer persona en een content kalender waarin we alle activiteiten voor het komende half jaar plannen.

Uitvoering: Op basis van de strategie gaan we aan de slag met het creëren van content. We schrijven en maken content op basis van de strategie en kalender. Dit zorgt voor consistentie en duidelijkheid. In de kalender worden ook alle verbeterpunten uit de SEO nulmeting opgenomen, we werken dus ook altijd aan je vindbaarheid. We schrijven SEO teksten en gaan actief linkbuilden.

Optimalisatie: Op basis van de vastgestelde KPI’s maken we iedere maand een rapportage. Door goed in kaart te brengen welke acties het meeste effect hebben kunnen we bijsturen, opschalen of sommige acties staken. We optimaliseren de content en komende acties op basis van de impact die we hebben gemaakt.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je.

We integreren jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal. Bellen mag ook.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte