Contentmarketingbureau Machielsen

Voor B2B-bedrijven is contentmarketing onmisbaar. Het is de perfecte manier om leads te genereren. 

Op basis van een contentstrategie schrijven we ijzersterke content. Met deze content winnen we het vertrouwen van je doelgroep. Zo zetten we ze om naar betalende klanten. 

Dit levert goede contentmarketing je op:

  • Verbeterde vindbaarheid en zichtbaarheid (SEO)
  • Betere conversies en hogere kwaliteit leads 
  • Sterkere merkpositionering 

Met onze contentmarketing stijgen bedrijven naar grote hoogten. Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? 

Vraag een offerte aan

Wil je content die perfect is afgestemd op jouw bedrijf?

Met onze teksten haal je het maximale uit je website.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vraag een offerte aan
Gratis SEO-audit Machielsen

“Grote website? Unieke branche? Geen probleem! We zijn op ons best met flinke projecten en schrijven ook voor specialistische bedrijven.”

Jouke de Jong – SEO-specialist

Contentstrategie

Waarom is het ene bedrijf zo succesvol met contentmarketing en het andere bedrijf niet? Meestal ligt dit aan de contentstrategie. We zien vaak dat bedrijven de strategiefase overslaan en direct beginnen met content schrijven. Het is beter om eerst een plan te maken en je doelen vast te stellen. Dan haal je veel meer rendement uit je teksten. 

De contentmarketeers van Machielsen werken op basis van een sterke strategie. We leggen onder andere onze doelen vast, bepalen wie je doelgroep is en analyseren je concurrenten. Op basis hiervan bepalen we met welke content we je doelgroep het beste bereiken. Pas dan gaan we schrijven.

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Contentmarketing en SEO gaan hand in hand. Sterker nog, als je de content slim opzet heeft het een enorme impact op je organische zoekresultaten. We stemmen je content af op zoekintentie en schrijven fantastische teksten die scoren in Google.

Laat contentmarketing voor je werken

Contentmarketing voorziet in de informatiebehoefte van je klant. Tegelijkertijd verbeter je je vindbaarheid, genereer je leads en versterk je jouw autoriteit in je branche. Geen wonder dat je benieuwd bent naar de mogelijkheden. 

Je hebt een contentmarketingbureau nodig dat resultaat levert. Dat is Machielsen.

medewerker contentbureau Machieslen

Vrijblijvende offerte voor bedrijven

Wil je meer traffic naar je website, betere leads en meer omzet? Vraag snel een offerte aan!


Vraag een offerte aan

Resultaten waar we trots op zijn

Voor onze klant Marlan realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘solid surface‘ (720 zoekopdrachten per maand).

Voor The Health Issue maakten we een contentstrategie die resulteerde in een groei van 810% in het aantal vertoningen.

Voor onze klant AFAS realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘digitalisering‘ (2.400 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant Fit Professionals realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘recruitment‘ (14.800 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant No Monkey Business realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘unicorn‘ (40.500 zoekopdrachten per maand).

tevreden klant
Review vertaalbureau
Review over Machielsen
logo van klant
museum Over Machielsen
klant van Machielsen
appademic logo
Boter en Bloem Machielsen
educatie logo
forum groningen klant
health science groningen
Logo klant machielsen
referentie Machielsen

10 / 10

“Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.”


Archie Verhoog

Van der Maas & Verhoog Advocaten

Review over content bureau machielsen

10 / 10

“Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!”


Jacco Faaij

AFAS Software

Maurice appademic

10 / 10

“Machielsen is een fijne partner om mee samen te werken. Samen hebben we een contentstrategie ontwikkeld voor Appademic. We zijn heel blij met de kwaliteit van de content en de resultaten zijn goed. “


Maurice Derksema

Appademic

Contentcreatie

Wat en hoe we gaan schrijven, hangt af van je doelgroep. Waar willen zij antwoord op? Waar lopen ze tegenaan? Wat zijn hun problemen? We beantwoorden hun vragen met waardevolle content die ook nog eens lekker leest. De populairste vormen van geschreven content zijn blogs, whitepapers, e-books, SEO-teksten en webteksten.

Consistentie is key. We werken altijd volgens een duidelijk contentplan. Wat gaan we maken? Wie is verantwoordelijk voor de input en creatie? Wanneer publiceren we de content? En via welke kanalen? Jij hoeft je hier niet meer mee bezig te houden: wij nemen alles uit handen, als je dat wilt. 

Onze contentspecialisten schrijven content die naadloos aansluit op je doelgroep. De teksten zijn in de juiste tone of voice en afgestemd op de customer journey.

Voortgang bewaken en optimaliseren 

Als je samenwerkt met een contentmarketingbureau, wil je samen doelen stellen en de voortgang van die doelen bewaken. Dat begrijpen wij. Daarom sturen wij iedere maand een uitgebreide rapportage. Op die manier heb je inzicht in wat wij doen en welke resultaten ons werk oplevert. 

Uiteindelijk hangt het succes van de content af van hoe het de afgesproken doelen realiseert. Doordat we iedere maand de balans opmaken, zien we of we de doelen echt bereiken. En zien we dat we ergens moeten bijsturen? Dan kan dat direct. Zo optimaliseren we de voortgang iedere maand weer.

Vrijblijvende offerte voor bedrijven

Wil je meer traffic naar je website, betere leads en meer omzet? Vraag snel een offerte aan!


Vraag een offerte aan

Deskundig en ervaren contentmarketingbureau 

Wij zijn geen jack of all trades, master of none. SEO en contentmarketing, dat is wat we doen. Dat dit hand in hand gaat, is geen toeval. Onze contentmarketeers en ervaren SEO-tekstschrijvers staan klaar om te knallen.

Contentmarketing gaat niet over één nacht ijs. We beloven dan ook geen quick wins. Onze content-specialisten werken iedere maand weer aan het realiseren van je doelen. Met elkaar brengen we jouw website naar de top.

Onze aanpak is simpel: we maken een plan, voeren het uit en optimaliseren waar nodig. Jij je business, wij de content.

Contentbureau uit Groningen

Machielsen is een contentmarketingbureau uit Groningen. Wil je jouw contentmarketing uitbesteden? Bij ons zit je helemaal goed.

We hebben ons niet voor niets gespecialiseerd in contentmarketing. Hiermee creëer je relevante en waardevolle content. En dat vinden we belangrijk. Zo spreek je namelijk een duidelijk afgebakende doelgroep aan. Door hen waardevolle informatie te geven, zet je deze specifieke doelgroep aan tot winstgevende acties. Win-win!

Als contentmarketingbureau helpen wij je met het:

  • creëren van een contentstrategie
  • maken van een contentmarketingplan
  • schrijven van waardevolle content
  • optimaliseren van bestaande content

Veelgestelde vragen

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing is een vorm van marketing waarbij je relevante en waardevolle content creëert die een duidelijk afgebakende doelgroep aanspreekt. Het doel is uiteindelijk om deze specifieke doelgroep aan je te binden en hen aan te zetten tot winstgevende acties.

Meer over contentmarketing

Wat is een contentstrategie precies?

Een contentstrategie is een strategisch document. Hierin leg je vast hoe je contentmarketing gaat inzetten om het vertrouwen van je doelgroep te winnen en ze om te zetten naar betalende klanten.

Bouw een succesvolle contentstrategie in 8 stappen

Wat doet een contentmarketeer?

Een contentmarketeer is een professional die verantwoordelijk is voor het plannen, creëren en delen van waardevolle content. Het doel hiervan? Om relevante bezoekers aan te trekken en die bezoekers te converteren naar klanten.

Wat doet een contentmarketeer?

Boost je conversie met betere content

De effectiviteit van content is lastig te meten, maar er zijn wel degelijk een aantal factoren die invloed hebben op het conversiepercentage. In dit blog hebben we de belangrijkste factoren vertaald naar praktische tips die je direct in de praktijk kunt brengen.

7 simpele en snelle tips om conversies te boosten
Tarieven van vertaalbureau

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl