Contentmarketingbureau Machielsen

De beste investering in digitale marketing

Voor B2B-bedrijven is contentmarketing onmisbaar. Contentmarketing is namelijk de perfecte manier om leads te genereren. 

Sterker nog: goed uitgevoerde contentmarketing levert zelfs drie keer meer leads op dan traditionele marketing. 

Hoe dat komt? Mensen negeren verkopende advertenties steeds vaker en gaan nu zelf online op zoek naar informatie die hun probleem oplost. Beantwoordt de content hun vraag? Dan gaan ze eerder een relatie met je aan.   

Op basis van een contentstrategie bouwen we een band op met je doelgroep, om ze vervolgens aan te zetten tot de winstgevende acties die jij nodig hebt.

Waarom kiezen voor Machielsen?

 • Ervaren en deskundige contentspecialisten
 • Meer leads en meer traffic
 • Tastbare resultaten op basis van KPI's
 • We werken op basis van een contentstrategie
 • Verbeter je vindbaarheid met SEO content

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct starten met content marketing

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan op het onafhankelijke reviewplatform Feedback Company.

Review over SEO specialist

AFAS Software

"Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!"

Jacco Faaij

referentie Machielsen

Van der Maas & Verhoog Advocaten

"Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen."

Archie Verhoog

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Laat content marketing voor je werken

Met je organisatie heb je duidelijke doelen: je vindbaarheid verbeteren, leads genereren en je wilt beter in beeld zijn bij je doelgroep. De informatiebehoefte van je klant is sterk veranderd en content marketing voorziet in deze behoefte.

Je bent op zoek naar een content marketing bureau dat resultaat kan leveren. Dat is Machielsen.

Samenwerken met Machielsen?

 • Meetbare resultaten op basis van KPI's
 • Je krijgt je eigen content team
 • Altijd een content strategie op maat
 • Content wordt afgestemd op jouw doelen
 • Aanvragen zijn 100% vrijblijvend

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Nu starten met content marketing

Waarom contentmarketing?

Als contentmarketingbureau snappen we het als geen ander.

Het marketingbudget van je organisatie moet optimaal worden besteed. Je hebt duidelijke doelen: je wilt online beter worden gevonden, indruk maken bij je doelgroep en leads genereren.

Goed uitgevoerde contentmarketing is de effectiefste manier om dit te bereiken.

Contentstrategie 

Wil je succes behalen met contentmarketing? Dan heb je eerst een contentstrategie nodig.  

Een heldere contentstrategie staat aan de basis van contentmarketing en geeft richting aan alles wat je doet.

We bepalen de contentstrategie op basis van jouw bedrijfsdoelen. 

We leggen vast welke doelen we nastreven, wie je doelgroep is en we analyseren je concurrenten. Op basis van deze informatie bepalen we wat voor content we gaan maken en hoe we je doelgroep gaan bereiken. 

Het doel bepaalt de strategie. Want content is nooit het doel. 

Meer traffic, leads en omzet?

Wil je meer traffic naar je website, betere leads en meer omzet? Vraag een gratis SEO audit laten en ontdek hoe je het maximale uit SEO kunt halen.


Gratis SEO-audit aanvragen

Contentcreatie

Consistentie is key. Op basis van de strategie maken we een contentplan. Wat gaan we maken? Wie is verantwoordelijk voor de input en creatie? Wanneer publiceren we de content? En via welke kanalen?

Onze contentspecialisten schrijven content die naadloos aansluit op je doelgroep: in de juiste tone of voice en afgestemd op hun customer journey. 

Wat we gaan schrijven, hangt dus af van je doelgroep. Waar willen zij antwoord op? Waar lopen ze tegenaan? Wat zijn hun problemen?  We beantwoorden hun vragen met waardevolle content die ook nog eens lekker leest. De populairste vormen van geschreven content zijn blogs, whitepapers, e-books, SEO-teksten en webteksten. 

Voortgang bewaken en optimaliseren 

Als je samenwerkt met een contentmarketingbureau, is het superbelangrijk om samen doelen te stellen en de voortgang van die doelen te bewaken. Daarom ontvang je van ons een maandelijkse rapportage. 

Het succes van de content hangt af van in hoeverre het de afgesproken doelen realiseert. We bepalen van te voren welke metrics we tracken. Zo zien we of we de doelen echt bereiken. 

Zoekmachine-optimalisatie (SEO)

Contentmarketing en SEO gaan hand in hand. Sterker nog, als je de content slim opzet heeft het een mega impact hebben op je organische zoekresultaten. We stemmen de content af op zoekintentie en schrijven SEO-teksten die scoren. 

Ook is contentmarketing een perfecte manier om backlinks te genereren. Goede content kan namelijk links van andere website verdienen. Zulke relevante backlinks zijn een belangrijke factor voor je positie in Google. 

Deskundig en ervaren contentmarketing-bureau 

Machielsen is geen jack of all trades, master of none. SEO en contentmarketing, dat is wat we doen. Dat dit hand in hand gaat, is geen toeval. Onze contentmarketeers en ervaren SEO-tekstschrijvers staan klaar om te knallen. 

Let wel: contentmarketing gaat niet over één nacht ijs. We beloven dan ook geen quick wins. Wel helpen onze content-specialisten je binnen een paar maanden met het realiseren van je doelen. We zijn het contentbureau (en SEO-bureau in één) dat jouw website naar de top leidt. 

Onze aanpak is simpel: we maken een plan, voeren het uit en optimaliseren waar nodig. Jij je business, wij de content.

Contentbureau uit Groningen

Machielsen is een contentmarketingbureau uit Groningen. Wil je jouw content marketing uitbesteden? We ondersteunen en helpen je jouw marketingdoelen te realiseren. 

Dat doen we met contentmarketing en SEO. Contentmarketing is een vorm van marketing waarbij je relevante en waardevolle content creëert. Hiermee spreek je een duidelijk afgebakende doelgroep aan. Het doel is om deze specifieke doelgroep aan te zetten tot winstgevende acties.

Als contentmarketingbureau helpen wij je met het:

 • creëren van een contentstrategie 
 • maken van een contentmarketingplan
 • schrijven van waardevolle content 
 • optimaliseren van bestaande content 

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte