Webshop laten vertalen voor de internationale markt

  • API koppeling met ons vertaalplatform

  • Veel ervaring in e-commerce

  • We denken met je mee

  • Machielsen is dé content specialist

Zelfs onze klanten zijn de leukste

zij hebben vertrouwen in onze deskundigheid

Webshop vertaling laten maken Groningen
e-commerce vertaling laten maken
vertaling laten maken
Vertaling laten maken door specialist
kwaliteit vertaling door Machielsen Groningen
vertaling laten maken door professionele vertaler

Webshop laten vertalen door professionals

Ook in het buitenland wil je je onderscheiden en op een effectieve manier jouw doelgroep bereiken. In het land waar je gevonden wilt worden zoeken ze anders, shoppen ze anders en komen Nederlandse taalgrappen niet over. Je bent op zoek naar een taalpartner waar de vertaling van je complete online experience in goede handen is. Meer weten over vertaalbureau Machielsen

Door ons vertaalplatform wordt het vertalen van je online store nog makkelijker.

Productomschrijvingen vakkundig laten vertalen

Wij begrijpen als geen ander dat de productomschrijvingen op je webshop het verschil maken. Het verschil tussen conversie en geen conversie. Het spreekt voor zich dat het laten vertalen van productteksten essentieel is als je overweegt om je producten in het buitenland aan te gaan bieden.

Het is belangrijk dat bezoekers in het land waar je zaken wilt doen, zich herkennen in de manier waarop je hen aanspreekt. Wij zorgen ervoor dat je complete web experience hen op de juiste manier triggert.

Onze vertalers blinken uit in het vertalen van productomschrijvingen. Wist je dat we ook goed zijn het schrijven van content?

SEA campagnes laten vertalen

Je bent live met je (gloednieuwe) vertaalde website of webshop, nu nog traffic. Hoogstwaarschijnlijk worden er Adwords campagnes ingezet om traffic te genereren. Het vertalen van Adwords advertenties is lastig, de vertaling moet perfect aansluiten op de doelgroep en de vertaling moet voldoen aan de eisen van Google bijvoorbeeld.

De vertalers van Machielsen weten jouw Adwords campagne succesvol te maken door de doelgroep te bereiken met de meest relevantie zoekwoorden en een passende tone of voice.

Koppel je CMS aan ons vertaalplatform

We hebben connectors voor de volgende Content Management Systems

Vertaalbureau Magento e-commerce specialist vertalen
Wordpress laten vertalen website Groningen
Vertaalbureau dat met Drupal kan werken
Vertaling van Joomla website Groningen
Vertaalbureau dat met Umbraco kan werken
Sitecore vertaalbureau CMS vertalen

Kennismaken?

Machielsen =

  • Ervaren in het vertalen van en voor webwinkels
  • Betrouwbaar, afspraak is afspraak
  • Uniek met haar dubbele moedertaalprincipe

Machielsen vertaalplatform

Ons vertaalplatform uitermate geschikt voor het vertalen en lokaliseren van websops en websites. Door een API koppeling met het CMS is het niet meer nodig om met CSV exports te werken. Er wordt een directe koppeling gemaakt en vertalingen worden rechtstreeks naar ons platform gepushed. Hierdoor kan ons gestroomlijnde vertaalproces direct van start.

Het platform is zelfs zo slim dat wij een melding krijgen wanneer je nieuwe producten plaatst in je webshop, natuurlijk geef je zelf aan of je de nieuwe teksten wel of niet vertaald wilt hebben.

Voorkom blunders!

Als je besluit de grens over te gaan met je webwinkel, doe je er verstandig aan om de content af te stemmen op het land waar je je producten gaat aanbieden. Laat onderzoeken of de stijl en informatie aansluiten op dat land. Zo hebben wij content vertaald voor een webshop in babyproducten, die onder andere de Spaanse markt wilde veroveren.

In de teksten werd regelmatig verwezen naar de kraamhulp. Hoewel we dat in Nederland heel gewoon vinden, kennen ze het concept in Spanje niet. De zorg voor moeder en pasgeborene is daar heel anders geregeld. Gelukkig mochten we de content afstemmen op de gewoonten in Spanje.

Neem contact op met ons

Wil je meer weten over vertalingen?