Engels vertaalbureau Machielsen

Engelse vertaling laten maken?

Zet Engels vertaalbureau Machielsen in voor al je Engelse vertalingen en Engelstalige copy en content.

Als bedrijven in Nederland internationaal zaken willen doen, is een Engelse vertaling van hun website een van de eerste stappen. En zelfs voor bedrijven die uitsluitend in Nederland actief zijn, is een Engelstalige website heel gewoon. Ook in ons eigen land zijn immers internationale klanten gevestigd?

Wanneer je een Engelse vertaling laat maken, is het belangrijk om vooraf het doel van de vertaling vast te stellen. Je website, bijvoorbeeld, moet voor conversie zorgen, terwijl een arbeidsovereenkomst juridisch moet kloppen.

Ook is het belangrijk om te kijken voor wie we vertalen. Wie is je doelgroep? Vaak heeft je doelgroep het Engels helemaal niet als moedertaal. Grote kans dat je een brede doelgroep wilt aanspreken met je Engelse vertaling. Hier houden wij rekening mee door het taalniveau van de vertaling af te stemmen op je doelgroep.

Direct een offerte aanvragen
Blogs laten schrijven door Machielsen

Liesbeth Machielsen

Vertaler Engels

Luister niet naar ons… Dit zeggen onze klanten

Vertaalbureau & Contentbureau
Vertaalbureau en Contentbureau machielsen

We hebben onze content creatie uitbesteed bij Machielsen. De content is effectief en de samenwerking is relaxed en professioneel.

Joost Kuhlmann – Stiply

Vertaalbureau en Contentbureau

Toffe samenwerking met Engels vertaalbureau Machielsen. De vertalingen zijn snel en van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen.

Geert Smit – Nordique

Juridisch vertaalbureau Groningen

We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen en zijn heel tevreden over hun juridische vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten.

André Kamps – IT-Jurist

Vertaalbureau Machielsen

We hebben ons magazine laten schrijven door Machielsen. De inhoud slaat echt op wat we doen! Kritisch, persoonlijk en professioneel.

Lisette Sloot – Team050

Engels vertaalbureau gezocht
Vertaling naar het Engels door Freelancer
Engelse vertaling laten maken
Vertaling Engels waar begin je?
Vertaling Engels door professioneel bureau
Engels vertaalspecialist technische vertaling

Vertaalbureau Machielsen: In-house Engels vertalers en freelance Engels vertalers

Vertaalbureau Machielsen vertaalt al bijna 30 jaar allerlei documenten van en naar het Engels. We zetten al onze kennis en ervaring in om jou succesvol te maken in het buitenland.

Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen goed werk kunt leveren als je iets doet waar je echt goed in bent. Daarom maken we gebruik van freelance vertalers en in-house vertalers. Vertaler bij Machielsen word je niet zomaar; je moet aan strenge eisen voldoen. Zo zijn al onze freelance vertalers gescreend op kennis en kunde, HBO+ geschoold en zijn alle vertalers akkoord gegaan met onze eisen en werkprocedure.

Omdat we zulke strenge eisen stellen, maakt het niet zo veel uit waar de vertalers hun werk uitvoeren. Het vertaalberoep is niet plaatsgebonden en leent zich uitstekend voor het vrije werken. Onze Engels vertalers zijn dus echte digital nomads.

Vraag een offerte aan

Het enige Engels vertaalbureau met gecertificeerde SEO specialisten

Een Engelse vertaling optimaliseren voor zoekmachines is niet makkelijk. Je moet rekening houden met Engelse zoektermen en bijbehorende zoekvolumes. Google is verreweg de populairste zoekmachine.

Bij vertaalbureau Machielsen zijn we goed in SEO. We hebben namelijk ook een contentbureau waar we dagelijks werken aan de vindbaarheid van de websites van onze klanten.

We zijn het enige Engels vertaalbureau met echte SEO specialisten. Voordat we beginnen met vertalen, zoeken we uit wat de beste zoektermen zijn. We baseren de beste zoektermen onder andere op relevantie en zoekvolumes. We weten inmiddels zeker dat de Nederlandse zoekwoorden letterlijk vertaald in het Engels niet hetzelfde opleveren. In het Engels worden gewoon andere zoektermen gebruikt.

De projectmanagers van vertaalbureau Machielsen zijn Google Adwords & Analytics certified en hebben een intensieve Search Marketing cursus gevolgd bij het Amerikaanse marketing instituut Digital Marketer.

  • Er werken altijd 2 native speakers aan je Engelse vertaling
  • Machielsen zet 30 jaar kennis en ervaring in
  • Dankzij ons contentbureau weten we hoe we content voor jou kunnen laten werken
  • We denken met je mee en zijn kritisch op de tekst die je aanlevert
Engels Vertaalbureau voor SEO vertaling naar het Engels

Het Engels vertaalbureau met keurmerk

Alle vertaalbureau’s vinden zichzelf het beste vertaalbureau …

Prima, dat mogen alle vertaalbureau’s claimen. Wij zijn gewoon je gedroomde taalpartner.

Onze kritische houding heeft niet alleen onze klanten veel gebracht, ook onszelf. Behalve heel kritisch op de Engelse vertaling zijn we ook kritisch op de brontekst die jij aanlevert. Doordat we altijd inhoudelijk bezig zijn met het vertalen van content, was de stap naar het schrijven en creëren van content snel gemaakt.

We werken constant aan onze inhoudelijke kennis op het gebied van online marketing en we zetten al deze kennis in voor onze klanten. De combinatie van vertaalbureau en contentbureau levert voor iedereen voordeel op.

Je ontvangt van ons altijd een kwaliteitscertificaat. Het Machielsen keurmerk.

Vraag een offerte aan

Altijd de juiste toon en terminologie. Ook in het Engels.

Vakidioten + Technologie = De perfecte vertaling

Engels vertaalbureau Machielsen combineert professionele Engels vertalers met state-of-the-art technologie. We gebruiken speciale vertaalsoftware om consistentie in terminologie te waarborgen, herhalingen op te sporen en ons werkproces te stroomlijnen.

Voordat we beginnen met vertalen, stellen we altijd de juiste tone of voice vast.

En die software? Is dat gewoon Google Translate?

Nee, natuurlijk niet. Een echt vertaalbureau werkt niet met vertaalmachines. Wij raden het gebruik van vertaalmachines zelfs af. Een vertaalmachine kan geen afstand nemen van de tekst en is niet in staat om de nuances van jouw verhaal in een andere taal weergeven.

Een goede, professionele vertaler kan dat wel. Daarom werken er bij ons altijd echte mensen aan je tekst. Wist je dat er bij Engels Vertaalbureau Machielsen zelfs twee native speakers aan je vertaling werken?

Machielsen is Adwords Certified

Vertaalbureau Engels voor Adwords campagnes vertalen

Engels vertaalbureau: altijd double native

Bij vertaalbureau Machielsen werken er altijd minstens twee native speakers aan een tekst. De Nederlands-Engelse vertaling van een technische handleiding, bijvoorbeeld, wordt gedaan door een Engelstalige technisch vertaler en nagekeken door een Nederlander.

We zijn elke dag weer blij dat we voor deze methode hebben gekozen. De vertalers vullen elkaar goed aan en zorgen voor een optimaal resultaat.

Vraag direct een offerte aan voor je Engelse vertaling

Vul het offerteformulier in of stuur een MAIL

Machielsen is lid van de VVIN

Engels Vertaalbureau Groningen lid van VVin
Engels Vertaalbureau voor documenten vertalen
Vertaalbureau Engelse taal voor internationaal zaken doen
Vertaalbureau Engels - internationaal zakendoen
Vertaalbureau Engels - website laten vertalen naar het Engels
Vertaalbureau Engels voor zakelijke vertaling
Vertalen Engelse teksten door professionele vertalers