Frans vertaalbureau Machielsen

Franse vertaling laten maken

Frankrijk kan een belangrijke markt zijn voor bedrijven die zaken willen doen in het buitenland. Iedereen weet ook dat zaken doen in Frankrijk valt of staat met het beheersen van de Franse taal. Laat Frans vertaalbureau Machielsen daar nou heel goed in zijn.

We helpen je met Franse vertalingen, copy en content.

Franse vertalingen hebben het fundament voor vertaalbureau Machielsen gelegd. Liesbeth is, bijna 30 jaar geleden inmiddels, begonnen als freelance vertaalster Frans.

Direct een offerte aanvragen
Blogs laten schrijven door Machielsen

Liesbeth Machielsen

Vertaler Frans

Luister niet naar ons… Dit zeggen onze klanten

Vertaalbureau & Contentbureau
Vertaalbureau en Contentbureau machielsen

We hebben onze content creatie uitbesteed bij Machielsen. De content is effectief en de samenwerking is relaxed en professioneel.

Joost Kuhlmann – Stiply

Vertaalbureau en Contentbureau

Toffe samenwerking met Machielsen. De vertaling is snel en van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen.

Geert Smit – Nordique

Juridisch vertaalbureau Groningen

We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen en zijn heel tevreden over hun juridische vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten.

André Kamps – IT-Jurist

Vertaalbureau Machielsen

We hebben ons magazine laten schrijven door Machielsen. De inhoud slaat echt op wat we doen! Kritisch, persoonlijk en professioneel.

Lisette Sloot – Team050

Frans vertaalbureau gezocht
Vertaling naar het Frans door Freelancer
Franse vertaling laten maken
Vertaling Frans waar begin je?
Vertaling Frans door professioneel bureau
Frans vertaalspecialist technische vertaling

Succesvol in Frankrijk met Frans vertaalbureau Machielsen

Doe je zaken in Frankrijk? Of wil je zaken gaan doen in Frankrijk? Als je serieus genomen wilt worden, moet je de communicatie afstemmen op je doelgroep. Dit houdt in dat je niet alleen vertaalt, maar ook lokaliseert.

De vertaler moet de Franse cultuur ademen en begrijpen hoe je een Nederlandse tekst goed laat overkomen bij een Frans publiek. Bij Frans vertaalbureau Machielsen zijn wij ervan overtuigd dat dit alleen door native speakers gedaan kan worden. Maar met één native speaker ben je er nog niet.

Een Franse native speaker begrijpt de Nederlandse tekst misschien goed genoeg om te vertalen, maar de fijne nuances en woordspelingen  snapt hij niet. Het is immers een native Frans vertaler. Daarom wordt elke vertaling grondig gereviseerd door een native speaker van de brontaal (het Nederlands, in dit voorbeeld).

Vraag een offerte aan
Frans Vertaalbureau voor goede Franse vertalingen

Franse vertalingen zijn altijd “Double Native” bij Machielsen

Elk Frans vertaalbureau roept dat ze met native speakers werken. Dat klopt ook, want iedereen is een native speaker… in zijn eigen taal. En dat betekent dus dat de vertaler alleen maar native is in de bron- óf doeltaal. Daarom zetten wij altijd twee native speakers in.

Het werkt als volgt: Je wilt een Franse vertaling laten maken van Nederlandse arbeidsvoorwaarden. Wij zoeken daar een vertaler bij die het Frans als moedertaal heeft en die Nederlands heeft gestudeerd (en die alles over HR weet, maar dat is een ander hoofdstuk). De revisor die de vertaling nakijkt, moet een Nederlander zijn die Frans heeft gestudeerd.

De meeste vertaalbureaus die een revisieronde doen, schakelen voor de revisie nog een tweede Fransman in. In de meeste gevallen maken die proeflezers alleen de vertaling open en lezen ze die na. Geen tikfouten? Kloppen alle zinnen? Loopt de tekst lekker? Klaar!

  • Er werken altijd 2 native speakers aan je Franse vertaling
  • Frans vertaalbureau Machielsen zet 30 jaar kennis en ervaring in
  • Dankzij ons contentbureau weten we hoe we content voor jou kunnen laten werken
  • We denken met je mee en zijn kritisch op de tekst die je aanlevert

Franse vertaling geoptimaliseerd voor Google

Vertalingen voor je Franse website moeten worden geoptimaliseerd voor zoekmachines. In Frankrijk is Google verreweg de populairste zoekmachine. Onze vertalers Frans weten als geen ander hoe SEO werkt. Het is belangrijk om vooraf de juiste zoekwoorden vast te stellen. Het kan namelijk zijn dat de Nederlandse zoektermen vertaald in het Frans niet hetzelfde resultaat opleveren. In het land waar je gevonden wilt worden, zoeken ze anders.

Omdat wij de SEO expertise van ons contentbureau inzetten voor onze SEO vertalingen kunnen we het beste resultaat garanderen. De  projectmanagers van vertaalbureau Machielsen zijn Google Adwords & Analytics certified en hebben een intensieve Search Marketing cursus gevolgd bij het Amerikaanse marketing instituut Digital Marketer.

Vraag een offerte aan
Frans Vertaalbureau voor SEO vertaling naar het Frans

Het leukste Frans vertaalbureau

Iedereen roept: “Wij zijn het beste vertaalbureau…”

Prima, wij zijn het leukste.

Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen waarde kunt toevoegen als je iets doet waar je écht plezier in hebt.

Daarom wonen onze vertalers Frans over de hele wereld en zijn het echte digital nomads! Het vertaalberoep is niet plaatsgebonden en leent zich uitstekend voor het vrije werken. Zo lang onze vertalers gelukkig zijn, zijn wij het ook.

Don’t worry, vertaler word je niet zomaar: al onze vertalers voldoen aan strenge eisen en zijn vooraf getest en gescreend. Daarna hebben ze een overeenkomst getekend waarin ze akkoord gaan met onze eisen en werkprocedure.

Je ontvangt van ons altijd een kwaliteitscertificaat voor je vertaling. Het Machielsenkeurmerk.

Frans vertaalbureau voor een vertaling

Machielsen is meer dan een Frans vertaalbureau

We zijn je gedroomde taalpartner

Content is king en Machielsen is the queen of content.

Vanuit het vertaalbureau hebben we onze schrijfdiensten uitgebreid; omdat we altijd werkten vanuit de inhoud, ging dat min of meer vanzelf. Machielsen is je gedroomde taalpartner; we werken altijd met de meest actuele kennis op het gebied van online marketing (SEO, SEA, Copy, Social).

De Machielsenbelofte: we zetten al onze kennis en ervaring in om jou succesvol te maken in Frankrijk.

Machielsen is Adwords Certified

Vertaalbrueau Frans voor Adwords campagnes vertalen

Vraag direct een offerte aan voor je Franse vertaling

Vul het offerteformulier in of stuur een MAIL

Machielsen is lid van de VVIN

Frans Vertaalbureau voor documenten vertalen
Vertaalbrueau Franse taal voor internationaal zaken doen
Vertaalbureau Frans - internationaal zakendoen
Vertaalbureau Frans - website laten vertalen naar het Frans
Vertaalbureau Frans voor zakelijke vertaling
Vertalen Franse teksten door professionele vertalers