Lokaliseer je content zodat je business internationaal kan groeien.

Als je internationale content niet goed genoeg is, neemt niemand je serieus. Door je content te lokaliseren, maak je een connectie met je doelgroep en kun je internationaal groeien.

Afstand tot je doelgroep staat internationale groei in de weg

De meeste organisaties vinden het moeilijk om hun content op een goede manier te lokaliseren. Dit zorgt voor allerlei problemen:

  • Je content is niet afgestemd op je doelgroep 
  • Je hebt meer content nodig dan je aankunt
  • Je klantenservice is overbelast   
  • Je geeft veel uit aan internationale advertenties
  • Je sales- en marketingteam vraagt om internationale content

Gelokaliseerde content creëert vertrouwen bij je internationale doelgroep. Dit vertrouwen betaalt zich uit in winstgevende relaties. 

Je weet dat de potentie er is, maar je hebt te weinig capaciteit tot je beschikking en er is geen lokalisatiestrategie. Laat ons je helpen om je content te lokaliseren die je bedrijf nodig heeft om internationaal te groeien. 

Lokaliseer je content en maak een connectie met je doelgroep

Je wilt geen taalfouten en culturele blunders in je internationale content. Wat je wel wilt, is een goed verhaal en zichtbaarheid op de momenten dat je klant een oplossing zoekt voor zijn of haar probleem.

Daarom moet je een lokalisatiestrategie maken en je content afstemmen op de juiste doelgroep. Laat onze lokalisatiespecialisten je helpen om een connectie te maken met je doelgroep, zodat je internationaal kunt groeien.

Rebekka Groeneveld

Klaar voor internationale groei?

  1. Maak een afspraak 
  2. We maken een plan 
  3. We voeren het plan samen uit

We hebben al honderden bedrijven de kracht van content laten ervaren

logo mr chadd

Mr. Chadd heeft de content opgeschaald en aangepast aan de nieuwe doelgroep met 100+ nieuwe landingpages en blogs.

referentie logo

Bitvavo groeit nu internationaal doordat belangrijke landingspagina’s en functionaliteiten in de app zijn gelokaliseerd.

logo leaseparcours

LeaseParcours bereikt de juiste doelgroep en converteert dankzij hun nieuwe contentstrategie die is afgestemd op de hele funnel.

AFAS logo

AFAS zet vol in op organische vindbaarheid met een langdurige samenwerking op het gebied van strategie, content en SEO.

Wij weten hoe het is om je verhaal vanaf de grond op te bouwen. Wil je een helder verhaal? Boek een call van 10 minuten om te kijken of wij je kunnen helpen.

Plan een call 👋