Ben je op zoek naar een vertaalbureau?

Wereldwijd actief

Onze locaties

Dankzij internet ligt de wereld aan onze voeten. De vertalers en revisoren van vertaalbureau Machielsen vind je overal. Omdat we goed voor hen zorgen en altijd voor hen klaarstaan als ze vragen hebben, doen zij ook hun best voor ons. Dat werkt wel zo prettig.

Onze meest gevraagde talen:

Maar van aardig zijn kunnen we onze rekeningen niet betalen. Vertalers en revisoren moeten deskundig en professioneel zijn, niet bang zijn voor een beetje feedback en niet in de gordijnen vliegen als hun werk gereviseerd terugkomt. Ongeacht hun achtergrond en cultuur moeten we hen kunnen aanspreken op hun werk.

Wij hebben een zorgvuldig, professioneel vertaalproces ingericht waarin iedereen wordt gecontroleerd en alle opdrachten grondig worden gereviseerd. Vertaalteams worden samengesteld aan de hand van de verschillende kwaliteiten van onze mensen. Werken we met een nieuwe vertaler of revisor, dan zetten we daar een vertrouwde vertaler tegenover met wie we al jaren samenwerken. Komt er een spoedklus binnen van een advocatenkantoor? Dan weten we meteen wie we het beste kunnen bellen. Vertaalbureau Machielsen bestaat al 30 jaar.

Onze specialisaties: SEO vertaling, Juridisch, AdWords, Technisch, Financieel

  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Kritisch op de brontekst
  • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Onze service scoort een 9.7
Direct een offerte aanvragen Wie zijn deze eindbazen?
Blogs-laten-schrijven-door-content-bureau