Tekstschrijver in Groningen

Jij hebt ambities die je wilt waarmaken. Met sterke teksten behaal je jouw doelen, online én offline. Tekst is de basis voor iedere website, aanbesteding of marketingcampagne en elk blog, magazine of persbericht. 

Zoek je een tekstschrijver in Groningen? Heeft je bedrijf een goed verhaal, maar weet je dit niet in tekst te vatten? Laat Machielsen de kracht achter je teksten zijn.

Dit leveren onze teksten jou op:

  • Doeltreffende teksten in jouw tone of voice
  • Connectie met je doelgroep
  • Meer engagement en conversies

Wij doorgronden je doelgroep en brengen jouw boodschap op een doeltreffende manier over. Geen poespas, geen wolligheid – gewoon scoren met tekst.

Wil je meer traffic naar je website, betere leads en meer omzet?

Met onze gratis content- en SEO-audit laten we zien hoe je het maximale uit je website haalt.

We brengen in kaart hoe je er nu voor staat en waar de grootste kansen liggen.

Je ontvangt een op maat gemaakt rapport met praktische tips en tricks die je direct kunt toepassen.

Vraag een gratis SEO-audit aan
Gratis SEO-audit Machielsen

“Onze klanten waarderen de gratis SEO-audit enorm. Je ontvangt bruikbare tips waar je direct mee aan de slag kunt.”

Jouke de Jong – SEO-specialist

Ervaren tekstschrijver in Groningen

Teksten staan vaak onderaan op het to-dolijstje van bedrijven. Eerst maar eens kijken of we via de website wat verkopen, wordt gedacht. Zonde! Want goede teksten zijn zo belangrijk, juist bij de eerste indruk.

Organisaties investeren qua marketing dan ook vaak eerst in Google Ads of social advertising. Maar vraag jezelf eens af: wat gebeurt er na de klik? 

Een bezoeker die via een advertentie op jouw landingspagina belandt, is snel weg als die pagina vol staat met taalfouten of saaie teksten. Als je online succesvol wilt zijn, heb je sterke copy nodig. Laat het teksten schrijven daarom gerust aan ons over.

Waarom je teksten laten schrijven door Machielsen

Elke online en offline campagne valt of staat met de manier waarop jij je boodschap overbrengt. Niet alleen mooie woorden, maar pakkende teksten die aanzetten tot actie – dát levert wat op! 

Onze (web)teksten zorgen voor betere online vindbaarheid, meer conversies en een hogere omzet. We beginnen met een intake waarin we je het hemd van het lijf vragen. Want pas wanneer we jou echt begrijpen, schrijven we de sterkste teksten.

Ik vraag direct een offerte aan

tekstschrijver in Groningen

Wil je meer traffic naar je website, betere leads en meer omzet?

Je ontvangt een op maat gemaakt rapport met praktische tips en tricks die je direct kunt toepassen.


Ik vraag een SEO-audit aan

Resultaten waar we trots op zijn

Voor onze klant No Monkey Business realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘unicorn‘ (40.500 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant Fit Professionals realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘recruitment‘ (14.800 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant AFAS realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘digitalisering‘ (2.400 zoekopdrachten per maand).

Voor The Health Issue maakten we een contentstrategie die resulteerde in een groei van 810% in het aantal vertoningen.

Voor onze klant Marlan realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘solid surface‘ (720 zoekopdrachten per maand).

Review vertaalbureau
tevreden klant
Review over Machielsen
logo van klant
museum Over Machielsen
health science groningen
klant van Machielsen
Logo klant machielsen
forum groningen klant
educatie logo
Boter en Bloem Machielsen
appademic logo
referentie Machielsen

10 / 10

“Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.”


Archie Verhoog

Van der Maas & Verhoog Advocaten

Review over content bureau machielsen

10 / 10

“Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!”


Jacco Faaij

AFAS Software

Maurice appademic

10 / 10

“Machielsen is een fijne partner om mee samen te werken. Samen hebben we een contentstrategie ontwikkeld voor Appademic. We zijn heel blij met de kwaliteit van de content en de resultaten zijn goed.”


Maurice Derksema

Appademic

Van webpagina’s en blogs tot nieuwsbrieven en social media

Bij Machielsen houden we van lekker leesbare teksten, in welke vorm dan ook. Webpagina’s die jouw producten of diensten helder en scherp aanprijzen? We got you. Informatieve blogs die inhaken op de problemen van je doelgroep? Onze tekstschrijvers in Groningen maken er iets moois van.

Ook als je je webteksten wilt verspreiden via de socials, weten onze contentmarketeers er raad mee. Zij zorgen voor korte teksten die aanzetten tot clicks.

SEO-tekstschrijvers met gevoel voor taal

Schrijven voor online is een vak apart. Websitebezoekers lezen de teksten op je website namelijk anders dan een boek. Lezers scannen de kopjes snel en lezen de tekst in een F-patroon. Een goede tekstschrijver zet belangrijke informatie precies op de juiste plek en weet hoe je de aandacht van de lezer vasthoudt.

Natuurlijk schrijven we online teksten altijd voor de bezoeker. Tegelijkertijd houden we rekening met de ranking-factoren van Google. Met onze uitgebreide SEO-tools weten we precies welke zoekwoorden bezoekers aantrekken en scoren.

Veelgestelde vragen over teksten

Waarom teksten laten schrijven?

Veel ondernemers hebben een mooi verhaal. Tegelijkertijd hebben ze vaak moeite om het verhaal ook écht mooi op papier te zetten. En daar komt Machielsen om de hoek kijken. Wij nemen een interview af en schrijven heldere, begrijpelijke teksten voor jouw doelgroep. Jij je business, wij de content.

Maak kennis met Machielsen

Wat is een SEO-tekst?

Een SEO-tekst is een webtekst die is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ze worden geschreven voor je doelgroep en voldoen óók aan de ranking-factoren van zoekmachines als Google.

Wat zijn SEO-teksten? En hoe schrijf je een SEO-tekst die rankt

Maken jullie mijn website ook beter vindbaar?

In principe wel. Maar als je wilt, kunnen we ook webteksten schrijven zonder dat we rekening houden met SEO. Meer weten over website-teksten die óók SEO-technisch goed in elkaar steken? Bekijk dan onze SEO-diensten.

SEO-teksten laten schrijven
Tarieven van vertaalbureau

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl