Bereik doelen met Machielsen de tekstschrijver Groningen

Laat Machielsen de kracht achter je teksten zijn

Ben je op zoek naar een tekstschrijver in Groningen? Laat Machielsen de kracht achter je teksten zijn.

Tekst is de basis voor iedere website, aanbesteding, magazine, marketingcampagne en persbericht.

Met je organisatie heb je ambities en die wil je waarmaken. Online en offline.

Om dit op een effectieve manier te doen ben je op zoek naar een tekstschrijver in Groningen, zo’n taalwizard die jouw boodschap op een effectieve manier overbrengt bij je doelgroep.

Geen poespas, geen wolligheid, gewoon scoren met tekst.

Jouke de Jong tekstschrijver groningen

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • We schrijven offline en online teksten
  • Tenders, websites, blogs of persberichten
  • Professioneel tekstbureau in Groningen
  • Ervaren SEO tekstschrijvers
Direct een vrijblijvende offerte

Voorbereiding - intake en plan

Om onze tekst goed af te stemmen op de identiteit van jouw organisatie, beginnen we met een goede voorbereiding. We doen een grondige intake om de organisatie te leren kennen en de tone of voice te bepalen.

Uitvoering - briefing en schrijven

We werken het intake interview uit en maken een briefing voor onze schrijvers. Zij moeten precies weten wat er van hen wordt verwacht. Minstens twee schrijvers gaan met je tekst aan de slag. Ze reviseren elkaars werk voor een optimaal resultaat.

Afronding - feedback, aanvullingen en revisie

Je ontvangt de tekst ter controle. Ontbreekt er nog iets? Is je nog iets te binnen geschoten? We verwerken je feedback en aanvullingen en schaven de tekst bij.

Dit zeggen onze klanten over ons

Kritisch en professioneel

We hebben ons magazine laten schrijven door Machielsen. De inhoud slaat echt op wat we doen! Kritisch, persoonlijk en professioneel.

Lisette Sloot – Team050

Goede samenwerking

We hebben onze content creatie uitbesteed bij tekstbureau Machielsen. De content is effectief en de samenwerking is relaxed en professioneel.

Joost Kuhlmann – Stiply

Haal meer uit je teksten met Machielsen

Tekst is het hart van je marketing. Elke campagne, zowel online als offline, valt of staat met de manier waarop je je boodschap overbrengt. Je wilt dat de lezer van je tekst direct gepakt wordt en actie onderneemt. Goed geschreven teksten zorgen voor meer omzet, een hoger conversiepercentage en betere vindbaarheid op het internet.

  • Ervaren tekstschrijver in Groningen
  • We zijn beroemd door onze kwaliteit
  • 100% vrijblijvende offerte
  • Binnen 24 uur een reactie
  • Onze klanten beoordelen ons met een 9.7
Direct een vrijblijvende offerte

Machielsen is een ervaren tekst en content marketing bureau in Groningen

Maximaal effect met tekst

Met je organisatie wil je iedere euro die je uitgeeft zo efficiënt mogelijk besteden. Wanneer je een tekstschrijver uit Groningen inhuurt om de content voor je marketing uitingen te schrijven wil je zeker weten dat je teksten krijgt die positief bijdragen aan je campagnes.

En als je een tekstschrijver inhuurt om een grote tender voor je te schrijven, wil je zeker weten dat de boodschap van je organisatie goed overkomt.

Iedereen die met jou of je merk in aanraking komt beslist op basis van de tekst of hij wel of geen zaken met je gaat doen. Natuurlijk dragen er nog tientallen factoren bij aan deze beslissing maar het feit blijft dat de teksten op je website, brochures, uithangborden en blogs de beslissing van je potentiële klant beïnvloeden.

Het mooie van dit verhaal is dat je zelf in de hand hebt wat je jouw potentiële klant laat lezen en op wat voor manier je hem of haar hiermee beïnvloedt.

De tekstschrijvers van Machielsen uit Groningen hebben speciale skills waarmee we jouw doelgroep kunnen beïnvloeden en aanzetten tot actie. Wil je gebruik maken van onze expertise?

Specialist in zoekmachine marketing

SEO tekstschrijver met kennis van zaken

Ben je op zoek naar een tekst- en taalspecialist die de webteksten voor op je nieuwe website kan schrijven? Of bestaande content kan optimaliseren? Schrijven voor websites is vak apart, je moet er rekening mee houden dat de websitebezoeker de teksten op je website anders leest dan een boek.

De kopjes worden snel gescand en er wordt in een F-patroon gelezen. Je moet dus precies weten waar je de belangrijke informatie moet staan om de lezer te kunnen “pakken”. Goede webteksten worden geschreven voor de bezoeker en voldoen op een subtiele manier aan de ranking factoren van Google. Een goede tekstschrijver weet welke ranking factoren van invloed zijn op een SEO tekst.

Het hele digitale landschap is gebouwd op content. Content is zelfs een van de belangrijkste ranking factoren (bron: Andrey Lipattsev – Google). Voor elke strategie is goed geschreven tekst het fundament.

Veel bedrijven maken de fout om tekst op de tweede plaats te zetten.

Er wordt eerst geïnvesteerd in Google Ads, of het advertentiebudget wordt uitgegeven aan Social Advertising. Maar wat gebeurt er na de klik? Er wordt op je dure advertentie geklikt en de bezoeker landt op een pagina met een saaie tekst die vol met taalfouten staat. Het maakt niet uit wat je doelen zijn; als je online succesvol wilt zijn, heb je goede content nodig.

Wie zijn deze eindbazen uit Groningen?

’T kon minder bij Machielsen

Machielsen bestaat 30 jaar en we zijn inmiddels berucht en beroemd in de communicatiebranche. Wist je dat Machielsen van origine een vertaalbureau in Groningen is en dat we ook een vertaalbureau in Amsterdam hebben?

Zelf aan de slag met blogs? Lees hier onze complete handleiding

Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen waarde kunt toevoegen als je iets doet waar je écht plezier in hebt. Waarom we zulke eindbazen zijn? Hier wordt iedereen blij van teksten die het verschil maken. Elke eindbaas heeft zijn eigen specialisatie waar hij of zij elke dag in mag uitblinken. De kwaliteit is heilig, net als deadlines. We hechten veel waarde aan onze ontwikkeling en zorgen dat we up to date blijven door elk jaar te investeren in cursussen en trainingen.

Altijd een deskundig team op maat

Als we samen aan de slag gaan met jouw teksten, stellen we een team op maat samen. Je krijgt dus je eigen content team op afstand. De lijnen zijn kort. Dat communiceert wel zo makkelijk. Jouw dedicated content team gaat helemaal op in je organisatie; ze zullen er alles aan doen om de juiste tone of voice te leren spreken.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je…

We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Stel je vraag aan Jouke!

Jouke is de man van marketing en online en kan al je vragen beantwoorden.

06 12 34 56 78
jouke@machielsen.nl