Tekstschrijver in Groningen

Laat Machielsen de kracht achter je teksten zijn

Je hebt ambities en die wil je waarmaken. Sterke teksten dragen hieraan bij, online en offline. Ze zijn de basis voor iedere website, aanbesteding of marketingcampagne en elk blog, magazine of persbericht. 

Ben je op zoek naar een tekstschrijver in Groningen? Heeft je bedrijf een goed verhaal, maar weet je dit niet in tekst te vatten? Machielsen geeft je teksten kracht.

Wij doorgronden je doelgroep en brengen jouw boodschap op een doeltreffende manier over. Geen poespas, geen wolligheid, gewoon scoren met tekst.

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • We schrijven online en offline teksten
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Ervaren SEO-tekstschrijvers
  • ISO:17100-gecertificeerd vertaalbureau
  • Klanten waarderen ons met een 9,7

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Stuur ons een bericht

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review over SEO specialist

AFAS Software

"Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!"

Jacco Faaij

Joel review over content bureau Machielsen

NDC mediagroep

"Op korte termijn heeft Machielsen naar tevredenheid twee sterke artikelen opgeleverd. Daarnaast hebben ze op eigen initiatief ook nog de teksten van de landingspagina geredigeerd. Machielsen: Leuk in de omgang en een fijne samenwerkingspartner!"

Joël Darius

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Machielsen schrijft doeltreffende teksten

Tekst is het hart van je marketing. Elke campagne, zowel online als offline, valt of staat met de manier waarop jij je boodschap overbrengt. Je hebt pakkende teksten nodig, die aanzetten tot actie. Onze (web)teksten zorgen voor betere online vindbaarheid, hogere conversieratio’s en meer omzet.

  • We schrijven online en offline teksten
  • Meer dan 30 jaar ervaring
  • Ervaren SEO-tekstschrijvers
  • ISO:17100-gecertificeerd vertaalbureau
  • Klanten waarderen ons met een 9,7
Neem contact met ons op

Ervaren contentmarketingbureau in Groningen

SEO-tekstschrijvers met gevoel voor taal

Ben je op zoek naar een tekst- en taalspecialist die de webteksten voor je nieuwe website schrijft? Of die je bestaande (web)content optimaliseert? Schrijven voor online is een vak apart.

Websitebezoekers lezen de teksten op je website anders dan een boek. De kopjes worden snel gescand en de tekst wordt in een F-patroon gelezen. Een goede tekstschrijver weet precies waar belangrijke informatie moet staan om de lezer te ‘pakken’.

We schrijven online teksten altijd voor de bezoeker, maar houden rekening met de ranking factoren van Google. We werken met uitgebreide SEO-tools en nemen de zoekintentie van je doelgroep mee in ons werk.

Machielsen zet tekst op de eerste plaats

Veel bedrijven zetten hun teksten ergens achteraan op een to do-lijstje. Terwijl goede teksten juist zo krachtig zijn. Organisaties investeren qua marketing vaak eerst in Google Ads of geven het budget uit aan social advertising. Maar wat gebeurt er na de klik? 

Een bezoeker die via een advertentie op jouw landingspagina belandt, is snel weg als die pagina vol staat met taalfouten of saaie teksten. Wat je bedrijfsdoelen ook zijn: als je online succesvol wilt zijn, heb je goede content nodig. Laat het teksten schrijven daarom gerust aan ons over. Wij zijn er niet alleen goed in – we vinden het nog leuk ook!

Wie zijn deze eindbazen uit Groningen?

Al meer dan 30 jaar een begrip in Stad

Wij zijn het leukste tekstbureau in Groningen. Voor jou, maar ook voor onze tekstschrijvers. Wist je dat Machielsen van origine een Gronings vertaalbureau is?

30 jaar geleden is Liesbeth begonnen als freelance vertaler. En nu horen we je denken: hoe kun je van vertaler naar vertaalbureau gaan en van vertaalbureau uitbreiden naar contentmarketingbureau?

Simpel: we zijn altijd superkritisch op onszelf én de teksten die klanten aanleveren. En als je een klant negen keer vertelt dat zijn teksten niet goed zijn, zegt hij of zij de tiende keer: ‘Schrijf ze zelf maar.’

 

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je.

We integreren jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal. Bellen mag ook.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte