Vertaalbureau Amsterdam

Machielsen is snel, betrouwbaar en ervaren

Ben je op zoek naar een vertaalbureau in Amsterdam? Maak kennis met Machielsen. Al meer dan 30 jaar actief, ook in 020.

Jij verwacht een vertaling van topkwaliteit. Eén die indruk maakt bij je doelgroep, ongeacht het vakgebied. Kom maar door met die opdracht – we staan te springen om met je vertaling aan de slag te gaan.

Als professioneel vertaalbureau vertalen we van en naar alle talen. Onze vertalers zijn consistent en schrijven in jouw tone of voice. Machielsen is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau en garandeert de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Snelle en betrouwbare service
  • ISO 17100-gecertificeerd
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • Vrijblijvende offerte

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review Kiener over Machielsen

Vertalingen van hoge kwaliteit

"We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!"

Geert Smit - Kiener Digital Commerce

referentie Machielsen

Onze taalpartner

"Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen."

Archie Verhoog - Van der Maas & Verhoog Advocaten

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Je gedroomde vertaalbureau in Amsterdam

Vertaalbureau Machielsen is de gedroomde taalpartner van bedrijven in Amsterdam. Met onze vertalingen helpen we organisaties uit onze hoofdstad indruk te maken. Onze projectmanagers zitten klaar en nemen je offerte-aanvraag direct in behandeling. Klanten waarderen onze dienstverlening en hoge kwaliteit met een 9,7. Samenwerken?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Snelle en betrouwbare service
  • ISO 17100-gecertificeerd
  • Ervaren vertalers, alle vakgebieden
  • Vrijblijvende offerte
Direct een vrijblijvende offerte

Machielsen is hét vertaalbureau in Amsterdam

Twee native vertalers voor iedere opdracht

Of het nu gaat om een juridisch document, een jaarverslag of advertentie, een vertaling van hoge kwaliteit is superbelangrijk voor jou. Je wilt een foutloze vertaling waarin de eigenheid van je organisatie te herkennen is.

Om dit te garanderen, hanteren we een unieke werkwijze: ons dubbele moedertaalprincipe. Je team bestaat altijd uit twee native vertalers, een vertaler en een revisor. De een is native in de doeltaal, de ander in de brontaal. Het resultaat? Een foutloze vertaling die de essentie van de brontekst perfect overbrengt.

Vertalers die jouw vak verstaan

Ieder vertaalbureau in Amsterdam werkt met native vertalers. Wij ook. Toch zijn we van mening dat een native vertaler pas waarde toevoegt als hij of zij écht kennis heeft van het onderwerp van de vertaling. 

Voor een technische vertaling heb je andere expertise nodig dan voor een beëdigde of juridische vertaling, bijvoorbeeld. Daarom selecteren we voor iedere vertaling een deskundige vertaler met een eigen specialisme. Een vakidioot die kennis heeft van jouw vakjargon en die de taal van je doelgroep spreekt.

Alle talen, alle vakgebieden

Machielsen vertaalt van en naar alle talen. Dit doen we al 30 jaar met heel veel plezier. We werken met vertalers over de hele wereld en zijn een gecertificeerd vertaalbureau – ons werkproces is waterdicht.

Met ons grote netwerk kunnen we professionele vertalingen leveren in alle vakgebieden. Van technische handleidingen tot aan medische teksten en algemene voorwaarden. Wil je een website laten vertalen? Of webteksten laten schrijven? Ook dan ben je bij Machielsen aan het juiste adres.

Contentmarketingbureau Machielsen

Wist je dat Machielsen meer is dan alleen een vertaalbureau? We zijn ook een contentmarketingbureau met tekstschrijvers en content marketeers in huis. Zij hebben specifieke marketingkennis op het gebied van zoekmachinemarketing. Hun werkzaamheden zorgen ervoor dat jouw website beter vindbaar is in Google. Betere vindbaarheid zorgt voor meer verkeer, en dus ook klanten. Is jouw bedrijf internationaal actief? Dan vertalen we die teksten ook gelijk voor je.

Overal ter wereld vanuit Groningen

Je vindt ons vertaal- en contentmarketingbureau in een prachtig kantoorpand in hartje Groningen. Hier werken we dag in dag uit aan de mooiste projecten voor grote en kleinere organisaties – ook voor onze klanten in Amsterdam. De projectmanagers staan in direct contact met vertalers over de hele wereld. De lijnen zijn kort, waardoor we snel schakelen. Meer over ons weten? Maak kennis met de eindbazen van Machielsen.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je.

We integreren jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal. Bellen mag ook.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte