Vertaalbureau Den Haag voor de perfecte vertaling

Bij Machielsen werken alleen deskundige professionals aan jouw vertaling

Ben je op zoek naar een B2B-vertaalbureau in Den Haag? Machielsen is al 30 jaar de beste keuze. Bij ons kun je rekenen op vertalingen van de allerhoogste kwaliteit, ook in Den Haag.

Onze manier van werken is uniek. Aan iedere vertaling werken altijd twee native speakers. Dat noemen we ons dubbele moedertaalprincipe. Wij hebben vakmensen voor ieder denkbaar specialisme. 

Elke klant krijgt bij ons een uitgebreide intake. Zo garanderen we vertalingen van de allerhoogste kwaliteit die naadloos op je bedrijf aansluiten. De kwaliteit van ons vertaalproces voldoet aan de ISO:17100-standaard.

Machielsen vertaalt van en naar iedere taal. We zijn met een 9,7 het hoogst gewaardeerde vertaalbureau in Nederland. Dus ook voor een vertaling in Den Haag is Machielsen de beste keuze. 

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • ISO-gecertificeerd vertaalbureau
  • Ervaren en deskundige vertalers
  • Onze service scoort een 9.7

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review Kiener over Machielsen

Vertalingen van hoge kwaliteit

"We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!"

Geert Smit - Kiener Digital Commerce

referentie Machielsen

Onze taalpartner

"Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen."

Archie Verhoog - Van der Maas & Verhoog Advocaten

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Professioneel vertaalbureau in Den Haag

Onze projectmanagers zitten voor je klaar om je offerte-aanvraag direct in behandeling te nemen. We staan bekend om onze uitmuntende service en kwaliteit. Er werken altijd twee native vertalers aan je tekst, waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  • Vertaalbureau in Den Haag
  • ISO:17100 gecertificeerd
  • Altijd twee native vertalers
  • Professionele vertalers
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
Start je offerte aanvraag

Machielsen vertaalt van en naar alle talen

Onze professionele vertalers staan klaar voor jouw vertaling. Je vertaling is in deskundige handen bij Machielsen. Omdat wij een ISO-gecertificeerd vertaalbureau zijn, kun je bij ons rekenen op een zorgvuldig vertaalproces. Wij leveren alleen de meest hoogwaardige vertalingen.

Welke talencombinatie je ook zoekt, wij regelen het voor je. Bij ons weet je zeker dat je doelgroep met de juiste tone of voice wordt aangesproken. Daarnaast zorgen we ervoor dat je de identiteit van je bedrijf kunt herkennen in de vertaling. Bij Machielsen draait alles om kwaliteit. Je vertaling is bij ons in veilige handen.

Machielsen is het hoogst gewaardeerde vertaalbureau in Den Haag.

B2B-vertaalbureau met unieke werkwijze 

Ons double-native-principe is geheel uniek. Aan iedere vertaling werken twee moedertaalsprekers. Door dit proces worden eventuele foutjes en nuanceverschillen in de vertaling eruit gezeefd. We zijn niet voor niets het best beoordeelde vertaalbureau in heel Nederland. Daar zijn we trots op en we willen het graag zo houden. 

Stel, je wilt een Nederlandse tekst naar het Frans vertalen. De tekst wordt dan eerst naar het Frans vertaald door een native vertaler Frans. Daarna kijkt een native revisor Nederlands de vertaling na. Zo kun je erop vertrouwen dat iedere nuance van je originele tekst overkomt in het Frans.

Machielsen heeft vakmensen voor elke specialisatie

Wij vertalen niet alleen van en naar iedere taal, we vertalen ook voor ieder specialisme. Natuurlijk vind je het belangrijk dat de juiste terminologie wordt gebruikt. Dan zit je goed bij Machielsen: wij hebben de vakmensen voor jouw specialisme. 

Een technische handleiding een heel ander soort kennis vergt dan een financiële vertaling. En dat het vertalen van je hele website anders is dan een beëdigde vertaling van juridische documenten, zoals algemene voorwaarden

We zitten altijd bovenop de technologische ontwikkelingen, om ons vertaalproces zo goed mogelijk te maken. Met onze geavanceerde werkwijze houden we je terminologie consistent, sporen we herhalingen op en stroomlijnen we ons werkproces. En dit zie je terug in je vertaling: professioneel, met de stem van jouw bedrijf en van de hoogst haalbare kwaliteit. 

Dat is Machielsen.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je.

We integreren jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal. Bellen mag ook.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte