Topvertalingen in Eindhoven

Ervaren en deskundig bureau voor vertalingen

Wil je een keigoede vertaling laten maken? Maak kennis met de eindbazen uit Eindhoven. Jij wilt dat je vertaling aan strenge eisen voldoet. Je vindt het belangrijk dat potentiële klanten zich herkennen in je tekst, in alle talen. Het gebruik van vakjargon is essentieel, net als het gebruiken van de juiste terminologie. Als vertaalbureau moet je daar slim mee omgaan. Wij doen dit door twee native vertalers in te zetten voor elke vertaling.

  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Kritisch op de brontekst
  • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Onze service scoort een 9.7
Direct een vrijblijvende offerte Wie zijn deze eindbazen?
Vertaalbureau-Eindhoven

Dit zeggen onze klanten over ons

Vertaling-laten-maken-

Vertalingen van hoge kwaliteit

We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!

Geert Smit - Nordique
Persoon vertelt over zijn ervaring met vertaalbureau Machielsen

Onze content partner

Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.

Archie Verhoog - Van der Maas & Verhoog advocaten

Vaste procedure voor topkwaliteit

Voorbereiding - analyse & intake

Een zorgvuldige voorbereiding is belangrijk. Afgezien van een tekstanalyse met behulp van onze software doen we een intake, onder andere om de tone of voice te bepalen en naar voorkeurstermen te vragen.

Uitvoering - double native team

De vertaler die we selecteren, is een native speaker van de doeltaal die voldoende kennis heeft van het onderwerp van jouw tekst. De revisor heeft juist de brontaal als moedertaal. De revisor kan dezelfde specialistische kennis hebben als de vertaler, maar soms selecteren we iemand met aanvullende expertise.

Afronding - controle en levering

De revisor controleert de vertaling op tikfouten, grammatica en leesbaarheid. Doordat de revisor een native speaker van de brontaal is, kan hij ook beoordelen of de boodschap goed is weergegeven. Na een grondige eindcontrole bij ons op kantoor wordt de vertaling geleverd.

Vertalen Naar Alle Talen Vertalingsbureau

Onze certificeringen

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Analytics gecertificeerd content bureau

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Content SEO

VVIN & EUATC

We zijn lid van de VVIN & EUATC samen streven we naar verbetering van de kwaliteit van Nederlandse vertaalbureaus.

Vvin EUATC

Ontvang een vrijblijvende offerte

Ons ervaren en deskundige vertaalteam staat voor je klaar om vertalingen van top kwaliteit af te leveren. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen nemen we hem direct in behandeling. Je ontvangt binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte. Geheimhouding is erg belangrijk, daarom sturen we je direct onze geheimhoudingsverklaring. Er werken altijd twee native vertalers aan je tekst waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Onze klanten waarderen onze uitmuntede service en kwaliteit met een 9.8.

  • Onze service scoort een 9.7
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Offerte binnen 24 uur
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
Direct een vrijblijvende offerte

Gegarandeerd de beste kwaliteit door twee native vertalers

We vertalen alle soorten teksten en documenten

Met je product of dienst streef je naar de hoogste kwaliteit, voor ons is de kwaliteit net zo belangrijk. Om vertalingen van het hoogste niveau te kunnen garanderen hebben we een speciaal vertaalproces ontwikkeld. Dit proces is gebaseerd op alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan. We werken best practices.

Om een vertaling te maken die minstens zo goed is als de brontekst werken we altijd volgens ons dubbele moedertaalprincipe. Bij Machielsen werken er altijd minstens twee native vertalers aan een tekst. De Nederlands-Engelse vertaling van een technische handleiding, bijvoorbeeld, wordt gedaan door een Engelstalige technisch vertaler en nagekeken door een Nederlander. De vertalers vullen elkaar goed aan en zorgen voor een optimaal resultaat. Het vertaalproces wordt ondersteund door state-of-the-art technologie om consistentie in terminologie te waarborgen, herhalingen op te sporen en ons werkproces te stroomlijnen.

Je kunt bij ons vertaalbureau in Eindhoven terecht met alle soorten teksten en documenten. Je kunt letterlijk alles bij ons over de schutting gooien. We kunnen werken met alle soorten bestanden: van pdf tot csv tot InDesign bestand.

Vertaalbureau Alle Talen En Vakgebiedne

SEO vertaalbureau Eindhoven

Specialist in internationale SEO

Als je een tekst laat vertalen voor online gebruik, raden we altijd aan om een SEO vertaling te laten maken. Bij een SEO vertaling worden de juiste keywords verwerkt in de tekst. Hiermee leg je een goede basis voor je internationale vindbaarheid. De juiste zoekwoorden worden gebaseerd op relevantie en zoekvolume. Keyword onderzoek is erg belangrijk. Zoekwoorden die in het Nederlands veel opleveren, geven in een andere taal misschien geen enkel resultaat.

Wil je een stapje verder gaan en je pagina echt optimaliseren voor vindbaarheid in een bepaald land, heb je meer nodig dan een SEO vertaling. Je zou kunnen samenwerken met een lokale SEO specialist die zorgt voor backlinks en on- en off-page optimalisatie van ranking factoren. Klinkt als een leuk en spannend traject. Maar we zien dat de taal vaak een struikelblok is. Want als je de taal niet goed genoeg beheerst, ben je de controle kwijt. Daar kunnen wij je bij helpen.

Bij Machielsen krijg je je eigen multi language SEO team op afstand. We stellen een team samen van twee SEO specialisten: een in-house en een externe taalspecialist. Ze zorgen samen voor een ijzersterke internationale strategie en de taalspecialist waarborgt de kwaliteit van de tone of voice en de terminologie. We werken met vaste maandprijzen en rapportages.

Vertaalbureau Amsterdam voor SEO

Technisch vertalers in Eindhoven

Talenkennis alleen is voor ons niet genoeg

Eindhoven is het technologisch centrum van Nederland. Van al het geld dat in Nederland wordt besteed aan ontwikkeling en onderzoek, gaat maar liefst een derde naar Eindhoven. Geen wonder dat vooral in deze stad behoefte is aan een top vertaalbureau met technische kennis en ervaring.

Ons deskundige in-house team selecteert voor elke vertaling de beste vertalers. Onze vertalers zijn echte digital nomads, waar we soms best jaloers op zijn. Maar vergis je niet, al onze vertalers zijn echte vakidioten. Ze zijn allemaal HBO+ geschoold en hebben zich in ten minste één vakgebied gespecialiseerd. Hierdoor krijg je dus altijd de beste vertaler met de juiste kennis en kunde.

Overzicht van alle diensten op het gebied van zoekmachine optimalisatie

Het allerleukste vertaalbureau van Nederland

Onze klantenservice is “out of this world”

Machielsen een vertaalbureau met vestigingen in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Eindhoven. We zijn inmiddels berucht en beroemd in de communicatiebranche. Maar na 30 jaar zijn we er wel uit wat we belangrijk vinden: onze relaties met klanten, vertalers en medewerkers. Het leukste bureau voor iedereen. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen waarde kunt toevoegen als je iets doet waar je écht plezier in hebt.

Voor ons is het supertof om elke dag het verschil te maken voor onze klanten. We zijn kritisch op de teksten die worden aangeleverd en zetten elke dag al onze kennis en ervaring in om jou succesvol te maken in iedere taal. En waarom onze klantenservice “out of this world” is? Omdat we gewoon zelf de telefoon opnemen. We verschuilen ons niet achter een helpdesk of een telefoniste. Je zou voor de grap onze voicemail eens moeten horen…

Liesbeth Machielsen is verantwoordelijk voor de vertaaldiensten van Machielsen

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je... We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Direct contact

Outlook
Asana
Slack-als-communicatie-voor-vertalingen-en-content
Trello-