Vertaalbureau Eindhoven, Machielsen is deskundig en ervaren

Er werken altijd twee native vertalers aan jouw vertaling

Ben je op zoek naar een vertaalbureau in Eindhoven? Maak kennis met vertaalbureau Machielsen.

Als je een vertaalbureau inschakelt verwacht je een vertaling van topkwaliteit. Voor jou is het belangrijk dat je doelgroep met de juiste tone of voice wordt aangesproken en dat de eigenheid van je organisatie ook in de vertaling te herkennen is.

Het gebruik van vakjargon is essentieel, net als het gebruiken van de juiste terminologie.

Als vertaalbureau moet je daar slim mee omgaan. Wij doen dit door twee native vertalers in te zetten voor elke vertaling.

Anna van vertaalbureau Eindhoven

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Kritisch op de brontekst
  • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Het hoogst gewaardeerde vertaalbureau
Direct een vrijblijvende offerte

Voorbereiding - analyse & intake

Een zorgvuldige voorbereiding is belangrijk. Afgezien van een tekstanalyse met behulp van onze software doen we een intake, onder andere om de tone of voice te bepalen en naar voorkeurstermen te vragen.

Uitvoering - double native team

De vertaler die we selecteren, is een native speaker van de doeltaal die voldoende kennis heeft van het onderwerp van jouw tekst. De revisor heeft juist de brontaal als moedertaal. De revisor kan dezelfde specialistische kennis hebben als de vertaler, maar soms selecteren we iemand met aanvullende expertise.

Afronding - controle en levering

De revisor controleert de vertaling op tikfouten, grammatica en leesbaarheid. Doordat de revisor een native speaker van de brontaal is, kan hij ook beoordelen of de boodschap goed is weergegeven. Na een grondige eindcontrole bij ons op kantoor wordt de vertaling geleverd.

Dit zeggen onze klanten over ons

Vertalingen van hoge kwaliteit

We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!

Geert Smit - Nordique

Onze content partner

Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.

Archie Verhoog - Van der Maas & Verhoog advocaten

Ontvang een vrijblijvende offerte

Vertaalbureau Machielsen is een begrip in Eindhoven. Ons ervaren en deskundige vertaalteam staat voor je klaar om vertalingen van topkwaliteit af te leveren. Zodra we je aanvraag hebben ontvangen nemen we hem direct in behandeling. Je ontvangt binnen 24 uur een geheel vrijblijvende offerte. Er werken altijd twee native vertalers aan je tekst waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

  • Het hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Offerte binnen 24 uur
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
Direct een vrijblijvende offerte

Het enige vertaalbureau Eindhoven dat volgens het double native principe vertaalt

Met je product of dienst streef je naar de hoogste kwaliteit, voor ons is de kwaliteit net zo belangrijk. Om vertalingen van het hoogste niveau te kunnen garanderen hebben we een speciaal vertaalproces ontwikkeld.

We werken altijd volgens ons dubbele moedertaalprincipe. Bij Machielsen werken er altijd minstens twee native vertalers aan een tekst. Dit proces is gebaseerd op alle kennis en ervaring die we in de afgelopen 30 jaar hebben opgedaan.

De Nederlands-Engelse vertaling van een technische handleiding, bijvoorbeeld, wordt gedaan door een Engelstalige technisch vertaler en nagekeken door een Nederlander. De vertalers vullen elkaar goed aan en zorgen voor een optimaal resultaat.

Het vertaalproces wordt ondersteund door state-of-the-art technologie om consistentie in terminologie te waarborgen, herhalingen op te sporen en ons werkproces te stroomlijnen.

We vertalen van en naar alle talen en we vertalen alle soorten teksten en documenten

Je kunt bij ons vertaalbureau in Eindhoven terecht met alle soorten teksten en documenten. Je kunt letterlijk alles bij ons over de schutting gooien. We kunnen werken met alle soorten bestanden: van pdf tot csv tot InDesign bestand.

Vertaalbureau in Eindhoven met kennis van SEO

Machielsen is gespecialiseerd in internationale zoekmachine marketing

Als je een tekst laat vertalen voor online gebruik, raden we altijd aan om een SEO vertaling te laten maken. Bij een SEO vertaling worden de juiste keywords verwerkt in de tekst. Hiermee leg je een goede basis voor je internationale vindbaarheid.

De juiste zoekwoorden worden gebaseerd op relevantie en zoekvolume. Keyword onderzoek is erg belangrijk want zoekwoorden die in het Nederlands veel opleveren, geven in een andere taal misschien geen enkel resultaat.

Wil je een stapje verder gaan en je pagina echt optimaliseren voor vindbaarheid in een bepaald land, heb je meer nodig dan een SEO vertaling. Je zou kunnen samenwerken met een lokale SEO specialist die zorgt voor backlinks en on- en off-page optimalisatie van ranking factoren.

We zien dat de taal vaak een struikelblok is bij internationale SEO want als je de taal niet goed genoeg beheerst, ben je de controle kwijt.

Technisch vertalers in Eindhoven

Talenkennis alleen is voor ons niet genoeg

Eindhoven is het technologisch centrum van Nederland. Van al het geld dat in Nederland wordt besteed aan ontwikkeling en onderzoek, gaat maar liefst een derde naar Eindhoven. Geen wonder dat vooral in deze stad behoefte is aan een vertaalbureau met technische kennis en ervaring.

Ons deskundige in-house team selecteert voor elke professionele vertaling de beste vertalers. Onze ervaren vertalers zijn echte echte vakidioten. Ze zijn allemaal HBO+ geschoold en hebben zich in ten minste één vakgebied gespecialiseerd. Hierdoor krijg je altijd de beste vertaler met de juiste kennis en expertise.

Machielsen is een vertaalbureau met vestigingen in Amsterdam, Groningen, Rotterdam en Eindhoven. Door onze unieke combinatie tussen marketing en vertalingen zijn inmiddels berucht en beroemd in de communicatiebranche.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je…

We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Stel je vraag aan Jouke!

Jouke is de man van marketing en online en kan al je vragen beantwoorden.

06 12 34 56 78
jouke@machielsen.nl