Vertaalbureau Eindhoven

Machielsen levert vertalingen van hoge kwaliteit

Ben je op zoek naar een professioneel vertaalbureau in Eindhoven? Maak kennis met vertaalbureau Machielsen. We staan al meer dan 30 jaar garant voor keigoede vertalingen.

Jij hebt torenhoge ambities. Wij helpen je die ambities waar te maken. Daarom kun je rekenen op vertalingen van topkwaliteit, waarin je doelgroep met de juiste tone of voice wordt aangesproken en waarin de eigenheid van je organisatie is te herkennen. We got you.

Machielsen is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Voor iedere vertaling zetten we twee vertalers in. Met gevoel voor taal en kennis van jouw branche leveren we vertalingen van de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Vertaalt van en naar alle talen
  • ISO 17100-gecertificeerd
  • Ervaren vertalers, alle vakgebieden
  • Klanten waarderen ons met een 9,7

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review Kiener over Machielsen

Vertalingen van hoge kwaliteit

"We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!"

Geert Smit - Kiener Digital Commerce

referentie Machielsen

Onze taalpartner

"Wij maken al jaren gebruik van de vertaaldiensten van Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen."

Archie Verhoog - Van der Maas & Verhoog Advocaten

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

De taalpartner van bedrijven uit Noord-Brabant

Als vertaalbureau helpen wij bedrijven in Eindhoven indruk te maken met verschillende soorten vertalingen. Van juridische en financiële vertalingen tot aan het vertalen van complete websites – Machielsen doet het allemaal. Onze projectmanagers staan voor je klaar en nemen je aanvraag direct in behandeling. Klanten waarderen ons met een 9,7. Ook samenwerken?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Vertaalt van en naar alle talen
  • ISO 17100-gecertificeerd
  • Ervaren vertalers, alle vakgebieden
  • Klanten waarderen ons met een 9,7
Direct een vrijblijvende offerte

Machielsen is hét vertaalbureau in Eindhoven

Ons double-native principe voor de perfecte vertaling

Met je product of dienst streef je naar de hoogste kwaliteit. Wij met ons vertaalwerk ook. Om vertalingen van het hoogste niveau te garanderen, ontwikkelden we een unieke werkwijze: het double-native principe van Machielsen. 

Deze werkwijze houdt in dat we voor iedere vertaling twee native vertalers inzetten. De één is native in de brontaal en de ander native in de doeltaal. 

Stel dat je Nederlandse tekst bijvoorbeeld naar het Spaans moet. De vertaling wordt dan eerst vertaald door iemand met Spaans als moedertaal. Hij of zij brengt precies de juiste accenten aan in de tekst. Daarna reviseert een Nederlandse native speaker, die Spaans beheerst, de vertaling. Na 30 jaar weten we het zeker: deze werkwijze levert perfecte vertalingen op.

Slimme vertaalsoftware voorkomt extra werk

Ons vertaalproces wordt ondersteund door state-of-the-art technologie. Deze slimme vertaalsoftware zorgt voor consistentie in terminologie, spoort herhalingen op en stroomlijnt ons werkproces.

Klanten uit Eindhoven kloppen geregeld bij ons vertaalbureau aan met allerlei soorten teksten en documenten. Van pdf en csv tot InDesign-bestanden – je kunt echt alles bij ons over de schutting gooien.

Vertaalbureau in Eindhoven met verstand van SEO

Als je tekst voor online is bedoeld, raden we je aan een SEO-vertaling te laten maken. Bij zo’n vertaling verwerken we de zoekwoorden waarop jij wilt worden gevonden in de tekst. Deze zoekwoorden baseren we onder andere op relevantie en zoekvolume. Dit legt een goede basis voor de internationale vindbaarheid van je organisatie.

Technische vertalers in Eindhoven

Eindhoven is het technologisch centrum van Nederland. Van al het geld dat in Nederland wordt besteed aan ontwikkeling en onderzoek, gaat maar liefst een derde naar Eindhoven. Geen wonder dat juist bedrijven in deze stad behoefte hebben aan een vertaalbureau met technische kennis en ervaring.

Wij selecteren voor elke professionele vertaling de juiste vertalers. Onze vertalers hebben een talenstudie afgerond en aantoonbare technische ervaring. De een heeft werktuigbouwkunde gestudeerd, een ander is jaren werkzaam geweest in de technische industrie.

Kortom: vertalers van Machielsen verstaan jouw vak en kennen het jargon. Ze zijn in ten minste één vakgebied gespecialiseerd en hebben de juiste kennis en expertise voor vertalingen van topkwaliteit.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je.

We integreren jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal. Bellen mag ook.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte