B2B-vertaalbureau Eindhoven

Ben je op zoek naar een professioneel B2B-vertaalbureau in Eindhoven? Maak kennis met vertaalbureau Machielsen. We staan al meer dan 30 jaar garant voor keigoede vertalingen.

Dit levert een vertaling van Machielsen je op:

  • Foutloze teksten in elke taal
  • Vertalingen die aansluiten op je doelen
  • Een betrouwbare partner voor al je vertaalwerk

Jij hebt torenhoge ambities. Wij helpen je die ambities waar te maken. Machielsen is ISO-gecertificeerd en we zetten voor iedere vertaling twee native vertalers in.

Ik vraag direct een offerte aan

Samenwerken met Machielsen?

  • Hoogstgewaardeerde vertaalbureau
  • Vertaalt van en naar alle talen
  • ISO 17100-gecertificeerd
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Ervaren vertalers, alle vakgebieden
Ontvang direct een vrijblijvende offerte

Machielsen: het hoogstgewaardeerde vertaalbureau van Nederland

Review André Kamps over Machielsen

10 / 10

“We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen. Ze werken snel en we zijn heel tevreden over hun vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten.”


André Kamps

ICTRecht

Foto van Geert Smit

10 / 10

“We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!”


Geert Smit

Kiener Digital Commerce

referentie Machielsen

10 / 10

“Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het simpel: wil je echt goede teksten, hoogwaardige vertalingen en een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.”


Archie Verhoog

Van der Maas & Verhoog Advocaten

Een vertaling laten maken is bij Machielsen heel eenvoudig:

Stap 1: Vraag een vrijblijvende offerte aan voor je vertaling.

Stap 2: Akkoord? Dan gaat een native vertaler met je vertaling aan de slag.

Stap 3: Een tweede native vertaler kijkt de vertaling na.

Stap 4: Na onze extra kwaliteitscheck ontvang je de vertaling binnen de afgesproken termijn.

tevreden klant
Review vertaalbureau
Review over Machielsen
museum Over Machielsen
logo van klant
klant van Machielsen
health science groningen
Logo klant machielsen
forum groningen klant
educatie logo
appademic logo
Boter en Bloem Machielsen

Waarom Machielsen het vertaalbureau voor jou is

Onze klanten uit Eindhoven waarderen onze hoge kwaliteit en service. Wij vertalen jouw teksten foutloos en in de gewenste tone of voice. We maken al 30 jaar klanten blij met ons werk.

Wist je dat onze werkwijze uniek is in de vertaalwereld? We hanteren het dubbele-moedertaalprincipe. Dat betekent dat we twee native vertalers inzetten voor elke vertaling. De ISO 17100-certificering garandeert de zorgvuldigheid van onze vertaalprocessen. Ons doel? Dat jouw bedrijf een onvergetelijke indruk maakt bij je doelgroep.

Ik vraag direct een offerte aan

vertaler-in-eindhoven

Machielsen is hét vertaalbureau in Eindhoven

Ons double-native-principe voor de perfecte vertaling

Jij streeft naar de allerhoogste kwaliteit met je product of dienst. Wij met ons vertaalwerk ook. Om vertalingen van het hoogste niveau te garanderen, ontwikkelden we een unieke werkwijze: het double-native-principe van Machielsen.

Deze werkwijze houdt in dat we voor iedere vertaling twee native vertalers inzetten. De één is native in de brontaal en de ander native in de doeltaal.

Stel dat je Nederlandse tekst bijvoorbeeld naar het Spaans moet. De tekst wordt dan eerst vertaald door iemand met Spaans als moedertaal. Hij of zij brengt precies de juiste accenten aan in de tekst. Daarna reviseert een Nederlandse native speaker, die Spaans beheerst, de vertaling. Na 30 jaar weten we het zeker: deze werkwijze levert perfecte vertalingen op.

Slimme vertaalsoftware voorkomt extra kosten

Ons vertaalproces wordt ondersteund door state-of-the-art technologie. Deze slimme vertaalsoftware zorgt voor consistentie in terminologie en spoort herhalingen op. Dit gestroomlijnde vertaalproces bespaart je extra kosten, vooral bij grote opdrachten.

Vertaalbureau in Eindhoven met verstand van SEO

Als je tekst voor online is bedoeld, raden we je aan een SEO-vertaling te laten maken. Bij zo’n vertaling verwerken we zoekwoorden waarop jij wilt worden gevonden in de tekst. Dit legt een goede basis voor de internationale vindbaarheid van je organisatie.

Technische vertalers in Eindhoven

Eindhoven is de technologische hotspot van Nederland. Van al het geld dat in Nederland wordt besteed aan ontwikkeling en onderzoek, gaat maar liefst een derde naar Eindhoven. Geen wonder dat juist bedrijven in deze stad behoefte hebben aan een vertaalbureau met technische kennis en ervaring.

Wij selecteren voor elke professionele vertaling de juiste vertalers. Onze vertalers hebben een talenstudie afgerond en aantoonbare technische ervaring. De een heeft werktuigbouwkunde gestudeerd, een ander is jaren werkzaam geweest in de technische branche.

Je kunt er zeker van zijn dat de vertalers van Machielsen jouw vak verstaan en het jargon kennen. Ze hebben de juiste kennis en expertise in huis. Zo kun jij rekenen op vertalingen van topkwaliteit!

Machielsen is het hoogstgewaardeerde vertaalbureau van Nederland

100% van de klanten beveelt ons aan.


Ontvang vrijblijvende offerte

Machielsen is een gecertificeerd vertaalbureau – we werken snel en zorgvuldig. Dit zijn onze garanties:

Altijd twee native vertalers

Onze vertalers vertalen naar hun moedertaal, de revisoren kijken na in hun moedertaal – hierin zijn we uniek!

Inhoudelijke kennis

Altijd specialisten met vakinhoudelijke kennis. Zowel onze vertalers als revisors snappen jouw vakgebied.

Hoogste kwaliteit

We garanderen de hoogste kwaliteit door met slimme software te werken. Ook zijn we ISO-gecertificeerd.

Veelgestelde vragen

Wat kost een vertaling?

Dat hangt van de tekst af. Hoeveel woorden zijn het? Naar welke taal moet het? Voor welk vakgebied? Op basis hiervan bepalen we de prijs. Wil je direct weten wat je vertaling gaat kosten? Vraag een offerte aan of bel ons even.

Ontvang direct een vrijblijvende offerte

Hoe lang duurt een vertaling?

Ook dat hangt van de lengte, het onderwerp en de gevraagde taal af. Maar om je een beeld te geven: een goede vertaler vertaalt zo’n 2000 woorden per dag. Daarna kijkt een tweede native vertaler het na en doen onze projectmanagers een extra kwaliteitscheck. Heb je echt haast? In overleg is er veel mogelijk.

Neem contact op met onze projectmanagers

Werken jullie met machine-vertalingen?

Normaal werken we nooit met machinevertalingen. Teksten bevatten nuances die een machine (DeepL, Google Translate) er niet altijd uithaalt. Onze menselijke vertalers kunnen dit als de beste. Wil je de mogelijkheden tot machine-vertaling bespreken, bijvoorbeeld omdat het goedkoper zou zijn? Bel ons en we kijken wat mogelijk is.

Bespreek de mogelijkheden

Hoeveel mensen werken er aan mijn vertaling?

We stellen een team op maat samen: minimaal twee native vertalers en een projectmanager. De content wordt vertaald door een native vertaler en nagekeken door een tweede native vertaler. De projectmanager doet de laatste kwaliteitscontroles, zet de puntjes op de i en levert de vertaling.

Lees meer over onze werkwijze