Vertaalbureau Groningen

Machielsen staat bekend om uitmuntende service en kwaliteit

Ben je op zoek naar een professioneel vertaalbureau in Groningen? Maak kennis met Machielsen. Al 30 jaar een begrip in Stad.

Met je vertaling wil je een ijzersterke indruk maken bij je doelgroep, ongeacht je branche of vakgebied. De vertaling moet daarom van hoge kwaliteit zijn, met de juiste tone of voice.

Als professioneel vertaalbureau in Groningen vertalen we in alle talen en vakgebieden. Onze vertalers zijn native speakers – aan iedere vertaling werken altijd twee moedertaalsprekers. Machielsen is ISO 17100-gecertificeerd en garandeert de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • ISO 17100-gecertificeerd
  • 30 jaar kennis en ervaring
  • Altijd twee native vertalers

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review Kiener over Machielsen

Vertalingen van hoge kwaliteit

"We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!"

Geert Smit - Kiener Digital Commerce

Review van PRA Health Sciences

Hoge kwaliteit en een prettige samenwerking

"Machielsen: open, helder en snel. Altijd weten ze onze last-minute verzoeken snel en accuraat af te handelen. Niet alleen een vertaling, maar ook het monitoren van onze Duitstalige social media kanalen wordt door Machielsen uitstekend verricht. De kwaliteit is hoog, de samenwerking prettig en het meedenken door Machielsen is vanzelfsprekend."

Arnaud Hoving - PRA

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

De taalpartner van het mkb in Noord-Nederland

Als Gronings vertaalbureau zijn we de favoriete taalpartner van het mkb in Noord-Nederland. We helpen Groningse bedrijven indruk te maken bij hun doelgroep – en bedrijven uit andere provincies natuurlijk ook. Vertalingen van Machielsen zijn effectief omdat we ze perfect afstemmen op jouw doelen. Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9,7. Samenwerken?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • ISO 17100-gecertificeerd
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
Direct een vrijblijvende offerte

Machielsen is het vertaalbureau in Groningen

Unieke werkwijze voor de perfecte vertaling

Een vertaling die minstens zo goed is als de brontekst, kan dat? Jazeker. Wij hanteren een unieke werkwijze die de perfecte vertaling voor iedere branche en ieder vakgebied garandeert. We beginnen altijd met een intake, zodat we je bedrijf leren kennen. Deze eerste stap is minstens zo belangrijk als de daadwerkelijke vertaling. Op basis van de intake stellen we een vertaalteam op maat samen.

Jouw team bestaat uit twee native vertalers die samen aan de opdracht werken: een vertaler en een revisor. We selecteren jouw team op taal, en op basis van kennis en specialisatie. Voor elk vakgebied hebben we de juiste specialisten.

Zo wordt de Nederlands-Poolse vertaling van een technische handleiding door een Poolstalige technisch vertaler gemaakt en nagekeken door een Nederlandse vertaler. Ons dubbele moedertaalprincipe verzekert je van een vertaling die minstens zo goed is als de brontekst.

Er werken altijd twee native vertalers aan iedere opdracht

Een extra voordeel van twee native vertalers is de combinatie van kennis en expertise. Als we een marketing-brochure voor een technisch bedrijf vertalen, wordt de vertaling gedaan door een technisch specialist en de revisie uitgevoerd door een vertaler met marketingkennis

Zo ben je er zeker van dat vakgenoten zich herkennen in het jargon én dat de brochure op een aansprekende manier is vertaald.

Veel ervaring met SEO-vertalingen

Specialist in internationale zoekmachine-marketing

Wil je teksten laten vertalen die scoren in Google? Dan raden we een SEO-vertaling aan. Bij een SEO-vertaling verwerkt de vertaler namelijk de juiste keywords in je tekst. Zo krijg je een keyword-rijke vertaling en leg je een goede basis voor je online vindbaarheid.

We selecteren relevante zoektermen met een hoog zoekvolume. Grondig keyword-onderzoek is bij een SEO-vertaling erg belangrijk. Want zoekwoorden die in het Nederlands veel opleveren, garanderen geen succes in een andere taal. 

Heb je internationale ambities en wil je scoren in een specifiek land? Dan heb je meer nodig dan alleen een SEO-vertaling. Als je wilt, zetten we een complete SEO-strategie voor je op. Onze lokale SEO-specialist zorgt voor backlinks, on-page en off-page optimalisatie van pagina’s en content. Jouw team bestaat uit twee SEO-specialisten, waarvan één in-house en één lokaal.

Het leukste vertaalbureau in Groningen

Service van ongekend niveau

WIj willen het beste en leukste vertaalbureau van de wereld zijn, dus ook van Groningen. Machielsen is wereldwijd actief, met klanten in meer dan 15 landen.

Vertaalbureau Machielsen = founded in Groningen

Machielsen is al 30 jaar een begrip in de vertaalwereld. Wij zijn trots op Groningen en ondersteunen graag Groningse bedrijven met internationale ambities. We vertalen van en naar alle talen en zijn thuis in alle vakgebieden. Ons dubbele moedertaalprincipe is uniek. 

We zijn je one-stop shop voor internationale communicatie. Wist je dat we ook een content-marketing-bureau hebben en teksten schrijven? Onze klanten komen uit Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Leeuwarden en Rotterdam.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je.

We integreren jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal. Bellen mag ook.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte