Kwaliteitsvertalingen voor bedrijven, organisaties en non-profit

We staan bekend door uitmuntende service en kwaliteit

Wil je een professionele vertaling laten maken? Maak kennis met de eindbazen van Machielsen, hét vertaalbureau in Groningen. Met je vertaling wil je een ijzersterke indruk maken bij je doelgroep, ongeacht je branche of vakgebied. Je wilt serieus genomen worden en een vertaling moet gewoon goed zijn. Als vertaalbureau moet je ervoor zorgen dat een vertaling goed is en aansluit op de doelgroep. Wij doen dit door altijd twee native vertalers in te zetten voor elke vertaling. We vertalen van en naar alle talen en hebben een expert voor elk vakgebied.

  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Kritisch op de brontekst
  • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
Direct een vrijblijvende offerte Wie zijn deze eindbazen?
Vertaalbureau in Groningen

Dit zeggen onze klanten over ons

Vertaling laten maken in Groningen

Vertalingen van hoge kwaliteit

We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!

Geert Smit - Kiener
bureau voor vertaling in groningen

Onze content partner

Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.

Archie Verhoog - Van der Maas & Verhoog advocaten

Vaste procedure voor topkwaliteit

Voorbereiding - analyse & intake

Een zorgvuldige voorbereiding is belangrijk. Afgezien van een tekstanalyse met behulp van onze software doen we een intake, onder andere om de tone of voice te bepalen en naar voorkeurstermen te vragen.

Uitvoering - double native team

De vertaler die we selecteren, is een native speaker van de doeltaal die voldoende kennis heeft van het onderwerp van jouw tekst. De revisor heeft juist de brontaal als moedertaal. De revisor kan dezelfde specialistische kennis hebben als de vertaler, maar soms selecteren we iemand met aanvullende expertise.

Afronding - controle en levering

De revisor controleert de vertaling op tikfouten, grammatica en leesbaarheid. Doordat de revisor een native speaker van de brontaal is, kan hij ook beoordelen of de boodschap goed is weergegeven. Na een grondige eindcontrole bij ons op kantoor wordt de vertaling geleverd.

Vertalen Naar Alle Talen Vertalingsbureau

Onze certificeringen

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Analytics gecertificeerd content bureau

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Content SEO

VVIN & EUATC

We zijn lid van de VVIN & EUATC samen streven we naar verbetering van de kwaliteit van Nederlandse vertaalbureaus.

Vvin EUATC

De taalpartner van het MKB in Noord-Nederland

In Groningen zijn we de taalpartner van het MKB. We helpen Groningse bedrijven indruk te maken bij hun doelgroep. Onze vertalingen zijn effectiever omdat ze perfect afgestemd worden op jouw doelen. Er werken altijd twee native vertalers aan je tekst waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Samenwerken met vertaalbureau Groningen? Onze klanten waarderen onze uitmuntende service en kwaliteit met een 9.7.

  • Onze service scoort een 9.7
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Offerte binnen 24 uur
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
Direct een vrijblijvende offerte

Ervaren vertaalbureau in Groningen

Unieke werkwijze voor de perfecte vertaling

Een vertaling die minstens zo goed is als de brontekst, kan dat? Wij hanteren een unieke werkwijze die de perfecte vertaling voor iedere branche en ieder vakgebied garandeert. Een intake is de eerste stap en minstens zo belangrijk als de daadwerkelijke vertaling. Op basis van de intake stellen we een vertaalteam op maat samen.

Jouw team bestaat altijd uit twee native vertalers en ze werken altijd samen aan een opdracht. Een vertaler en een revisor. Naast taal selecteren we jouw team op basis van kennis en specialisatie. Voor elk vakgebied een andere specialist. De Nederlands-Duitse vertaling van een technische handleiding bijvoorbeeld, wordt gemaakt door een Duitstalige technisch vertaler en nagekeken door een Nederlander. Door dit dubbel native principe ben je altijd verzekerd van een vertaling die minstens zo goed is als de brontekst.

Een extra voordeel van twee native vertalers is een combinatie van kennis en expertise. Als we een technische brochure moeten vertalen, wordt de vertaling gemaakt door een technisch specialist en de revisie uitgevoerd door een marketeer. Zo ben je er zeker van dat vakgenoten zich herkennen in het jargon én dat de brochure op een aansprekende manier is vertaald. Daarom kies je voor Machielsen, het vertaalbureau Groningen.

Vertaalburo in groningen en assen

Internationale SEO specialist in Groningen

Meer dan een SEO vertaling voor bedrijven die meer willen

Als je teksten voor online wilt laten vertalen raden we je altijd een SEO vertaling aan. Bij een SEO vertaling verwerkt de vertaler de juiste keywords in de tekst. Zo krijg je een keyword rijke vertaling waarmee je een goede basis legt voor je internationale vindbaarheid. De juiste zoektermen worden gebaseerd op relevantie en zoekvolume. Bij internationale SEO is het keyword onderzoek erg belangrijk. Zoekwoorden die in het Nederlands veel opleveren, leveren in een andere taal misschien niks op. In het land waar je gevonden wilt worden zoeken mensen anders.

Ga je zakendoen in Duitsland? Lees onze tips.

Als je een stapje verder wilt gaan en je content echt wilt optimaliseren voor vindbaarheid in een bepaald land heb je meer nodig dan een SEO vertaling. Je zult je complete SEO strategie moeten lokaliseren. Een lokale SEO specialist zal moeten zorgen voor o.a. backlinks, on- en offpage optimalisatie van pagina’s en content. Dat klinkt allemaal vrij logisch, maar we zien dat de taal vaak een struikelblok is. Want als je de taal niet goed genoeg beheerst ben je de controle kwijt. Ten eerste kun je niet goed communiceren met je SEO team en ten tweede kun je de kwaliteit niet controleren.

Hoe wij topresultaten en kwaliteit garanderen?

Bij vertaalbureau Machielsen uit Groningen krijg je je eigen multi language SEO team op afstand. We stellen een team samen van twee SEO specialisten, waarvan één inhouse en een lokale. Ze werken samen en zorgen voor een ijzersterke internationale strategie. Onze taalspecialisten zorgen ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd is. Ze bewaken de tone of voice en correcte terminologie. Onze populairste talen: Duits vertalen, Engelse vertalingen Frans, Italiaans, Pools, Spaans

Vertaler in groningen freelance

Het leukste vertaalbureau in Groningen

Service van ongekend niveau

We streven ernaar om het leukste vertaalbureau van de wereld te zijn, dus ook van Groningen. Machielsen is wereldwijd actief en heeft klanten in meer dan 15 verschillende landen, wie had dat 30 jaar geleden gedacht? We zijn er inmiddels wel achter wat we belangrijk vinden: onze relaties met klanten, vertalers en medewerkers. Het leukste bureau voor iedereen. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen waarde kunt toevoegen als je iets doet waar je écht plezier in hebt.

Voor ons is het supertof om elke dag het verschil te maken voor onze klanten. We zijn kritisch op de teksten die worden aangeleverd en zetten elke dag al onze kennis en ervaring in om jou succesvol te maken in iedere taal.

Onze service wordt heel erg gewaardeerd door onze klanten. We staan letterlijk altijd voor ze klaar. Onze klanten beoordelen ons dan ook met een 9.7 op het onafhankelijke platform van the Feedback Company.

Vertaalbureau Machielsen = founded in Groningen

Machielsen is al bijna 30 jaar een begrip in de vertaalwereld en we hebben klanten over de hele wereld. Wij zijn trots op Groningen en ondersteunen graag Groningse bedrijven met internationale ambities. We vertalen van en naar alle talen en zijn thuis in alle vakgebieden. Wat het vertalen aangaat is ons dubbele moedertaalprincipe uniek.

We zijn je one-stop shop voor internationale communicatie. Wist je dat we ook een content marketing bureau hebben en teksten schrijven?

Onze locaties: AmsterdamEindhovenRotterdam

Groningse vertaler Liesbeth

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je... We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Direct contact

Outlook
Asana
Slack-als-communicatie-voor-vertalingen-en-content
Trello-