Vertaalbureau Groningen voor de perfecte vertaling

We staan bekend door onze uitmuntende service en kwaliteit

Ben je op zoek naar een professioneel vertaalbureau in Groningen? Maak kennis met Machielsen.

Met je vertaling wil je een ijzersterke indruk maken bij je doelgroep, ongeacht je branche of vakgebied. Je wilt serieus genomen worden en een vertaling moet perfect zijn.

Als professioneel vertaalbureau moeten we ervoor zorgen dat een vertaling goed is en aansluit op de doelgroep. Wij doen dit door altijd twee native vertalers in te zetten voor elke vertaling.

We vertalen van en naar alle talen en hebben een specialist voor ieder vakgebied.

Projectmanager bij Vertaalbureau Groningen

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review Kiener over Machielsen

Vertalingen van hoge kwaliteit

We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!

Geert Smit - Kiener

Review van PRA Health Sciences

Hoge kwaliteit en een prettige samenwerking

Machielsen: open, helder en snel. Altijd weten ze onze last-minute verzoeken snel en accuraat af te handelen. Niet alleen een vertaling, maar ook het monitoren van onze Duitstalige social media kanalen wordt door Machielsen uitstekend verricht. De kwaliteit is hoog, de samenwerking prettig en het meedenken door Machielsen is vanzelfsprekend.

Arnaud Hoving - PRA

De taalpartner van het MKB in Noord-Nederland

Als vertaalbureau Groningen zijn we de taalpartner van het MKB. We helpen Groningse bedrijven indruk te maken bij hun doelgroep. Onze vertalingen zijn effectiever omdat ze perfect afgestemd worden op jouw doelen. Er werken altijd twee native vertalers aan je tekst waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Samenwerken met vertaalbureau Groningen?

  • Het hoogst gewaardeerde vertaalbureau van Nederland
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
Direct een vrijblijvende offerte

Machielsen is het vertaalbureau in Groningen

Unieke werkwijze voor de perfecte vertaling

Een vertaling die minstens zo goed is als de brontekst, kan dat? Wij hanteren een unieke werkwijze die de perfecte vertaling voor iedere branche en ieder vakgebied garandeert. Een intake is de eerste stap en minstens zo belangrijk als de daadwerkelijke vertaling. Op basis van de intake stellen we een vertaalteam op maat samen.

Jouw team bestaat altijd uit twee native vertalers en ze werken altijd samen aan een opdracht. Een vertaler en een revisor. Naast taal selecteren we jouw team op basis van kennis en specialisatie. Voor elk vakgebied een andere specialist.

De Nederlands-Poolse vertaling van een technische handleiding bijvoorbeeld, wordt gemaakt door een Poolstalige technisch vertaler en nagekeken door een Nederlander. Door dit dubbel native principe ben je altijd verzekerd van een vertaling die minstens zo goed is als de brontekst.

Er werken altijd twee native vertalers aan iedere opdracht

Een extra voordeel van twee native vertalers is een combinatie van kennis en expertise. Als we een marketing brochure moeten vertalen, wordt de vertaling gemaakt door een technisch specialist en de revisie uitgevoerd door een vertaler met marketingkennis.

Zo ben je er zeker van dat vakgenoten zich herkennen in het jargon én dat de brochure op een aansprekende manier is vertaald. Daarom kies je voor Machielsen, het vertaalbureau Groningen.

Machielsen heeft veel ervaring met SEO vertalingen.

Specialist in internationale zoekmachine marketing

Als je teksten voor online wilt laten vertalen raden we je altijd een SEO vertaling aan. Bij een SEO vertaling verwerkt de vertaler de juiste keywords in de tekst. Zo krijg je een keyword rijke vertaling waarmee je een goede basis legt voor je internationale vindbaarheid.

De juiste zoektermen worden gebaseerd op relevantie en zoekvolume. Bij het maken van een SEO vertaling is het keyword onderzoek erg belangrijk. Zoekwoorden die in het Nederlands veel opleveren, leveren in een andere taal misschien niks op. In het land waar je gevonden wilt worden zoeken mensen anders.

Als je internationale ambities hebt en je wilt echt gaan scoren in een specifiek land en je content, heb je meer nodig dan een SEO vertaling. Je zult dan een complete SEO strategie moeten opzetten.

Een lokale SEO specialist zal moeten zorgen voor o.a. backlinks, on- en offpage optimalisatie van pagina’s en content. We stellen een team samen van twee SEO specialisten, waarvan één inhouse en een lokale. Ze werken samen en zorgen voor een ijzersterke internationale strategie. Onze taalspecialisten zorgen ervoor dat de kwaliteit gewaarborgd is. Ze bewaken de tone of voice en correcte terminologie.

Het beste vertaalbureau in Groningen

Service van ongekend niveau

We streven ernaar om het beste vertaalbureau van de wereld te zijn, dus ook van Groningen. Machielsen is wereldwijd actief en heeft klanten in meer dan 15 verschillende landen.

Vertaalbureau Machielsen = founded in Groningen

Machielsen is al bijna 30 jaar een begrip in de vertaalwereld en we hebben klanten over de hele wereld. Wij zijn trots op Groningen en ondersteunen graag Groningse bedrijven met internationale ambities. We vertalen van en naar alle talen en zijn thuis in alle vakgebieden. Wat het vertalen aangaat is ons dubbele moedertaalprincipe uniek.

We zijn je one-stop shop voor internationale communicatie. Wist je dat we ook een content marketing bureau hebben en teksten schrijven? We hebben vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je…

We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte