Vertaalbureau Leeuwarden voor de perfecte vertaling

Bij Machielsen werken er altijd twee native vertalers aan iedere vertaling

Zoek je een vertaalbureau in Leeuwarden? Wij zijn Machielsen, en wij leveren alleen vertalingen van de beste kwaliteit. Al 30 jaar. Ook in Ljouwert vertalen we voor je.

Als je een vertaling uitbesteed bij een vertaalbureau in Leeuwarden verwacht je een vertaling die secuur en passend bij je bedrijf is. Je wil ook dat je doelgroep op de juiste manier wordt aangesproken. 

Met onze unieke werkwijze garanderen we vertalingen van de hoogst haalbare kwaliteit. Ons double-nativeprincipe zorgt voor een perfecte vertaling. Wij hebben vakmensen voor elk onderwerp.

Machielsen uit Leeuwarden vertaalt van en naar iedere taal en is het hoogst gewaardeerde vertaalbureau van Nederland (9,6 uit 10)

 

Projectmanager van Vertaalbureau Leeuwarden

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Kritisch op de brontekst
  • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Het hoogst gewaardeerde vertaalbureau
Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Joel review over content bureau Machielsen

NDC Mediagroep

Op korte termijn heeft Machielsen naar tevredenheid twee sterke artikelen opgeleverd. Daarnaast hebben ze op eigen initiatief ook nog de teksten van de landingspagina geredigeerd. Machielsen: Leuk in de omgang en een fijne samenwerkingspartner!

Joeël Darius

Review Kiener over Machielsen

Kiener E-commerce

We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!

Geert Smit

Jouw taalpartner in Friesland

Machielsen heeft zijn roots in Noord-Nederland. Wij spreken jouw taal – en ook alle andere talen. Welke vertaling je ook nodig hebt, wij kunnen je helpen. We zijn bekend vanwege onze uitmuntende service en de allerbeste kwaliteit. Er werken altijd twee professionele native vertalers aan je tekst. Zo garanderen we de hoogste kwaliteit. Onze projectmanagers nemen je offerteaanvraag direct in behandeling.

  • Vertaalbureau in Leeuwarden met hoge waardering
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
  • Offerte binnen 24 uur
Direct een vrijblijvende offerte

Machielsen uit Leeuwarden is het enige vertaalbureau dat werkt volgens het dubbele moedertaalprincipe.

Stel, je wilt een Nederlandse tekst in het Duits vertalen. De tekst wordt door een native vertaler Duits in het Duits vertaald. Dan kijkt een native revisor Nederlands de vertaling na. Zo weet je zeker dat alle nuances van de oorspronkelijke tekst meegenomen worden.

Tip: ga je zakendoen in Duitsland? Dit zijn de belangrijkste cultuurverschillen tussen Nederland en Duitsland.

Door deze grondige werkwijze met twee native speakers zijn wij het best beoordeelde vertaalbureau in Nederland (9,6 uit 10). 

Aan iedere vertaling werken vertalers met vakinhoudelijke kennis. Om de hoogst haalbare kwaliteit te garanderen is het van essentieel belang dat we een vertaler inzetten met de juiste kennis.

We vertalen van en naar alle talen en we vertalen alle soorten teksten en documenten

Je kunt bij ons vertaalbureau in Leeuwarden terecht met alle soorten teksten en documenten. Je kunt letterlijk alles bij ons over de schutting gooien. We kunnen werken met alle soorten bestanden: van pdf tot csv tot InDesign bestand.

Het vertaalproces wordt ondersteund door state-of-the-art technologie om consistentie in terminologie te waarborgen, herhalingen op te sporen en ons werkproces te stroomlijnen. Met de meest geavanceerde technologie zorgen we voor consistentie in terminologie. Maar ook voor het opsporen van herhalingen en een gestroomlijnd werkproces.

Altijd een vertaling op maat 

Machielsen heeft voor elk vakgebied een vertaler die bij je past. Of je nou een technische, juridische of een medische vertaling nodig hebt, wij staan voor je klaar. We kunnen trouwens ook je hele website voor je vertalen. 

We zorgen er ook voor dat je eigen stem behouden blijft. Jouw organisatie is jouw organisatie. Bij Machielsen helpen we jou, door je internationale teksten naar een hoger plan te tillen.

We zorgen ervoor dat je doelgroep in de passende tone of voice aangesproken wordt. Tegelijkertijd blijft de eigenheid van jouw organisatie te herkennen in de vertaling.

Dat is Machielsen. 

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je…

We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je…

We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte