Vertaalbureau Rotterdam

Harde werkers en vertalingen van topkwaliteit

Voor de meeste bedrijven in Rotterdam is meertalige communicatie aan de orde van de dag.

Misschien doe je vanuit het havengebied zaken met partners over de hele wereld. Of heb je een buitenlands bedrijf dat zich wil vestigen in de Maasstad.

Wat je branche of vakgebied ook is, je wilt een ijzersterke indruk maken in elke taal. ISO-gecertificeerd vertaalbureau Machielsen heeft jarenlange ervaring met vertalingen voor industriële bedrijven. We garanderen de hoogste kwaliteit doordat we twee native vertalers inzetten voor elke vertaling.

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Gratis revisieronde door tweede vertaler
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Onze service scoort een 9,7
  • Kritisch op de brontekst

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review André Kamps over Machielsen

Tevreden over de vertaaldiensten

"We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen en zijn heel tevreden over hun juridische vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten."

André Kamps - ICTRecht

Review over SEO specialist

Onze content partner

"Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!"

Jacco Faaij - AFAS software

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Machielsen is de taalpartner van het mkb in Rotterdam

We helpen uiteenlopende Rotterdamse bedrijven om wereldwijd indruk te maken bij hun doelgroep. Van logistieke organisaties en transport tot aan bedrijven in de chemische industrie. Voor iedere vertaling zetten we vertalers in met specifieke kennis van jouw vakgebied. Zij kennen het jargon en stemmen de vertaling perfect af op je doelen. Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9,7. Ook samenwerken? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • ISO 17100-gecertificeerd
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
Direct een vrijblijvende offerte

Professioneel vertaalbureau in Rotterdam

Een unieke werkwijze voor topvertalingen

Laat je een professionele vertaling maken? Dan wil je er zeker van zijn dat het gekozen vertaalbureau werk van topkwaliteit levert. Met onze werkwijze leveren we een vertaling die minstens zo goed is als de brontekst.

We werken volgens ons dubbele moedertaalprincipe. Dit houdt in dat vertalingen bij ons altijd worden uitgevoerd door twee native speakers. De Nederlands-Duitse vertaling van een technische handleiding wordt bijvoorbeeld gedaan door een Duitstalige technisch vertaler en nagekeken door een Nederlandse vertaler. Ze vullen elkaar goed aan en zorgen voor een optimaal resultaat.

Efficiënt & effectief vertalen

State-of-the-art technologie

Het vertaalproces wordt ondersteund door state-of-the-art technologie. Hiermee waarborgen we consistentie in terminologie, sporen we herhalingen op en stroomlijnen we ons werkproces.

Onze werkwijze heeft nog een voordeel: we kunnen vertalers met twee verschillende specialismen inzetten. Een brochure voor een maritiem bedrijf wordt vertaald door een technisch vertaler die thuis is in de maritieme & offshore industrie, en nagekeken door een vertaler met marketingkennis. Zo krijg je een perfect vertaalde, lekker leesbare brochure mét correct vakjargon.

SEO-vertaalbureau in Rotterdam

Vertalingen die scoren in Google

Met je website wil je goed vindbaar zijn, want dat levert klanten op. Ook als je internationaal zakendoet, is het belangrijk dat buitenlandse klanten jouw bedrijf kunnen vinden. 

Heb je een tekst die voor online doeleinden moet worden vertaald? Dan raden we een SEO-vertaling aan. We verwerken hierin de juiste keywords en leggen zo de basis voor je online vindbaarheid.

Als je echt wilt scoren met zoekmachineoptimalisatie, gaan we nog een stap verder. Onze SEO-specialisten optimaliseren dan onder andere de on-page content en leggen backlinks aan.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je.

We integreren jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal. Bellen mag ook.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte