Vertaalbureau Rotterdam voor de perfecte vertaling

Alle vertalingen worden gemaakt door twee native speakers

Voor de meeste bedrijven in Rotterdam is meertalige communicatie aan de orde van de dag.

Misschien doe je vanuit het havengebied zaken met partners over de hele wereld. Je wilt een ijzersterke indruk maken met je vertaling, ongeacht je branche of vakgebied.

Jouw zakenpartners moeten je serieus nemen en een vertaling moet gewoon perfect zijn. Als vertaalbureau zijn wij daar verantwoordelijk voor.

Vertaalbureau Machielsen garandeert de hoogste kwaliteit door twee native vertalers in te zetten voor elke vertaling

Projectmanager van vertaalbureau Rotterdam

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Kritisch op de brontekst
  • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Onze service scoort een 9.7
Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review André Kamps over Machielsen

Tevreden over de vertaaldiensten

We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen en zijn heel tevreden over hun juridische vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten.

André Kamps - ICTRecht

Review over SEO specialist

Onze content partner

Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!

Jacco Faaij - AFAS software

Machielsen is de taalpartner van het MKB in Rotterdam

We helpen bedrijven in Rotterdam om wereldwijd indruk te maken bij hun doelgroep. Onze vertalingen zijn effectiever omdat ze perfect worden afgestemd op jouw doelen. Er werken altijd twee native vertalers aan je tekst waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

  • Het hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Offerte binnen 24 uur
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
Direct een vrijblijvende offerte

Professioneel vertaalbureau in Rotterdam

Een unieke werkwijze voor vertalingen van de hoogst haalbare kwaliteit

Als je een vertaling laat maken, wil je er zeker van zijn dat het vertaalbureau waar je mee samenwerkt, vertalingen van topkwaliteit levert. Onze unieke werkwijze zorgt voor een vertaling die minstens zo goed is als de brontekst.

We zijn het enige vertaalbureau in Rotterdam dat volgens dit principe werkt. We werken volgens het dubbele moedertaalprincipe. Dit houdt in dat vertalingen bij ons altijd worden uitgevoerd door twee native vertalers.

De Nederlands-Duitse vertaling van een technische handleiding, bijvoorbeeld, wordt gedaan door een Duitstalige technisch vertaler en nagekeken door een Nederlander. Onze vertalers vullen elkaar goed aan en zorgen voor een professionele vertaling.

Ons vertaalproces wordt ondersteund door state-of-the-art software 

Hiermee waarborgen we consistentie in terminologie sporen we herhalingen en stroomlijnen we ons werkproces.

Dit principe heeft nog een voordeel: we kunnen voor iedere opdracht de juist vertaler inzetten. We kunnen vertalers met twee verschillende specialismen inzetten. Een brochure voor maritiem bedrijf wordt vertaald door een technisch vertaler die thuis is in de maritieme & offshore industrie, en nagekeken door een marketeer.

Zo krijg je de perfecte brochure met correct vakjargon, die toch lekker leesbaar is.

Vertaalbureau in Rotterdam met kennis van SEO

Wereldwijd goed vindbaar voor je doelgroep

Met je internationale website wil je goed vindbaar zijn. Als je internationaal zaken doet, is het belangrijk dat je in elke taal gevonden kunt worden door je doelgroep. Heb je een tekst die voor online doeleinden vertaald moet worden?

Dan raden we een SEO vertaling aan. Een goede SEO vertaler verwerkt de juiste keywords in de vertaling. Met een SEO vertaling is de basis voor je internationale vindbaarheid gelegd.

Als je echt wilt scoren met zoekmachine optimalisatie, ga je een stap verder. Een tekst met keywords is een goed begin, maar is niet genoeg. Ook met je Nederlandse website heb je immers meer nodig dan geschreven content. Je werkt constant aan je vindbaarheid, bijvoorbeeld door backlinks te verzamelen.

In het buitenland werkt dit net zo: je moet aan meerdere eisen voldoen. Dat klinkt allemaal vrij logisch en dat is het ook, maar we zien dat de taal vaak een struikelblok is. Want als je de taal niet goed genoeg beheerst, ben je de controle kwijt. Ten eerste kun je niet goed communiceren met je SEO team en ten tweede kun je de kwaliteit niet controleren.

Machielsen is een vertaalbureau met vestigingen in Amsterdam, Eindhoven, Groningen, en Rotterdam. Door onze unieke combinatie tussen marketing en vertalingen zijn inmiddels berucht en beroemd in de communicatiebranche.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je…

We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte