Vertaalbureau Utrecht

Machielsen is gespecialiseerd in B2B-vertalingen

Ben je in Utrecht op zoek naar een vertaalbureau? Maak kennis met Machielsen. Wij zijn een professioneel vertaalbureau met meer dan 30 jaar ervaring. Onze vertalers zijn ervaren en hebben kennis van zaken.

Jij hebt een vertaling nodig van topkwaliteit: één die precies bij je bedrijf past en die jouw doelgroep weet aan te spreken. Goed nieuws! Bij ons werken er altijd twee vertalers aan een vertaling. De een is native in de brontaal, de ander in de doeltaal. En beiden zijn ze gespecialiseerd in jouw vakgebied. Dankzij deze werkwijze zijn onze vertalingen gegarandeerd van het allerhoogste niveau. 

Machielsen is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Dat betekent dat de kwaliteit van ons vertaalproces is gewaarborgd. Als B2B-specialist hebben we uitgebreide kennis op het gebied van internationaal zakendoen.

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Snelle doorlooptijd
  • Ervaren en deskundige vertalers
  • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
  • Gecertificeerd vertaalbureau Utrecht

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Vraag een offerte aan

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan op het onafhankelijke reviewplatform Feedback Company.

Joel review over content bureau Machielsen

Fijne samenwerkingspartner

"Op korte termijn heeft Machielsen naar tevredenheid twee sterke artikelen opgeleverd. Daarnaast hebben ze op eigen initiatief ook nog de teksten van de landingspagina geredigeerd. Machielsen: Leuk in de omgang en een fijne samenwerkingspartner!"

Joël Darius – NDC Mediagroep

Review Kiener over Machielsen

Vertalingen van hoge kwaliteit

"We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!"

Geert Smit – Kiener Digital Commerce

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Aan iedere vertaling werken twee native vertalers

Bij vertaalbureau Machielsen in Utrecht zit je goed: bij ons draait alles om het leveren van kwaliteit. Vertalingen van het hoogste niveau, tegen een scherp tarief. Onze vertalingen zijn foutloos en correct. En we zorgen er altijd voor dat je de eigenheid van je organisatie terugziet in de vertaling.

We hebben een vertaalproces ontwikkeld waarmee we de allerhoogste kwaliteit garanderen: ons double-native-principe. Dat betekent dat we voor iedere vertaling twee native vertalers inzetten. De ene is native in de doeltaal, de ander is native in de brontaal.

Zo wordt een vertaling vanuit het Nederlands naar het Frans eerst gemaakt door een vertaler met Frans als moedertaal. Vervolgens kijkt een Nederlands native vertaler het weer na. Er werken dus altijd twee experts aan je tekst. 

Onze vertaalprocessen en de kwaliteit van de vertalingen worden gewaarborgd door onze ISO 17100-certificering.

Machielsen is gespecialiseerd in B2B

Als je internationaal zaken gaat doen, wil je dat de boodschap van jouw teksten precies zo overkomt zoals jij het bedoelt. Onze native vertalers met vakinhoudelijke kennis kunnen jouw doelgroep aanspreken met de juiste tone of voice. 

Website laten vertalen door een SEO-vertaler

Je website is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je internationale marketing. Wil je je website laten vertalen? In dat geval kiezen veel organisaties voor een SEO-vertaling.

We zetten twee native vertalers in die weten aan welke eisen een goede SEO-tekst moet voldoen. Zo sluit de vertaling perfect aan op je doelgroep én wordt je site hoger gewaardeerd door Google. Als klant van vertaalbureau Machielsen krijg je ook toegang tot de kennis en ervaring van ons contentmarketingbureau en SEO-bureau.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte