SEO-bureau Machielsen boost je organische resultaten

Het grootste voordeel van SEO? Het levert elke maand weer gratis organisch verkeer naar je website op.

SEO-bureau Machielsen maakt B2B-bedrijven vindbaar in Google. Lanceer je een nieuwe website? Of wil je de SEO-resultaten van je huidige website verbeteren? Wat je doel ook is, wij maken een effectieve SEO-strategie waarbij we aandacht besteden aan autoriteit, content en techniek. 

Dit levert goede SEO je op:

  • Meer traffic en meer leads 
  • Betere posities op relevante zoekwoorden
  • SEO versterkt andere marketingkanalen

De SEO-specialisten van Machielsen zetten alles op alles om jouw organische resultaten te boosten. We zijn ervaren, werken gestructureerd en rapporteren iedere maand. 

Vraag een offerte aan voor SEO

Wil je SEO-teksten die perfect zijn afgestemd op jouw bedrijf?

Met onze teksten haal je het maximale uit je website.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vraag een offerte aan
Gratis SEO-audit Machielsen

“Grote website? Unieke branche? Geen probleem! We zijn op ons best met flinke projecten en schrijven ook voor specialistische bedrijven.”

Jouke de Jong – SEO-specialist

SEO draait om content, autoriteit en techniek

Simpel gezegd is SEO alles wat je kunt doen om zoekmachines te laten zien dat jouw content het beste resultaat is voor iemands zoekvraag.

Voor de beste SEO-resultaten doen we in ieder geval drie dingen:

  • Content maken die goed rankt in de zoekmachine en die tegelijkertijd voldoet aan de zoekintentie van degene die de zoekopdracht uitvoert.
  • Zorgen dat je website goed wordt geïndexeerd en de sitebezoeker de beste gebruikerservaring biedt.
  • Laten zien dat jouw website relevant is, door relevante en waardevolle externe links.

Alle onderdelen van SEO moeten structureel aandacht krijgen. Onze aanpak is voor iedere klant anders: we kijken altijd naar jouw huidige situatie en je doelen.

SEO-content: de manier om je doelgroep te bereiken

Waarom SEO-teksten zo belangrijk zijn? Content is een moneymaker. Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt of in welke niche je opereert: je biedt altijd een beperkt aantal diensten of producten aan. Als je alleen SEO doet voor je diensten, loop je geld mis.

Jouw prospect is op zoek naar een oplossing voor zijn of haar probleem. Maar dat wil niet zeggen dat diegene al zoekt naar de specifieke oplossing die jij te bieden hebt. Sterker nog: hij of zij weet nog niet eens dat jij de oplossing hebt. Daarom zorgen wij ervoor dat jij al in deze fase wordt gevonden door je doelgroep – nog voordat ze zelf weten dat ze jouw diensten willen. 

Onze ervaren SEO-tekstschrijvers maken hoogwaardige content die jouw doelgroep vindt én waardeert.

Waarom kiezen voor SEO-bureau Machielsen?

Wij zijn geen jack of all trades, master of none. SEO en contentmarketing: dat is wat we doen. En dit gaat hand in hand.

Hoge posities in Google krijg je niet zomaar: daarvoor moet je hard werken. Onze SEO-specialisten helpen je met het realiseren van je doelen. Zoek je een SEO-bureau dat je naar de top leidt? Bij Machielsen hanteren we een bewezen aanpak waarbij content, autoriteit en techniek centraal staan.

SEO-specialist bij bureau Machielsen

Wil je meer traffic naar je website, betere leads en meer omzet?

Vraag een SEO-audit aan en ontvang een op maat gemaakt rapport met praktische tips en tricks die je direct kunt toepassen!


Ontvang gratis SEO-advies

Resultaten waar we trots op zijn

Voor onze klant No Monkey Business realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘unicorn‘ (40.500 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant Fit Professionals realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘recruitment‘ (14.800 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant AFAS realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘digitalisering‘ (2.400 zoekopdrachten per maand).

Voor The Health Issue maakten we een contentstrategie die resulteerde in een groei van 810% in het aantal vertoningen.

Voor onze klant Marlan realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘solid surface‘ (720 zoekopdrachten per maand).

tevreden klant
Review vertaalbureau
educatie logo
health science groningen
Logo klant machielsen
klant van Machielsen
logo van klant
appademic logo
Boter en Bloem Machielsen
forum groningen klant
Review over Machielsen
museum Over Machielsen
Maurice appademic

10 / 10

“Machielsen is een fijne partner om mee samen te werken. Samen hebben we een contentstrategie ontwikkeld voor Appademic. We zijn heel blij met de kwaliteit van de content en de resultaten zijn goed.”


Maurice Derksema

Appademic

Review over content bureau machielsen

10 / 10

“Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!”


Jacco Faaij

AFAS Software

referentie Machielsen

10 / 10

“Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.”


Archie Verhoog

Van der Maas & Verhoog Advocaten

Bouwen aan autoriteit: linkbuilding 

Machielsen creëert een sterk linkprofiel door actief te linkbuilden. Hierdoor neemt de autoriteit van je website toe. Linkbuilding is complex: er zijn veel factoren die invloed hebben op de kwaliteit en de invloed van een backlink naar je domein. 

Wij weten precies hoe we een goed linkprofiel moeten bouwen voor je website. We zetten ons professionele netwerk in om links te scoren die je autoriteit boosten.

Technische SEO: de basis van ieder SEO-traject

Slechte techniek is dodelijk voor je website. Je kunt je volledige SEO-budget uitgeven aan linkbuilding en contentcreatie, maar daar heb je weinig aan als Google je website niet kan indexeren. 

Voordat je überhaupt kunt ranken, moet je website technisch tiptop in orde zijn. Zo is mobielvriendelijkheid en snelheid cruciaal.

Voordat we een SEO-traject beginnen, voeren we altijd een technische SEO-audit uit. De SEO-audit maakt ook deel uit van onze maandelijkse rapportage, we monitoren dus altijd de ‘gezondheid’ van je website.

SEO-rapportage op basis van KPI’s

We stellen samen doelen en bewaken de voortgang van die doelen in een maandelijkse rapportage. Zo krijg jij inzicht in resultaten en werkzaamheden.

Met de maandelijkse rapportage kunnen we jouw SEO-strategie steeds verder verbeteren, content optimaliseren en kansen beter benutten. 

We beloven geen gouden bergen of quick wins; zo werkt SEO namelijk niet. Wat we wel beloven? Hard werk en een transparante samenwerking. Dat is wél hoe je SEO aanpakt.

Deskundig en ervaren SEO-bureau in Groningen

Machielsen is een Gronings SEO-bureau. Het is onze missie om bedrijven en organisaties beter te laten ranken in Google. Waarom? Omdat jij een mooi product of goede dienst hebt ontwikkeld. Met onze expertise krijgt jouw idee de aandacht die het verdient.

Ons SEO-bureau kan je helpen met:

  • het schrijven van content die goed rankt in Google
  • het verbeteren van de autoriteit van je website
  • het optimaliseren van de techniek van je website 

Wil je weten wat wij precies voor je kunnen betekenen? Neem contact op met Jouke – onze SEO-expert.

Veelgestelde vragen over SEO

Wat is SEO precies?

SEO staat voor zoekmachine-optimalisatie. Het omvat al je activiteiten om zoekmachines te laten zien dat jouw pagina het beste resultaat is voor iemands zoekvraag. Met SEO probeer je om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te eindigen. Alle zoekmachines hebben hetzelfde doel: hun gebruikers de beste en relevantste resultaten laten zien.

Wat is SEO? Een praktische uitleg van zoekmachine-optimalisatie

Wat is een SEO-tekst?

Een SEO-tekst is een webtekst die is geoptimaliseerd voor zoekmachines. Ze worden geschreven voor je doelgroep en voldoen óók aan de ranking-factoren van zoekmachines als Google.

Wat zijn SEO-teksten? En hoe schrijf je een SEO-tekst die rankt

Ik wil zelf SEO-teksten schrijven, hebben jullie tips?

Natuurlijk! SEO-teksten schrijf je op zo’n manier dat het bijdraagt aan een hogere ranking in Google. In dit blog geven we je 11 tips om zelf SEO-teksten te schrijven.

SEO-teksten schrijven: 11 tips

Waarom is een contentstrategie belangrijk?

Waarom zijn sommige bedrijven succesvol met contentmarketing, en anderen niet? In 99% van de gevallen ligt het aan de contentstrategie. Bedrijven met succesvolle content hebben een heldere contentstrategie geformuleerd. Een contentstrategie geeft namelijk richting aan alles wat je doet.

Bouw een succesvolle contentstrategie in 8 praktische stappen

Wat is contentmarketing?

Contentmarketing een vorm van marketing is waarbij je relevante en waardevolle content creëert die een duidelijk afgebakende doelgroep aanspreekt. Het doel? Een specifieke doelgroep aan te zetten tot winstgevende acties.

Wat is contentmarketing en hoe bouw je er een sterk merk mee?
Tarieven van vertaalbureau

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl