SEO uitbesteden voor betere vindbaarheid

Wat hebben verhoogde traffic, meer leads en een hogere omzet gemeen? SEO, oftewel zoekmachineoptimalisatie.

SEO is geen rocket science. Als je genoeg tijd en kennis hebt, kun je het best zelf doen. Heeft jouw marketingteam het al druk genoeg? Steeds meer organisaties besteden hun SEO uit.

Dit levert goede SEO je op:

 • Elke maand gratis organisch verkeer naar je website
 • Betere posities op relevante zoekwoorden
 • SEO versterkt andere marketingkanalen

SEO uitbesteden aan Machielsen is een slimme zet. Onze SEO-specialisten zien waar de echte kansen liggen en creëren content die jou meer traffic oplevert.

Vraag een offerte aan voor het uitbesteden van SEO

Wil je SEO-teksten die perfect zijn afgestemd op jouw bedrijf?

Met onze teksten haal je het maximale uit je website.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vraag een offerte aan
Gratis SEO-audit Machielsen

“Grote website? Unieke branche? Geen probleem! We zijn op ons best met flinke projecten en schrijven ook voor specialistische bedrijven.”

Jouke de Jong – SEO-specialist

Een bewezen SEO-aanpak die werkt

Wat betekent SEO uitbesteden aan Machielsen? Wat kun je precies verwachten? Om te beginnen, hetzelfde als wat we al onze klanten geven: our undivided attention, een grapje hier en daar én resultaat.

Onze aanpak begint met het formuleren van, of het bijdragen aan, een contentstrategie. Uitvoering en optimalisatie komen daarna.

 • Strategie: SEO-nulmeting, doelgroepanalyse, intakegesprek;
 • Uitvoering: kalender, contentcreatielinkbuilding;
 • Optimalisatie: kpi’s en maandelijkse rapportage

Wat wij bedoelen met SEO uitbesteden

Bij zoekmachineoptimalisatie komt veel kijken. Het is een breed begrip en er zijn veel factoren waarop Google jouw posities bepaalt. Onder het uitbesteden van SEO bij Machielsen vallen de volgende SEO-werkzaamheden:

 • Zoekwoordenonderzoek
 • SEO-websitescan
 • On-page en off-page SEO-optimalisatie
 • SEO-teksten
 • Publicatie (ook op social media)
 • Linkbuilding

Om het beste SEO-resultaat voor je te realiseren, doen we het liefst alles wat hierboven staat. Die combinatie levert je simpelweg het meeste op. Heb je specifiek hulp nodig bij een van de bovenstaande diensten? Ook dan helpen we je natuurlijk graag.

Waarom zou je SEO uitbesteden aan Machielsen?

Voor het uitbesteden van SEO ben je bij ons aan het juiste adres. Waarom? Wij vinden online marketing niet alleen hartstikke leuk, maar zijn er ook nog eens heel erg goed in. Tientallen klanten worden beter gevonden door het werk van onze SEO-specialisten. Onze ervaren SEO-tekstschrijvers maken hoogwaardige content die wordt gewaardeerd en gevonden door jouw doelgroep.

Begrijp jij de kracht van contentmarketing en SEO voor je organisatie? Beschik je over online kennis, maar ontbreekt het je aan tijd? Wil je meer organisch en relevant verkeer naar je website? Als het antwoord 3x “ja” is, dan is SEO uitbesteden aan Machielsen iets voor jou.

tekstschrijver

Vrijblijvende offerte voor bedrijven

Wil je meer traffic naar je website, betere leads en meer omzet? Vraag snel een offerte aan!


Vraag een offerte aan

Resultaten waar we trots op zijn

Voor onze klant No Monkey Business realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘unicorn‘ (40.500 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant Fit Professionals realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘recruitment‘ (14.800 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant AFAS realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘digitalisering‘ (2.400 zoekopdrachten per maand).

Voor The Health Issue maakten we een contentstrategie die resulteerde in een groei van 810% in het aantal vertoningen.

Voor onze klant Marlan realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘solid surface‘ (720 zoekopdrachten per maand).

tevreden klant
Review vertaalbureau
Review over Machielsen
logo van klant
museum Over Machielsen
Logo klant machielsen
appademic logo
Boter en Bloem Machielsen
educatie logo
forum groningen klant
klant van Machielsen
health science groningen
Maurice appademic

10 / 10

“Machielsen is een fijne partner om mee samen te werken. Samen hebben we een contentstrategie ontwikkeld voor Appademic. We zijn heel blij met de kwaliteit van de content en de resultaten zijn goed.”


Maurice Derksema

Appademic

Review over content bureau machielsen

10 / 10

“Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!”


Jacco Faaij

AFAS Software

referentie Machielsen

10 / 10

“Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.”


Archie Verhoog

Van der Maas & Verhoog Advocaten

Wanneer besteed je SEO uit?

Stel. Je website ziet er goed uit en de zaken gaan goed. Toch zie je online dat concurrenten hogere plekken innemen in de zoekresultaten. Je begrijpt het belang van SEO, maar hebt zelf de kennis niet in huis om het uit te voeren.

Ook wanneer je wél kennis van SEO hebt, maar het je simpelweg aan handen ontbreekt, biedt Machielsen hulp. Je zoekt een partner die doorlopend aan jouw vindbaarheid werkt, zodat jij je kunt focussen op jouw werk.

In verschillende situaties is Machielsen een gedroomde SEO-partner. We ondersteunen grote bedrijven met te weinig capaciteit, maar ook ondernemers die nieuw zijn in de wereld van online marketing.

De kosten van SEO uitbesteden

Bij het uitbesteden van SEO werken we met maandabonnementen. Het aantal uren per maand bepalen we samen met jou en op basis van wat er moet gebeuren. We zijn hierin flexibel.

Moet het aantal uren, om wat voor reden dan ook, naar boven of beneden? Dan doen we dat. Zolang het de groei van jouw organisatie maar niet in de weg zit.

Tarieven van vertaalbureau

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl