SEO uitbesteden voor betere vindbaarheid

Als je de traffic naar je website wilt verhogen, meer leads en omzet wilt generen is SEO (zoekmachineoptimalisatie) ontzettend belangrijk. 

Met search engine optimisation (SEO) bouw je aan je meer online zichtbaarheid en vindbaarheid. SEO levert je elke maand weer gratis organisch verkeer naar je website op. 

SEO is niet moeilijk, als je genoeg tijd en kennis hebt kan je het prima zelf doen. Maar de meeste ondernemers of marketingteams hebben hebt het al druk genoeg. Daarom kiezen veel organisaties ervoor om SEO uit te besteden.

SEO uitbesteden aan Machielsen is daarom een slimme zet. Onze SEO-specialisten zien waar de echte kansen liggen en creëren content die jou meer traffic oplevert. 

Machielsen is een professioneel SEO-bureau, we werken gestructureerd en rapporteren iedere maand.

Waarom kiezen voor Machielsen?

 • Sterkere posities op relevante keywords
 • Tastbare resultaten op basis van KPI's
 • Ervaren SEO-specialisten
 • Betere leads door relevanter traffic
 • Je ontvangt maandelijks een rapportage

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Vraag een gratis SEO-audit aan

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan op het onafhankelijke reviewplatform Feedback Company.

Review over content bureau machielsen

AFAS software

"Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!"

Jacco Faaij

referentie Machielsen

Van der Maas & Verhoog Advocaten

"Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen."

Archie Verhoog

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Een bewezen SEO-aanpak die werkt

Wat betekent SEO uitbesteden aan Machielsen? Wat kun je precies verwachten? Om te beginnen, hetzelfde als wat we al onze klanten geven: our undivided attention, een grapje hier en daar én resultaat.

Onze aanpak begint met het formuleren van, of het bijdragen aan, een contentstrategie, gevolgd door uitvoering en optimalisatie.

 • Strategie: SEO nulmeting, doelgroepanalyse, intakegesprek;
 • Uitvoering: kalender, contentcreatie, linkbuilding;
 • Optimalisatie: kpi’s en maandelijkse rapportage

Wat wij bedoelen met SEO uitbesteden

Bij zoekmachineoptimalisatie komt veel kijken. Het is een breed begrip en er zijn veel factoren waarop Google jouw posities bepaalt. Onder het uitbesteden van SEO bij Machielsen vallen de volgende SEO-werkzaamheden:

 • Zoekwoorden-analyse
 • SEO website scan
 • On-page en off-page SEO optimalisatie
 • SEO-teksten
 • Publicatie (ook op social media)
 • Linkbuilding

Om het beste SEO-resultaat voor je te realiseren, doen we het liefst alles wat hierboven staat. Die combinatie levert je simpelweg het meeste op. Heb je specifiek hulp nodig bij een van de bovenstaande diensten? Ook dan helpen we je natuurlijk graag.

Waarom zou je SEO uitbesteden aan Machielsen?

Voor het uitbesteden van SEO ben je bij ons aan het juiste adres. Waarom? Wij vinden online marketing niet alleen hartstikke leuk, maar zijn er ook nog eens heel erg goed in. Tientallen klanten worden beter gevonden door het werk van onze SEO-specialisten. Onze ervaren SEO-tekstschrijvers maken hoogwaardige content die wordt gewaardeerd en gevonden door jouw doelgroep. 

Begrijp jij de kracht van contentmarketing en SEO voor je organisatie? Beschik je over online kennis, maar ontbreekt het je aan tijd? Wil je meer organisch en relevant verkeer naar je website? Als het antwoord 3x “ja” is, dan is SEO uitbesteden aan Machielsen iets voor jou.

Meer lezen over: contentmarketing uitbesteden.

Wanneer besteed je SEO uit?

Stel. Je website ziet er goed uit en de zaken gaan goed. Toch zie je online dat concurrenten hogere plekken innemen in de zoekresultaten. Je begrijpt het belang van SEO, maar hebt zelf de kennis niet in huis om het uit te voeren.

Ook wanneer je wél kennis van SEO hebt, maar het je simpelweg aan handen ontbreekt, biedt Machielsen hulp. Je zoekt een partner die doorlopend aan jouw vindbaarheid werkt, zodat jij je kunt focussen op jouw werk.

In verschillende situaties is Machielsen een gedroomde SEO-partner. We ondersteunen grote bedrijven met te weinig capaciteit, maar ook ondernemers die nieuw zijn in de wereld van online marketing.

De kosten van SEO uitbesteden

Bij het uitbesteden van SEO werken we met maandabonnementen. Het aantal uren per maand bepalen we samen met jou en op basis van wat er moet gebeuren. We zijn hierin flexibel. 

Moet het aantal uren, om wat voor reden dan ook, naar boven of beneden? Dan doen we dat. Zolang het de groei van jouw organisatie maar niet in de weg zit. 

Vraag onze gratis SEO-audit aan

Ben je van plan om je SEO uit te besteden? Wij laten je graag zien hoe je er nu voor staat. Het enige dat je hoeft te doen, is de gratis SEO audit aan te vragen. 

We bellen je binnen 24 uur op en nemen een korte intake af. Op welke zoekwoorden wil je hoger in Google scoren? Wie zijn je belangrijkste concurrenten? Zulke informatie geeft onze SEO-audit meer richting.

Daarna gaan we aan de slag met de analyse. Je ontvangt in dezelfde week nog de resultaten van de audit. We nemen het rapport met je door en bespreken welke kansen wij zien liggen. Hoe verzilver je die kansen? Daarbij helpen wij je graag.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte