Krijg de content die je nodig hebt voor een winstgevende relatie met je doelgroep.

Zonder content is het onmogelijk om een relatie met je doelgroep op te bouwen en het volledige potentieel van je marketing te benutten. Laat ons je helpen om je business te groeien en te schalen met de juiste content.

Het negeren van je contentmarketing kost je meer dan je denkt

De meeste organisaties vinden het moeilijk om voldoende content te maken die aansluit bij iedere fase van de customer journey. Dat zorgt voor de volgende problemen: 

  • Je hebt veel ideeën, maar je produceert geen content
  • Je bent minder zichtbaar dan je concurrent
  • Je business is niet schaalbaar 
  • Je bouwt geen band op met je doelgroep
  • Je doelgroep ervaart je merk anders dan je voor ogen hebt

Contentmarketing zou je een voorsprong moeten geven ten opzichte van je concurrenten. En die voorsprong moet zich uitbetalen in winstgevende relaties. Maar het lukt de meeste organisaties niet om de juiste content te creëren. 

Laat ons je helpen om je content winstgevend te maken. 

Zo maken we jouw contentmarketing winstgevend

We implementeren ons 5-stappenproces en werken in maandelijkse sprints.

Audit|

We analyseren de performance van je website en vinden kansen en problemen. Er zijn altijd ‘quick fixes’ om meer uit je bestaande content te halen.

Klantenonderzoek|

Uiteindelijk maken we de content voor je doelgroep. Daarom onderzoeken we die grondig. We kijken naar pijnpunten en uitdagingen, zodat we content kunnen creëren die de juiste klanten aantrekt. Ten slotte brengen we de klantreis in kaart.

Storytelling|

Je bouwt alleen een connectie met je doelgroep als ze een sterke verbinding voelen met je merk. Om voor die verbinding te zorgen, creëren we een verhaallijn rondom jouw merk, zodat de doelgroep zich gehoord, gezien en begrepen voelt.

Strategie|

We smeden een contentmarketingstrategie die er volledig op is gericht om je doelgroep te bereiken en te converteren. De strategie en roadmap zijn in lijn met jouw zakelijke doelstellingen: meer traffic, meer leads en meer omzet.

Productie|

We produceren doordachte content voor je website die hoog rankt in zoekmachines, aansluiting vindt bij je doelgroep en lezers converteert in leads en betalende klanten.

Liesbeth Machielsen

Klaar om jouw content winstgevend te maken?

  1. We maken kennis om te kijken of we bij elkaar passen
  2. We maken een plan 
  3. We voeren het plan samen uit

We hebben al honderden bedrijven de kracht van content laten ervaren

logo mr chadd

Mr. Chadd heeft de content opgeschaald en aangepast aan de nieuwe doelgroep met 100+ nieuwe landingpages en blogs.

referentie logo

Bitvavo groeit nu internationaal doordat belangrijke landingspagina’s en functionaliteiten in de app zijn gelokaliseerd.

logo leaseparcours

LeaseParcours bereikt de juiste doelgroep en converteert dankzij hun nieuwe contentstrategie die is afgestemd op de hele funnel.

AFAS logo

AFAS zet vol in op organische vindbaarheid met een langdurige samenwerking op het gebied van strategie, content en SEO.

Wij weten hoe het is om je verhaal vanaf de grond op te bouwen. Wil je een helder verhaal? Boek een call van 10 minuten om te kijken of wij je kunnen helpen.

Plan een call 👋