Ervaar organische groei in iedere fase van de klantreis.

Traditionele SEO blokkeert je organische groei. Benut je maximale potentieel door zichtbaar te zijn in iedere fase van de klantreis. Werk samen met ons SEO-bureau en krijg de traffic en conversies waar je recht op hebt.

Hoeveel omzet loop je mis doordat je niet optimaal zichtbaar bent?

De meeste organisaties stemmen hun SEO-strategie af op de meest voor de hand liggende keywords. Hierdoor zijn ze niet zichtbaar in iedere fase van de customer journey. Dat zorgt voor de volgende problemen: 

  • Je hebt een hoge ad spend
  • Je ad spend en organic performance zijn niet in balans
  • Je bent minder zichtbaar dan je concurrent  
  • Je bouwt geen band op met je doelgroep
  • Je doelgroep ervaart je merk anders dan je voor ogen hebt
  • Je organische performance blijft achter op andere kanalen

Met SEO wil je over de volle breedte van de klantreis zichtbaar zijn, en die zichtbaarheid moet zich uitbetalen in traffic en leads. Dit lukt de meeste organisaties niet. En dat terwijl SEO-teksten je eigenlijk een voorsprong moeten geven. 

Laat ons je helpen om je SEO te groeien en te schalen. 

Zo benutten we het maximale potentieel van jouw SEO

We implementeren ons bewezen 5-stappenplan en werken in maandelijkse sprints.

Audit|

We analyseren de SEO-performance van je website en vinden kansen en problemen. Er zijn altijd ‘quick fixes’ om meer uit je bestaande content te halen.  

Klantenonderzoek|

Uiteindelijk draait alles om je doelgroep. Daarom onderzoeken we die grondig, zodat we content kunnen creëren die de juiste klanten aantrekt. Ten slotte brengen we de ‘content-klantreis’ in kaart.

Storytelling|

Je bouwt alleen een connectie met je doelgroep als ze een sterke verbinding voelen met je merk. Om voor die verbinding te zorgen, creëren we een verhaallijn rondom jouw merk, zodat de doelgroep zich gehoord, gezien en begrepen voelt.

Strategie|

We smeden een SEO-strategie die er volledig op is gericht om je doelgroep te bereiken en te converteren. De strategie en roadmap is in lijn met jouw zakelijke doelstellingen: meer traffic, meer leads en meer omzet.

Productie|

We produceren doordachte SEO-teksten voor je website die hoog ranken in de zoekmachines, aansluiting vinden bij je doelgroep en lezers converteren in leads en betalende klanten.

Klaar om jouw SEO winstgevend te maken?

  1. We maken kennis om te kijken of we bij elkaar passen
  2. We maken een plan 
  3. We voeren het plan samen uit

We hebben al honderden bedrijven de kracht van content laten ervaren

logo mr chadd

Mr. Chadd heeft de content opgeschaald en aangepast aan de nieuwe doelgroep met 100+ nieuwe landingpages en blogs.

referentie logo

Bitvavo groeit nu internationaal doordat belangrijke landingspagina’s en functionaliteiten in de app zijn gelokaliseerd.

logo leaseparcours

LeaseParcours bereikt de juiste doelgroep en converteert dankzij hun nieuwe contentstrategie die is afgestemd op de hele funnel.

AFAS logo

AFAS zet vol in op organische vindbaarheid met een langdurige samenwerking op het gebied van strategie, content en SEO.

Wij weten hoe het is om je verhaal vanaf de grond op te bouwen. Wil je een helder verhaal? Boek een call van 10 minuten om te kijken of wij je kunnen helpen.

Plan een call 👋