Engels vertaalbureau Machielsen

Professioneel en deskundig vertaalbureau gespecialiseerd in Engelse vertalingen

Ben je op zoek naar een vertaalbureau Engels? Als je internationaal zaken doet, ligt het voor de hand om in het Engels te communiceren.

Voor jou is het belangrijk dat je een Engelse vertaling van de hoogst haalbare kwaliteit krijgt. Je online en offline presentatie moet ijzersterk overkomen.

Daar moeten wij als Engels vertaalbureau slim mee omgaan. Om te garanderen dat je vertaling perfect aansluit op je doelgroep, zetten we twee native vertalers in.

Aan iedere vertaling werken vertalers met vakinhoudelijke kennis.

Engels vertaalbureau Machielsen

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Kritisch op de brontekst
  • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Het hoogst gewaardeerde vertaalbureau
Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review André Kamps over Machielsen

Zeer tevreden over de vertaaldiensten

We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen en zijn heel tevreden over hun juridische vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten.

André Kamps - ICTRecht

Review Kiener over Machielsen

Professioneel en goed

We hebben een erg leuke samenwerking met Engels vertaalbureau Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!

Geert Smit - Kiener e-commerce

Maak indruk met een Engelse vertaling van topkwaliteit

Laat een verpletterende indruk achter bij je Engelse zakenpartner. Onze vertalingen zijn effectiever omdat ze perfect afgestemd worden op jouw doelgroep. Er werken altijd twee native vertalers aan je tekst waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Onze klanten waarderen onze uitmuntende service en kwaliteit met een 9.6.

  • Onze service scoort een 9.6
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Offerte binnen 24 uur
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
Direct een vrijblijvende offerte

Engels vertaalbureau voor de perfecte vertaling

Er werken altijd twee native speakers aan een vertaling

Voordat we beginnen met vertalen is een intake essentieel. We moeten namelijk weten wie je doelgroep is en wat het doel van de vertaling is. Je vertaalt een wetenschappelijk artikel anders dan een website.

Het begint al met het niveau: de website moet toegankelijk zijn en leesbaar voor iedereen. Maar bij het wetenschappelijke artikel wil je juist dat vakgenoten zich herkennen in terminologie en vakjargon.

Tip: ga je zakendoen in Engeland? In deze blog delen we belangrijke tips.

Om een vertaling te garanderen die minstens zo goed is als de brontekst, werken we altijd volgens ons dubbele moedertaalprincipe. Bij Engels vertaalbureau Machielsen werken er altijd twee native speakers aan een vertaling.

De Nederlands-Engelse vertaling van een technische handleiding, bijvoorbeeld, wordt gedaan door een Engelstalige vertaler en nagekeken door een Nederlander.

De vertalers vullen elkaar goed aan en zorgen voor een optimaal resultaat. Het vertaalproces wordt ondersteund door state-of-the-art technologie om consistentie in terminologie te waarborgen, herhalingen op te sporen en ons werkproces te stroomlijnen.

Engelse vertaling geoptimaliseerd voor zoekmachines

Engelse SEO optimalisatie door een lokale SEO specialist

Wil je je website vertalen? Dan ontkom je niet aan een zoekmachine vriendelijke vertaling. Het is een goede basis voor elke Engelstalige website. Bij het maken van een SEO vertaling zorgt de Engelse vertaler ervoor dat de juiste keywords worden verwerkt in de content. Denk hierbij aan een productpagina of een uitgebreide blog over een specifiek onderwerp. Als je niet weet welke keywords relevant zijn, kunnen we dit voor je onderzoeken. Het is belangrijk hier tijd en aandacht aan te besteden. We baseren de beste zoektermen onder andere op relevantie en zoekvolumes. En we weten dat de Nederlandse zoekwoorden letterlijk vertaald in het Engels niet hetzelfde opleveren.

We zijn het enige Engels vertaalbureau met getrainde en ervaren native Engels SEO specialisten. Voor bedrijven die meer willen dan een SEO vertaling, kunnen we Engelse content optimaliseren.

Het verschil tussen Engelse SEO vertaling en Engelse SEO optimalisatie

Een SEO vertaling is geen geoptimaliseerde tekst voor zoekmachines. Het is een goede basis maar je krijgt alleen een vertaling waarin keywords zijn verwerkt. Bij Engelse SEO optimalisatie worden alle on-page factoren geoptimaliseerd. Denk hierbij aan het bepalen van de juiste URL, het optimaliseren van de metadata, het toevoegen van ALT tags aan afbeeldingen, het optimaliseren van html en title tags, en het zorgen voor de perfecte lengte van de tekst.

Tip: zo haal je het maximale uit je internationale SEO.

We willen het leukste Engels vertaalbureau zijn

Voor jou maar ook voor onze vertalers

Wij zijn je gedroomde taalpartner. Onze kritische houding heeft niet alleen onze klanten veel gebracht, maar ook onszelf. Behalve heel kritisch op de Engelse vertaling zijn we ook kritisch op de brontekst die jij aanlevert. We vertalen vanuit en naar iedere taal.

Wij zijn het leukste vertaalbureau, en onze staat van dienst zegt genoeg over de kwaliteit die we leveren. We werken alleen samen met mensen die plezier hebben in hun werk. Dat geldt voor onze klanten en vertalers. Voor ons is het supertof om elke dag het verschil te maken voor onze klanten. Wist je dat we ook een content marketing bureau hebben? Een Engelse vertaling is eigenlijk ook een soort content. We combineren onze kennis en expertise om tot het beste resultaat te komen.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je…

We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte