Frans vertaalbureau voor de perfecte vertaling

Hoogwaardige vertalingen van en naar het Frans

Ben je op zoek naar een vertaalbureau Frans? Een professioneel en ervaren vertaalbureau dat jouw tekst of document perfect naar het Frans kan vertalen?

Bij Machielsen ben je aan het juiste adres, we hebben dertig jaar ervaring en door ons unieke werkprocedure garanderen we vertalingen van de hoogst haalbare kwaliteit.

Je wilt er zeker van zijn dat je vertaling perfect is. De vertaler moet de Franse cultuur ademen en begrijpen hoe je een Nederlandse tekst goed laat overkomen bij je Franstalige doelgroep.

Om een vertaling aan deze eisen te laten voldoen zetten we twee native speakers in.

Vertaalbureau Frans

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Kritisch op de brontekst
  • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Het hoogst gewaardeerde vertaalbureau
Direct een vrijblijvende offerte

Voorbereiding - analyse & intake

Een zorgvuldige voorbereiding is belangrijk. Afgezien van een tekstanalyse met behulp van onze software doen we een intake, onder andere om de tone of voice te bepalen en naar voorkeurstermen te vragen.

Uitvoering - double native team

De vertaler die we selecteren, is een native speaker van de doeltaal die voldoende kennis heeft van het onderwerp van jouw tekst. De revisor heeft juist de brontaal als moedertaal. De revisor kan dezelfde specialistische kennis hebben als de vertaler, maar soms selecteren we iemand met aanvullende expertise.

Afronding - controle en levering

De revisor controleert de vertaling op tikfouten, grammatica en leesbaarheid. Doordat de revisor een native speaker van de brontaal is, kan hij ook beoordelen of de boodschap goed is weergegeven. Na een grondige eindcontrole bij ons op kantoor wordt de vertaling geleverd.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je een offerte aanvragen bij Frans vertaalbureau Machielsen? Vul het offerte formulier in en je ontvangt binnen 24 uur een offerte op maat. Laat een verpletterende indruk achter bij je Franstalige zakenpartner. Er werken altijd twee native vertalers aan je tekst waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.

  • Het hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Offerte binnen 24 uur
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
Direct een vrijblijvende offerte

Een perfecte vertaling van of naar het Frans

Als je een Franse vertaling laat maken wil je er zeker van zijn dat de vertaling door een specialist wordt gemaakt, een native vertaler met vakinhoudelijke kennis. Het is heel belangrijk dat je doelgroep met de juiste tone of voice wordt aangesproken en dat de juiste terminologie wordt gebruikt.

Ons dubbele moedertaalprincipe is uniek in de vertaalwereld

Voor iedere vertaling zetten we twee native vertalers in. Waarbij de één native is in de doeltaal en de ander native in de brontaal. De vertaling wordt dus gemaakt door een native vertaler en gereviseerd door een tweede native vertaler.

Specialistische vertalers met kennis van zaken

Bij het maken van een vertaling is het belangrijk dat de vertaler voldoende kennis van het onderwerp heeft. Voor het maken van een financiële vertaling heb je andere kennis en expertise nodig dan voor het vertalen van een webshop.

Onze vertalers zijn echte vakidioten en ze voldoen allemaal aan onze strenge kwaliteitseisen. Ze hebben allemaal hun eigen specialisatie. Soms is dat technisch, soms juridisch, maar het het zijn professionals met kennis van zaken.

Frans vertaalbureau met kennis van SEO

Bereik je doelgroep met een SEO vertaling

Wil je je website vertalen naar het Frans? Frans vertaalbureau Machielsen is gespecialiseerd in het maken van website vertalingen. Je website is een belangrijk onderdeel van je internationale marketing.

Bij het vertalen van websites is het belangrijk om vooraf de doelen en verwachtingen vast te stellen. Er zijn namelijk ontzettend veel mogelijkheden om je website te vertalen. Toch maken veel organisaties dezelfde fouten. Zo wordt er bijvoorbeeld geen tijd en aandacht besteed aan het bepalen van de doelgroep en tone of voice.

Ook in Frankrijk is Google verreweg de populairste zoekmachine. Het is belangrijk om vooraf de juiste zoekwoorden vast te stellen. Het kan namelijk zijn dat de Nederlandse zoektermen vertaald in het Frans niet hetzelfde resultaat opleveren. In het land waar je gevonden wilt worden, zoeken ze anders. Bij een SEO vertaling worden relevante keywords verwerkt in de vertaling.

Het is belangrijk dat dit door een specialist wordt gedaan die de ranking factoren van Google begrijpt.

Ervaren en deskundig Vertaalbureau Frans

30 jaar kennis en ervaring

Franse vertalingen vormen het fundament voor vertaalbureau Machielsen. Bijna 30 jaar geleden inmiddels is Liesbeth begonnen als freelance vertaler Frans. We kunnen wel zeggen dat het een beetje uit de hand gelopen is.

Wij streven ernaar om het beste vertaalbureau Frans te zijn, voor jou maar ook voor onze vertalers. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen waarde kunt toevoegen als je iets doet waar je écht plezier in hebt. Daarom laten we al onze medewerkers en freelancers alleen maar dingen doen waar ze blij van worden. Ons in-house team bestaat uit 8 taal en marketing wizards die onze freelance teams aansturen.

Vertaler Frans word je niet zomaar: al onze vertalers voldoen aan strenge eisen en zijn vooraf getest en gescreend. Zo zijn al onze vertalers minimaal HBO geschoold en hebben ze een overeenkomst getekend waarin ze akkoord gaan met onze eisen en werkprocedure.

Dit zeggen onze klanten over ons

Onze content partner

Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.

Archie Verhoog - Van der Maas & Verhoog advocaten

Goede samenwerking

We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen. Ze werken snel en we zijn heel tevreden over hun vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten.

Andre Kamps – IT-jurist

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je…

We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl