Pools vertaalbureau Machielsen

Voor de perfecte Poolse vertaling

Ben je op zoek naar een Pools vertaalbureau dat jouw tekst perfect in het Pools kan vertalen? Machielsen is het vertaalbureau dat je zoekt.

Je verwacht een correcte en foutloze vertaling en voor jou is het belangrijk dat je doelgroep met de juiste tone of voice wordt aangesproken.

Dankzij ons dubbele moedertaalprincipe garanderen we Poolse vertalingen van de hoogst haalbare kwaliteit.

De Poolse vertaling wordt door een professionele native vertaler gemaakt. Een vertaler Pools die specifieke kennis over het onderwerp van jouw tekst heeft.

Tip: ga je zakendoen in Polen? Dit zijn de belangrijkste cultuurverschillen.

 

Poolse vertaling maken

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Kritisch op de brontekst
  • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review Kiener over Machielsen

Vertalingen van hoge kwaliteit

We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!

Geert Smit - Kiener e-commerce

Review André Kamps over Machielsen

Goede samenwerking met vertaalbureau Machielsen

We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen en zijn heel tevreden over hun juridische vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten.

Andre Kamps – ICT-Recht

Ervaren en deskundige vertalers

Bij Pools vertaalbureau Machielsen werken we samen met de beste vertalers Pools. De vertaling wordt volledig afgestemd op jouw doelgroep. Aan iedere vertaling werken twee professionele native vertalers, daardoor garanderen we Poolse vertalingen van topkwaliteit. Onze klanten waarderen onze uitmuntende service en de kwaliteit van onze Poolse vertalingen, we zijn het hoogst gewaardeerde vertaalbureau Pools van Nederland.

  • Onze service scoort een 9.6
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Offerte binnen 24 uur
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
Direct een vrijblijvende offerte

Double native voor de hoogst haalbare kwaliteit

Bij vertaalbureau Machielsen merken we dat steeds meer Nederlandse bedrijven de weg naar Polen weten te vinden. Naar verwachting groeit de Poolse economie dit jaar opnieuw met 3%. Wist je dat er wereldwijd maar liefst 50.000.000 mensen Pools spreken. Dit biedt voor veel organisaties kansen en mogelijkheden. Omdat je in de communicatie een goede indruk wilt achterlaten, wil je een Poolse vertaling van hoge kwaliteit.

Bij het maken van een Nederlands – Poolse vertaling is het belangrijk om de tekst af te stemmen op je doelgroep en om rekening te houden met de taal- en cultuurverschillen.

In Polen is de zakencultuur formeler dan in Nederland. Hiermee moet je bij het maken van een Poolse vertaling rekening houden. Daarom werken we bij vertaalbureau Machielsen met het dubbele moedertaalprincipe: er werken altijd twee native speakers aan een vertaling.

Een Nederlands-Poolse vertaling wordt gemaakt door een professionele vertaler die het Pools als moedertaal heeft. De vertaling wordt nagekeken door een revisor die juist het Nederlands als moedertaal heeft. De Poolse native vertaler en de Nederlandse native revisor vullen elkaar goed aan en zorgen voor een perfecte vertaling.

Machielsen is het vertaalbureau Pools van de toekomst

Onze combinatie van talen- en marketing-kennis maakt ons uniek. We hebben er bewust voor gekozen om onze expertise te bundelen en ons als internationaal marketing-bureau te positioneren. We kunnen jouw organisatie in iedere taal succesvol maken. Onze staat van dienst zegt genoeg over de kwaliteit die we leveren.

Dankzij onze uitmuntende service en door onze betrokkenheid zijn we je gedroomde vertaalpartner.

Ervaren vertalers Pools met vakinhoudelijke kennis

Al is de vertaler nog zo native, een goede vertaling krijg je alleen als hij of zij over inhoudelijke kennis beschikt. Wij selecteren onze vertalers dan ook aan de hand van hun specialistische kennis. Onze slimme projectmanagers zoeken bij iedere opdracht de perfecte vertaler.

Door ons grote netwerk kunnen we voor iedere vertaling de hoogst haalbare kwaliteit garanderen.

Soms selecteren we voor de vertaling van een technische verkoopbrochure een vertaler Pools die veel van technologie weet, zodat het vakjargon goed wordt vertaald. Daar zoeken we dan een revisor bij die juist uitblinkt in marketing en die ervoor zorgt dat de vertaling ook commercieel sterk is.

Onze Poolse vertalers zijn deskundig en ervaren. Ze hebben minimaal HBO afgerond. Ons vertaalbureau werkt conform ISO 9001 en ISO 17100. We zijn bezig om deze certificeringen te behalen.

Website en SEO vertaling naar het Pools

Als je zakendoet in Polen, wil je natuurlijk je website in het Pools laten vertalen. Bij het maken van een website vertaling is het erg belangrijk dat de content wordt afgestemd op de juiste doelgroep. Om in Google goed vindbaar én relevant te zijn, moeten je webteksten antwoord geven op de vraag en zoekintentie van je sitebezoeker. De webteksten moeten worden afgestemd op de woorden waar jouw doelgroep op zoekt. Een goede SEO vertaling kan je daarbij helpen.

Voor een goede SEO vertaling is het belangrijk om de juiste keywords te gebruiken. De keywords die je in het Nederlands gebruikt, leveren in de Poolse taal misschien niks op. Bij Machielsen maken we gebruik van diverse SEO tools om de juiste zoekwoorden te identificeren. Onze Nederlandse SEO consultants werken samen met de Poolse vertaler.

Samen stellen ze een lijst met keywords samen. Dit doen we op basis van relevantie en zoekvolume. De keywords worden vervolgens verwerkt in de vertaling. Na het vertalen kan een SEO specialist de website verder optimaliseren.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je…

We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte