Portugees vertaalbureau Machielsen

Voor de perfecte Portugese vertaling

Wil je een document of tekst vertalen naar het Portugees? Portugees vertaalbureau Machielsen staat voor je klaar.

Voordat we aan de slag gaan met de vertaling, overleggen we of we de tekst vertalen naar het Europees Portugees of Braziliaans Portugees.

Aan iedere Portugese vertaling werken minstens twee native speakers.

Dit noemen we het  double native principe. Deze unieke werkprocedure staat garant voor vertalingen van het hoogst haalbare niveau.

Vertaalbureau Portugees

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Kritisch op de brontekst
  • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Het hoogst gewaardeerde vertaalbureau
Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review Kiener over Machielsen

Kiener e-commerce

We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!

Geert Smit

Review Archie Verhoog

van der Maas en Verhoog

Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.

Archie Verhoog

Samenwerken met Portugees vertaalbureau Machielsen?

Onze Portugese vertalingen zijn effectief omdat ze perfect worden afgestemd op jouw doelgroep. De vertaler heeft het Portugees als moedertaal, de revisor het Nederlands . Als je een document van het Nederlands naar het Portugees laat vertalen wordt de vertaling dus door een native Portugees vertaler gemaakt en nagekeken door een Nederlander. Daardoor kunnen we de hoogste kwaliteit garanderen. Portugees vertaalbureau Machielsen is het hoogst gewaardeerde vertaalbureau van Nederland.

  • Onze service scoort een 9.6
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Altijd twee native vertalers
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
  • Professionele vertalers
Direct een vrijblijvende offerte

Portugees vertalen en lokaliseren

Misschien vind je dit vreemd, maar Europees Portugees is niet hetzelfde als Braziliaans Portugees. De verschillen zijn heel groot. Als je een vertaling nodig hebt die bedoeld is voor de Portugese markt, schiet je met een Braziliaans Portugese vertaling je doel voorbij.

De Portugese lezer kan zich niet identificeren met de tekst die je hem voorschotelt. Jij zou het toch ook raar vinden als deze tekst in het Zuid-Afrikaans geschreven was? Daarom is het belangrijk om vooraf vast te stellen voor welk land de vertaling bedoeld is. We vertalen vanuit en naar iedere taal.

Tip: dit zijn de belangrijkste cultuurverschillen tussen Nederland en Portugal.

Voor iedere vertaalopdracht stellen we een team op maat samen

Als je een document laat vertalen naar het Portugees, wil je er zeker van zijn dat de vertaling van topkwaliteit is. Het is heel belangrijk dat je doelgroep met de juiste tone of voice wordt aangesproken en dat de juiste terminologie wordt gebruikt. Deze unieke werkwijze van vertaalbureau Machielsen zorgt voor vertalingen van topkwaliteit.

Portugees is een wereldtaal

Wist je dat het Portugees een van de meest gesproken talen ter wereld is? Wereldwijd hebben ruim 200 miljoen mensen het Portugees als moedertaal. En er wordt niet alleen in Portugal Portugees gesproken. Ook in Brazilië, Kaapverdië en Mozambique.

Portugal is een heerlijk vakantieland. Gebruik jij een van deze vertaal apps op vakantie? Maar ook zakelijk biedt het de nodige kansen voor Nederlandse ondernemers. In Portugal verloopt het zakendoen minder snel dan in andere Europese landen. Innovatieve ideeën die in andere landen snel van de grond komen, nemen in Portugal meer tijd in beslag.

Tip: in deze blog delen we een stappenplan voor het vertalen van je website.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je…

We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte