Professioneel vertaalbureau Frans

Hoogwaardige vertalingen van en naar het Frans

Ben je op zoek naar perfecte vertalingen van of naar het Frans? Dan ben je bij vertaalbureau Machielsen aan het juiste adres.

Nos traducteurs français sont de vrais héros. De vertalingen van onze vertalers Frans zijn foutloos en afgestemd op jouw tone of voice. We hebben voor iedere branche vertalers met de juiste expertise.

We kunnen uitstekende vertalingen garanderen, dankzij ons double-native-principe. De kwaliteit van het vertaalproces wordt gewaarborgd door onze ISO 17100-certificering. Machielsen is een professioneel vertaalbureau Frans.

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Gespecialiseerde Franse vertalers
  • ISO 17100-gecertificeerd
  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Klanten waarderen ons met een 9,7

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan op het onafhankelijke reviewplatform Feedback Company.

Review vertaalbureau machielsen

Goede ervaring met vertaalbureau Machielsen

"Na slechte ervaringen met een ander vertaalbureau is het werken met Machielsen een verademing. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen, vertalingen zijn in de meest exotische talen mogelijk en ook voor tolken zijn we bij Machielsen aan het juiste adres. Het is dan ook niet voor niets dat we inmiddels al weer heel lang met vertaalbureau Machielsen samenwerken."

Wim Kuipers - Emmius Notarissen

Review André Kamps over Machielsen

Goede samenwerking

"We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen. Ze werken snel en we zijn heel tevreden over hun vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten."

Andre Kamps – ICT-Recht

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Vrijblijvende offerte voor je Franse vertaling

Als vertaalbureau Frans vertalen we uiteenlopende teksten. Een juridisch document vertalen? In dat geval vertalen onze native vertalers vrij letterlijk. Worden er webteksten of bijvoorbeeld presentaties vertaald? In dat geval is het extra belangrijk dat je boodschap aansluit op de doelen, in welke taal dan ook. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan – onze projectmanagers nemen je aanvraag direct in behandeling.

Samenwerken met Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • especialiseerde Franse vertalers
  • ISO 17100-gecertificeerd
  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Klanten waarderen ons met een 9,7

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Machielsen vertaalt van en naar het Frans

Heb je een Franse tekst die je naar het Nederlands, Engels of Duits wilt vertalen? Treedt er binnenkort een Franse medewerker in dienst en moeten we de arbeidsovereenkomst van het Nederlands naar het Frans vertalen? 

Als vertaalbureau Frans houden we van alle talencombinaties. We leveren in iedere combinatie een perfecte Franse vertaling af. Onze professionele vertalers hebben ervaring in specifieke vakgebieden, waaronder juridische, technische en financiële vertalingen. Dat ze de juiste terminologie gebruiken, is voor ons vanzelfsprekend.

Machielsen is gespecialiseerd in B2B

Als je zakendoet in Frankrijk, wil je er zeker van zijn dat de boodschap van jouw teksten overkomt zoals jij het bedoelt. Alleen native vertalers met vakinhoudelijke kennis kunnen jouw doelgroep aanspreken met de juiste tone of voice.

De Franse B2B-markt vormt het fundament voor Machielsen. Liesbeth begon 30 jaar geleden als freelance vertaler en tolk voor Nederlandse bedrijven die zaken deden in Frankrijk.

Dankzij onze ervaring hebben we uitgebreide kennis op het gebied van de Franse taal en cultuur. Ook onze vertalers hebben specifieke kennis van de Franse markt. Wil je een website laten vertalen naar het Frans? We zijn ook bedreven in internationale SEO en maken je website vindbaar in Frankrijk.

ISO-gecertificeerd proces voor de hoogste kwaliteit

Machielsen staat voor de hoogste kwaliteit. Hoe we dit garanderen? We vertalen alle teksten volgens een ISO-gecertificeerd vertaalproces en werken volgens ons double-native-principe.

We zetten voor iedere vertaling twee native speakers in. De één is native in de doeltaal en de ander is native in de brontaal. 

Zo wordt een Nederlands-Franse vertaling eerst gemaakt door een vertaler die Frans als moedertaal heeft. Daarna reviseert een vertaler die Nederlandse native speaker is de vertaling. Deze werkwijze levert keer op keer vertalingen van de hoogste kwaliteit.

Om die kwaliteitsbelofte waar te maken, selecteren we voor iedere vertaalopdracht een vertaler die beschikt over de juiste vakinhoudelijke kennis en expertise. Onze vertalers hebben een erkend wo- of hbo-diploma van een vertaalopleiding en zijn gespecialiseerd in ten minste één vakgebied, variërend van financieel tot e-commerce.

Beëdigd vertaler Frans

Laat je een diploma, statuut of ander rechtsgeldig document vertalen van of naar het Frans? Dan heb je een beëdigde Franse vertaling nodig. In dat geval schakelen we één van onze beëdigde Franse vertalers voor je in.

De vertaler is door een rechtbank beëdigd op basis van zijn of haar opleiding en ervaring. De beëdigd vertaler Frans verklaart dat de vertaling naar eer en geweten is gemaakt en dat de Franse vertaling volledig en correct is. Ook een beëdigde vertaling wordt nagekeken door een revisor.

Heeft de vertaling een apostille of legalisatiestempel nodig? Ook daarvoor zorgen we.

Website laten vertalen naar het Frans

Je website is misschien wel het belangrijkste onderdeel van je internationale marketing. Wil je je website laten vertalen naar het Frans? In dat geval kiezen veel organisaties voor een SEO-vertaling.

We zetten twee native vertalers in die weten aan welke eisen een goede SEO-tekst voldoet. De vertaling sluit perfect aan op je doelgroep én wordt gewaardeerd door Google. Als klant van Frans vertaalbureau Machielsen krijg je ook toegang tot de kennis en ervaring van ons contentmarketingbureau.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte