Frans vertaalbureau voor de perfecte vertaling

Hoogwaardige vertalingen van en naar het Frans

Ben je op zoek naar een vertaalbureau Frans? Dan ben je bij vertaalbureau Machielsen aan het juiste adres. Onze Franse vertalers zijn professionals met kennis van zaken en aan iedere vertaling werken twee native vertalers. 

Door ons double-native-principe in combinatie met onze uitgebreide intake garanderen we vertalingen van de hoogst haalbare kwaliteit.

De kwaliteit van ons vertaalproces wordt gewaarborgd door de ISO:17100-standaard. Machielsen is een gecertificeerd Frans vertaalbureau.

medewerker Frans vertaalbureau

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • ISO-17100 gecertificeerd
  • Vertalers met vakinhoudelijke kennis
  • Onze service scoort een 9,7
  • Er werken altijd twee vertalers aan je tekst
Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review vertaalbureau machielsen

Goede ervaring met vertaalbureau Machielsen

"Na slechte ervaringen met een ander vertaalbureau is het werken met Machielsen een verademing. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen, vertalingen zijn in de meest exotische talen mogelijk en ook voor tolken zijn we bij Machielsen aan het juiste adres. Het is dan ook niet voor niets dat we inmiddels al weer heel lang met vertaalbureau Machielsen samenwerken."

Wim Kuipers - Emmius Notarissen

Review André Kamps over Machielsen

Goede samenwerking

"We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen. Ze werken snel en we zijn heel tevreden over hun vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten."

Andre Kamps – ICT-Recht

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Heb je een vertaling nodig en wil je een offerte aanvragen voor je Franse vertaling? Vul het offerteformulier in en je ontvangt binnen 24 uur een vrijblijvende offerte op maat. Vertaalbureau Machielsen werkt uitsluitend voor bedrijven.

  • Altijd 2 native speakers
  • Afgestemd op je doelgroep
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Hoge klantwaardering
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
Direct een vrijblijvende offerte

Machielsen vertaalt van en naar het Frans 

Heb je een Franse tekst die je naar het Nederlands wilt vertalen? Treedt er binnenkort een Franse medewerker in dienst en wil je de arbeidsovereenkomst van het Nederlands naar het Frans vertalen? Als Frans vertaalbureau maakt de talencombinatie ons niet uit, we zijn in staat om in iedere talencombinatie een perfecte vertaling Frans af te leveren. 

Onze professionele vertalers staan voor je klaar. Dankzij ons zorgvuldige vertaalproces leveren we hoogwaardige Franse vertalingen tegen een scherp tarief. 

Bij Frans vertaalbureau Machielsen draait alles om het leveren van kwaliteit. We begrijpen dat een vertaling uitbesteden vreemd kan zijn. Maar het is belangrijk dat je doelgroep met de juiste tone of voice wordt aangesproken en dat de eigenheid van je organisatie ook in de vertaling te herkennen is.

Gespecialiseerd in B2B

Als je zakendoet in Frankrijk, of de ambitie hebt om zaken te gaan doen in Frankrijk, wil je er zeker van zijn dat de vertaling door een specialist wordt gemaakt. Een native vertaler met vakinhoudelijke kennis die je doelgroep met de juiste tone of voice aanspreekt. En natuurlijk wil je dat de juiste terminologie wordt gebruikt. 

Machielsen is specialist in de Franse B2B-markt. Dankzij onze 30 jaar ervaring hebben we uitgebreide kennis op het gebied van de Franse taal en cultuur en onze vertalers hebben specifieke kennis van de Franse markt. Bovendien zijn we bedreven in online marketing en internationale SEO

Sterker nog, de Franse B2B-markt vormt het fundament voor Machielsen. 30 jaar geleden is Liesbeth begonnen als freelance vertaler en tolk voor Nederlandse bedrijven die zaken gingen doen in Frankrijk. 

Gecertificeerd vertaalproces voor de hoogst haalbare kwaliteit

Al onze vertalingen worden volgens ons gecertificeerde vertaalproces gemaakt en zijn double native. Dat betekent dat we voor iedere vertaling twee native speakers inzetten. Hierbij is de één native in de doeltaal en de ander is native in de brontaal. De vertaling wordt dus gemaakt door een native vertaler en gereviseerd door een tweede native vertaler.

Een Nederlands-Franse vertaling wordt gemaakt door een professionele vertaler die het Frans als moedertaal heeft en de vertaling wordt nagekeken door een Nederlander. Ons vertaalproces en de kwaliteit van de vertalingen worden gewaarborgd door onze ISO-certificering.

Om onze kwaliteitsbelofte waar te maken, selecteren we voor iedere vertaalopdracht een vertaler die de juiste vakinhoudelijke kennis en expertise heeft. Onze vertalers hebben een universitaire opleiding afgerond en zijn gespecialiseerd in ten minste één vakgebied, variërend van financieel tot e-commerce

Beëdigd vertaler Frans

Een beëdigde vertaling is een vertaling die is gewaarmerkt, gestempeld en ondertekend door een vertaler die door een rechtbank is beëdigd op basis van zijn opleiding en ervaring. 

De beëdigd vertaler Frans verklaart dat hij de vertaling naar eer en geweten heeft gemaakt en dat de Franse vertaling naar zijn mening volledig en correct is. Ook een beëdigde vertaling wordt nagekeken door een revisor.

Bij juridisch vertaalbureau Machielsen werken professionele beëdigd vertalers. Machielsen is een gecertificeerd vertaalbureau: daarmee garanderen we Franse vertalingen van de hoogst haalbare kwaliteit. We kunnen eventueel een apostille of legalisatiestempel verzorgen. 

Website vertalen naar het Frans

Wil je je website vertalen naar het Frans? Je website is een belangrijk onderdeel van je internationale marketing. Veel organisaties willen een SEO-vertaling laten maken. Om te garanderen dat de SEO-vertaling van je website perfect aansluit op je doelgroep (buyer persona), en goed gewaardeerd wordt door Google, zetten we twee native vertalers in die weten aan welke eisen een goede SEO-tekst moet voldoen.

Machielsen is bedreven in online marketing. Als klant van Frans vertaalbureau Machielsen krijg je toegang tot de kennis en ervaring van ons SEO-bureau.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je.

We integreren jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal. Bellen mag ook.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte