Deskundig vertaalbureau Italiaans

Heb je een vertaling van of naar het Italiaans nodig? Wij zijn Machielsen: een deskundig en betrouwbaar vertaalbureau met meer dan 30 jaar ervaring.

Aan iedere vertaling werken twee native vertalers. De kwaliteit van onze processen wordt gewaarborgd door onze ISO-certificering.

Dit levert samenwerking met Machielsen je op:

  • Foutloze teksten in elke taal
  • Italiaanse vertalingen die aansluiten op je doelen
  • Een betrouwbare partner voor al je vertaalwerk

De vertalingen van onze vertalers zijn foutloos en afgestemd op jouw tone of voice. We hebben voor iedere branche vertalers met de juiste expertise.

Ik vraag direct een offerte aan

Samenwerken met Machielsen?

  • Hoogstgewaardeerde vertaalbureau
  • Ervaren vertalers, alle vakgebieden
  • ISO 17100-gecertificeerd
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Vertaalt van en naar alle talen
Direct een vrijblijvende offerte

Machielsen: het hoogstgewaardeerde vertaalbureau van Nederland

Review André Kamps over Machielsen

10 / 10

“We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen. Ze werken snel en we zijn heel tevreden over hun vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten.”


André Kamps

ICTRecht

Foto van Geert Smit

10 / 10

“We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!”


Geert Smit

Kiener Digital Commerce

referentie Machielsen

10 / 10

“Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het simpel: wil je echt goede teksten, hoogwaardige vertalingen en een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.”


Archie Verhoog

Van der Maas & Verhoog Advocaten

Een vertaling laten maken is bij Machielsen heel eenvoudig:

Stap 1: Vraag een vrijblijvende offerte aan voor je vertaling.

Stap 2: Akkoord? Dan gaat een native vertaler met je vertaling aan de slag.

Stap 3: Een tweede native vertaler kijkt de vertaling na.

Stap 4: Na onze extra kwaliteitscheck ontvang je de vertaling binnen de afgesproken termijn.

tevreden klant
Review vertaalbureau
Review over Machielsen
museum Over Machielsen
logo van klant
klant van Machielsen
health science groningen
Logo klant machielsen
forum groningen klant
educatie logo
appademic logo
Boter en Bloem Machielsen

Vrijblijvende offerte voor je Italiaanse vertaling

Als vertaalbureau maken we organisaties al jaren blij met Italiaanse vertalingen. Wil je een financieel document laten vertalen? Onze vertalers werken foutloos en nauwkeurig.

Laat je een website vertalen? Ook dan zorgen we voor de juiste tone of voice. Wat je ook laat vertalen, je ontvangt onze vrijblijvende offerte supersnel. Onze projectmanagers staan voor je klaar!

Ik vraag direct een offerte aan

Italiaanse vertaler Machielsen

B2B-vertaalbureau voor de Italiaanse markt

Italië is een belangrijke handelspartner van Nederland. Lanceer je een product op de Italiaanse markt? Perfecte vertalingen zijn onmisbaar om de doelgroep daar te bereiken. Of wil je potentiële Italiaanse zakenpartners overtuigen? In beide gevallen heb je meer nodig dan begrijpelijke Italiaanse teksten – de vertaling moet vooral doeltreffend zijn. Overigens is het Italiaans in meerdere landen de officiële taal, zoals in Zwitserland.

Onze native Italiaanse vertalers brengen de kleinste nuances over. Zij helpen je succesvol te zijn in het Italiaans. Met onze vertalingen voelt je doelgroep zich aangesproken door je teksten. Dat vergroot jouw kans op internationaal succes.

Italiaanse vertalers voor elk vakgebied

Jij bent specialist in jouw vakgebied. Je gebruikt vaktermen en hebt specifieke vakinhoudelijke kennis. Logisch dat je een vertaalbureau zoekt dat er net zo in duikt als jij.

Machielsen is specialist in de Italiaanse B2B-markt. Al onze vertalers hebben zich toegelegd op minstens één specifiek vakgebied. We selecteren altijd iemand die jouw branche door en door kent. Iemand die jouw taal spreekt. Zo zetten we bijvoorbeeld nooit een juridisch vertaler op een marketingtekst.

Onze vertalers weten waarover ze schrijven. Ze worden hierbij ondersteund door slimme software. En nee, dat is geen vertaalprogramma. Onze software herkent terminologie, zinnen of segmenten die we eerder vertaalden. Dit bespaart jou tijd en geld. Dat wij ons werk hierdoor nóg sneller leveren, is mooi meegenomen.

ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau Italiaans

Machielsen is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau. Voor extra hoge kwaliteit werken we volgens ons eigen dubbele-moedertaalprincipe. Dat betekent dat we voor iedere vertaling twee native vertalers inzetten. De één is native in de doeltaal, de ander in de brontaal.

Zo wordt een Nederlands-Italiaanse vertaling eerst gemaakt door een Italiaanse native vertaler. Daarna kijkt een Nederlands native vertaler de tekst na. De twee vertalers vullen elkaar perfect aan. Zo garanderen we dat onze vertalingen van de allerhoogste kwaliteit zijn.

Beëdigde vertaling Italiaans

Laat je een juridisch document vertalen van of naar het Italiaans? Om deze documenten ook in de andere taal rechtsgeldig te maken, moeten ze door een beëdigd vertaler worden vertaald.

Een beëdigd vertaler stempelt, waarmerkt en ondertekent je juridische document. Onze Italiaanse beëdigd vertalers staan geregistreerd in het Register Beëdigde Tolken en Vertalers. Als het nodig is, zorgen we ook voor een apostille of legalisatiestempel.

Machielsen is het hoogstgewaardeerde vertaalbureau van Nederland

100% van de klanten beveelt ons aan.


Ik vraag direct een offerte aan

Machielsen is een gecertificeerd vertaalbureau – we werken snel en zorgvuldig. Dit zijn onze garanties:

Altijd twee native vertalers

Onze vertalers vertalen naar hun moedertaal, de revisoren kijken na in hun moedertaal – hierin zijn we uniek!

Inhoudelijke kennis

Altijd specialisten met vakinhoudelijke kennis. Zowel onze vertalers als revisors snappen jouw vakgebied.

Hoogste kwaliteit

We garanderen de hoogste kwaliteit door met slimme software te werken. Ook zijn we ISO-gecertificeerd.

Veelgestelde vragen

Wat kost een vertaling?

Dat hangt van de tekst af. Hoeveel woorden zijn het? Naar welke taal moet het? Voor welk vakgebied? Op basis hiervan bepalen we de prijs. Wil je direct weten wat je vertaling gaat kosten? Vraag een offerte aan of bel ons even.

Ontvang een offerte voor je vertaling

Hoe lang duurt een vertaling?

Ook dat hangt van de lengte, het onderwerp en de gevraagde taal af. Maar om je een beeld te geven: een goede vertaler vertaalt zo’n 2000 woorden per dag. Daarna kijkt een tweede native vertaler het na en doen onze projectmanagers een extra kwaliteitscheck. Heb je echt haast? In overleg is er veel mogelijk.

Neem contact op met onze projectmanagers

Werken jullie met machine-vertalingen?

Normaal werken we nooit met machinevertalingen. Teksten bevatten nuances die een machine (DeepL, Google Translate) er niet altijd uithaalt. Onze menselijke vertalers kunnen dit als de beste. Wil je de mogelijkheden tot machine-vertaling bespreken, bijvoorbeeld omdat het goedkoper zou zijn? Bel ons en we kijken wat mogelijk is.

Bespreek de mogelijkheden

Hoeveel mensen werken er aan mijn vertaling?

We stellen een team op maat samen: minimaal twee native vertalers en een projectmanager. De content wordt vertaald door een native vertaler en nagekeken door een tweede native vertaler. De projectmanager doet de laatste kwaliteitscontroles, zet de puntjes op de i en levert de vertaling.

Lees meer over onze werkwijze