Professioneel en deskundig Pools vertaalbureau

Poolse vertalingen van de hoogste kwaliteit

Heb je een perfecte Poolse vertaling nodig? Dan is Machielsen is het vertaalbureau dat je zoekt. Onze vertalers Pools zijn professionals met kennis van zaken.

Aan iedere vertaling werken twee vertalers. De een is native in de brontaal, de ander in de doeltaal. Dankzij deze werkwijze garanderen we Poolse vertalingen van het hoogste niveau. 

Machielsen is een gecertificeerd vertaalbureau. Dit waarborgt de kwaliteit van ons vertaalproces. Als B2B-specialist hebben we uitgebreide kennis van de Poolse taal, cultuur en markt.

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • ISO-gecertificeerd vertaalbureau
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • Klanten waarderen ons met een 9,7
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan op het onafhankelijke reviewplatform Feedback Company.

Review Kiener over Machielsen

Vertalingen van hoge kwaliteit

"We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!"

Geert Smit - Kiener Digital Commerce

Review André Kamps over Machielsen

Goede samenwerking met vertaalbureau Machielsen

"We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen en zijn heel tevreden over hun juridische vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten."

Andre Kamps – ICT-Recht

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Ontvang een vrijblijvende offerte voor je Poolse vertaling

Wij leveren Poolse vertalingen van de hoogste kwaliteit. Ze zijn foutloos en hebben de juiste tone of voice. Dat is belangrijk, zeker in online- of marketingteksten. Geen zorgen: wij regelen voor elk type vertaling de juiste Poolse vertalers. Onze klanten waarderen ons aanbod en uitstekende service met een 9,7.

Samenwerken met Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • ISO-gecertificeerd vertaalbureau
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • Klanten waarderen ons met een 9,7
  • Vrijblijvende offerte binnen 24 uur

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Alle vertalingen vanuit en naar het Pools volgens ons double-native-principe 

Bij Pools vertaalbureau Machielsen zit je goed: bij ons draait alles om het leveren van kwaliteit. Vertalingen van het hoogste niveau, tegen een scherp tarief. Onze Poolse vertalingen zijn foutloos en correct. En we zorgen er altijd voor dat je de eigenheid van je organisatie terugziet in de vertaling.

We hebben een vertaalproces ontwikkeld waarmee we de hoogst haalbare kwaliteit garanderen: ons double-native-principe. Dat betekent dat we voor iedere vertaling twee native vertalers inzetten. De ene is native in de doeltaal, de ander is native in de brontaal.

Zo wordt een vertaling vanuit het Nederlands naar het Pools eerst gemaakt door een vertaler met Pools als moedertaal. Vervolgens kijkt een Nederlands native vertaler het weer na. Er werken dus altijd twee experts aan je tekst. 

Onze vertaalprocessen en de kwaliteit van de vertalingen worden gewaarborgd door onze ISO-certificering.

Poolse vertalingen voor alle vakgebieden

Het inschakelen van native vertalers is niet genoeg als je perfecte vertalingen nastreeft. De vertalers moeten namelijk ook kennis hebben van jouw vakgebied.

Bij Machielsen selecteren we daarom precies de juiste vertaler en revisor voor een tekst. Zo zoeken we voor een juridische vertaling juridisch specialisten. Gaat het om een technische vertaling? Dan wordt de vertaling gemaakt door experts met verstand van de technische branche.

Beëdigde Poolse vertalingen

Sommige juridische teksten moeten beëdigd worden vertaald, zodat de vertaling rechtsgeldig is. Een beëdigde vertaling Pools moet worden gemaakt door een beëdigd vertaler Pools. 

Heb je een beëdigde vertaling nodig, zoals een diploma of statuut? In dat geval zetten we onze Poolse beëdigde vertalers voor je in. Als het nodig is, zorgen we ook voor een apostille of legalisatiestempel. 

Vertaling compleet afgestemd op je doelgroep

Bij het maken van een Nederlands-Poolse vertaling is het belangrijk dat de tekst is afgestemd op de doelgroep. Daarnaast houden we vanzelfsprekend rekening met de cultuurverschillen.

Zo is de Poolse zakencultuur formeler dan in Nederland. Onze Poolse vertalers houden hier rekening mee tijdens het vertalen. Gaat het om een Pools-Nederlandse vertaling? In dat geval passen we de Poolse vertaling aan Nederlandse lezers aan.

De vertalers van Machielsen voldoen aan strenge eisen. Ze hebben een universitaire opleiding afgerond en zijn gespecialiseerd in ten minste één vakgebied, variërend van technisch vertaler tot SEO-vertaler

Ze kennen jouw vakjargon, spreken de taal van je doelgroep en zijn in staat om jouw tekst te vertalen en te lokaliseren.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte