Professioneel en deskundig Pools vertaalbureau

Voor de perfecte Poolse vertaling

Wil je een Poolse vertaling laten maken? Dan is Machielsen is het vertaalbureau dat je zoekt. Onze vertalers Pools zijn professionals met kennis van zaken. 

Aan iedere vertaling werken 2 vertalers, waarvan 1 native in de brontaal en 1 native in de doeltaal. Daarmee garanderen we Poolse vertalingen van het hoogste niveau. Bovendien is Machielsen een ISO-gecertificeerd vertaalbureau. Daarmee is de kwaliteit van ons vertaalproces gewaarborgd.

Als B2B-specialist hebben we uitgebreide kennis van de Poolse taal, cultuur en gebruiken.

Poolse vertaling maken

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • ISO-gecertificeerd vertaalbureau
  • Er werken altijd twee vertalers aan je tekst
  • Vertalers Pools met vakinhoudelijke kennis
  • Onze service scoort een 9.7
Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review Kiener over Machielsen

Vertalingen van hoge kwaliteit

"We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!"

Geert Smit - Kiener e-commerce

Review André Kamps over Machielsen

Goede samenwerking met vertaalbureau Machielsen

"We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen en zijn heel tevreden over hun juridische vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten."

Andre Kamps – ICT-Recht

Ontvang een vrijblijvende offerte voor je Poolse vertaling

Je verwacht een correcte en foutloze vertaling en voor jou is het belangrijk dat je doelgroep met de juiste tone of voice wordt aangesproken. Dankzij ons dubbele moedertaalprincipe garanderen we Poolse vertalingen van de hoogst haalbare kwaliteit. Onze klanten waarderen onze service met een 9,7.

  • ISO-gecertificeerd vertaalbureau
  • Er werken altijd twee vertalers aan je tekst
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Ervaren en deskundige vertalers Pools
  • Onze service scoort een 9.7
Direct een vrijblijvende offerte

Alle vertalingen vanuit en naar het Pools worden volgens ons double-native principe vertaald

Bij Pools vertaalbureau Machielsen draait alles om het leveren van kwaliteit. Het uitbesteden van een vertaling kan best vreemd kan zijn. Maar je verwacht wel een vertaling van topkwaliteit, tegen een scherp tarief. Voor jou is het belangrijk dat de Poolse vertaling foutloos en correct is, en dat de eigenheid van je organisatie ook in de vertaling te herkennen is.

Bij Machielsen hebben we een vertaalproces ontwikkeld waarmee we de hoogst haalbare kwaliteit garanderen: ons dubbele moedertaalprincipe. Voor iedere vertaling zetten we twee native vertalers in, waarbij de één native is in de doeltaal en de ander native in de brontaal.

Een vertaling vanuit het Nederlands naar het Pools wordt gemaakt door een Poolse native vertaler en nagekeken door een Nederlands native vertaler. Twee experts dus, waardoor we native zijn in zowel de brontaal als de doeltaal.

Je vertaling wordt dus altijd gemaakt door een professionele native vertaler en gereviseerd door een tweede native vertaler. Onze vertaalprocessen en de kwaliteit van de vertalingen worden gewaarborgd door onze ISO-certificering.

Het onderwerp van je Poolse vertaling

Maar native speaker zijn is niet genoeg. Als vertaler moet je ook weten waar je het over hebt. Bij Machielsen selecteren we precies de juiste vertaler en revisor voor elke tekst. Voor een juridische vertaling zoeken we een juridisch specialist, terwijl we voor een technische tekst mensen zoeken die kennis hebben van techniek.

De vertaling wordt afgestemd op je doelgroep

Bij het maken van een Nederlands – Poolse vertaling is het belangrijk om de tekst af te stemmen op je doelgroep en om rekening te houden met de taal- en cultuurverschillen.

In Polen is de zakencultuur formeler dan in Nederland. Hiermee moet je bij het maken van een Poolse vertaling rekening houden. 

Doordat onze vertalers native zijn, kunnen ze de vertaling perfect afstemmen op je doelgroep. De vertalers Pools voldoen aan strenge eisen. Ze hebben een universitaire opleiding afgerond en zijn gespecialiseerd in ten minste één vakgebied, variërend van technisch vertaler tot SEO-vertaler

Ze begrijpen jouw vakjargon, spreken de taal van je doelgroep en zijn in staat om jouw tekst te vertalen en te lokaliseren. 

Een beëdigde Poolse vertaling 

Sommige juridische teksten moeten beëdigd worden vertaald. Anders is de vertaling niet rechtsgeldig. Als je een beëdigde vertaling Pools nodig hebt, moet de vertaling worden gemaakt door een beëdigd vertaler Pools. Bij vertaalbureau Machielsen werken professionele beëdigd vertalers. 

Machielsen is een ISO-gecertificeerd vertaalbureau en kan dus beëdigde vertalingen Pools leveren. Eventueel kunnen we een apostille of legalisatiestempel verzorgen. 

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je.

We integreren jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal. Bellen mag ook.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte