Russische vertalingen van hoge kwaliteit

Vertaalbureau Machielsen is gespecialiseerd in Russische vertalingen

Heb je een vertaling nodig van of naar het Russisch? Professioneel B2B-vertaalbureau Machielsen vertaalt met de hoogst haalbare kwaliteit. 

Onze Russische vertalers zijn native speakers – Russisch is hun moedertaal. Ze kennen de taal en cultuur van Rusland op hun duimpje. Alleen zo krijg je een Russische vertaling die niet alleen foutloos is, maar ook de juiste tone of voice bevat. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Machielsen is een ISO-17100-gecertificeerd vertaalbureau Russisch. Ons vertaalproces voldoet aan strenge kwaliteitseisen. Voor iedere vertaalopdracht zetten we twee native vertalers in met relevante expertise.

vertaalbureau russisch

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Kritisch op de brontekst
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Onze service scoort een 9,7
Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review vertaalbureau machielsen

Goede ervaring met vertaalbureau Machielsen

"Na slechte ervaringen met een ander vertaalbureau is het werken met Machielsen een verademing. Gemaakte afspraken worden altijd nagekomen, vertalingen zijn in de meest exotische talen mogelijk en ook voor tolken zijn we bij Machielsen aan het juiste adres. Het is dan ook niet voor niets dat we inmiddels al weer heel lang met vertaalbureau Machielsen samenwerken."

Wim Kuipers

Review André Kamps over Machielsen

Fijne samenwerking met vertaalbureau Machielsen

"We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen. Ze werken snel en we zijn heel tevreden over hun vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten."

Andre Kamps – ICT-Recht

Altijd een Russische vertaling van topkwaliteit

Misschien wil je een website laten vertalen om de Russische markt te veroveren met je product. Of misschien zoek je een bureau dat een technische handleiding van Russisch naar Nederlands kan vertalen, inclusief de juiste terminologie. Wat je doel ook is, je Russische vertalingen moeten van topkwaliteit zijn. Machielsen staat bekend als een prettige partij om mee samen te werken. Onze klanten waarderen onze hoge kwaliteit, snelheid en communicatie met een 9,7.

  • Onze service scoort een 9,7
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • Offerte binnen 24 uur
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
Direct een vrijblijvende offerte

Kwalitatieve Russische vertalingen van of naar elke taal

De Russische taal is niet doorsnee. Het cyrillische alfabet in Rusland valt onder de Slavische talen en bevat wel 33 letters. Om hoogwaardige Russische vertalingen te garanderen, zetten we altijd native vertalers in. Ze vertalen Russisch-Nederlands, Nederlands-Russisch, maar ook voor andere talencombinaties hebben we de juiste vertalers. Het kan allemaal.

Het succesvolle double-native-principe van Machielsen

Aan iedere Russische vertaling werken twee native speakers. De een is native in de brontaal, de ander in de doeltaal. Dit noemen we het double-native-principe van Machielsen. 

Een tekst die van het Nederlands naar het Russisch moet, wordt eerst vertaald door iemand die Russisch als moedertaal heeft. De vertaling wordt daarna gecontroleerd door een Nederlandse revisor. Eventuele aanpassingen worden weer teruggekoppeld aan de vertaler. Double-native, dubbel zo goed.

Russische vertalingen die bij je doelgroep passen

De beste Russische vertalingen zijn meer dan alleen foutloos. Een vertaling moet namelijk ook worden afgestemd op je doelgroep. Want een tekst die werkt in het Nederlands, slaat niet automatisch aan in Rusland. 

Daarom beginnen we ieder vertaalproject met een intake. We stellen het doel en de doelgroep vast. Ook bepalen we samen het schrijfniveau en de benodigde tone of voice. Voor wie is de vertaling bestemd? Zijn dat bijvoorbeeld techneuten die met een machine moeten werken, of zijn het schoolkinderen? Daarop stemmen wij onze vertaling af. We geven onze vertalers een zorgvuldige briefing mee. Daardoor kunnen zij professionele vertalingen van de hoogste kwaliteit maken.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je.

We integreren jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal. Bellen mag ook.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte