Bureau voor online en offline tekst

Geschreven in jouw tone of voice

Zo’n tekst waarvan jouw droomklant denkt: “WOW, ze beschrijven echt precies mijn probleem, daar wil ik mee samenwerken!” Herken je dit: dat je heel goed weet waar je over wilt schrijven? Maar niet weet waar je moet beginnen? Of dat je vol goede moed aan een tekst begint, maar na het eerste woord al vastloopt? Of dat het schrijven je goed afgaat, maar dat je gewoon een gebrek aan tijd en discipline hebt? Ben je op zoek naar een taal- en tekstpartner bij wie je het complete schrijfproces kunt uitbesteden? Waar je terecht kunt voor een winnende SEO tekst maar ook voor een mind-blowing magazine? Dan ben je bij tekstbureau Machielsen aan het juiste adres. Onze ervaren tekstschrijvers staan voor je klaar.

  • Ervaren tekstschrijvers
  • Je eigen team op afstand
  • Voldoende capaciteit
  • Bewezen succesformule
Direct een vrijblijvende offerte Wie zijn deze eindbazen?

Referenties

Kritisch en professioneel

We hebben ons magazine laten schrijven door tekstbureau Machielsen. De inhoud slaat echt op wat we doen! Kritisch, persoonlijk en professioneel.

Lisette Sloot – Team050

Goede samenwerking

We hebben onze content creatie uitbesteed bij tekstbureau Machielsen. De content is effectief en de samenwerking is relaxed en professioneel.

Joost Kuhlmann – Stiply

Machielsen succesformule

Voorbereiding - intake en plan

Om onze tekst goed af te stemmen op de identiteit van jouw organisatie, beginnen we met een goede voorbereiding. We doen een grondige intake om de organisatie te leren kennen en de tone of voice te bepalen.

Uitvoering - briefing en schrijven

We werken het intake interview uit en maken een briefing voor onze schrijvers. Zij moeten precies weten wat er van hen wordt verwacht. Minstens twee schrijvers gaan met je tekst aan de slag. Ze reviseren elkaars werk voor een optimaal resultaat.

Afronding - feedback, aanvullingen en revisie

Je ontvangt de tekst ter controle. Ontbreekt er nog iets? Is je nog iets te binnen geschoten? We verwerken je feedback en aanvullingen en schaven de tekst bij.

Certificeringen

Google

Anlytics & AdWords certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

VVIN & EUATC

We zijn lid van de VVIN & EUATC samen streven we naar verbetering van de kwaliteit van Nederlandse vertaalbureaus.

Weet jij wat de belangrijkste eigenschap van een tekstbureau is?

Inlevingsvermogen!

Oké, we zijn niet de NSA, FBI of CIA en we luisteren geen iPhones af. Maar het is onze taak om te weten weten hoe jouw klanten denken, wat ze doen in hun vrije tijd, wat ze bij het ontbijt eten en welke zoektermen ze gebruiken. Veel van onze klanten denken dat tekstschrijven moeilijk is. Technisch gezien kan iedereen een tekst schrijven. Maar een tekst schrijven waarmee we jouw klant omver slaan, dat is pas moeilijk.

Dat is dus wat wij doen… Wat had je dan verwacht van een tekstbureau met 30 jaar ervaring?

Gericht op inhoud en effect

Ben je op zoek naar een tekstbureau voor je website? Machielsen werkt dagelijks aan teksten die bedoeld zijn om meer traffic en conversie te genereren. We werken volgens strakke processen om de hoogste kwaliteit te garanderen.

Zo werken er altijd twee specialisten aan een tekst. Voor een SEO tekst zijn dat een copywriter en een (gecertificeerde) SEO specialist. De copywriter zorgt ervoor dat de tekst naadloos aansluit op jouw doelgroep en de SEO nerd zorgt ervoor dat de tekst naadloos aansluiten op de wensen en eisen van de zoekmachines.

We hebben bijna 30 jaar ervaring met het schrijven van teksten, maar we zijn allesbehalve klassiek. We hebben een te gekke mix tussen jong en oud. De oude rotten in het vak weten als geen ander hoe ze jouw tone of voice over moeten brengen, terwijl de internet wizzards van Machielsen begrijpen hoe ze jou op de eerste pagina van Google krijgen!

Content is king en Machielsen is the queen of content.

Vanuit het vertaalbureau hebben we onze schrijfdiensten uitgebreid; omdat we altijd werkten vanuit de inhoud, ging dat min of meer vanzelf. De Machielsenbelofte: we zetten al onze kennis en ervaring in om jou succesvol te maken in elke taal.

 

Samenwerken met tekstbureau machielsen is de sleutel tot succes.

Weet je wat onze klanten het meest aan ons waarderen? Dat we ze ontzorgen.

Om echt effectief aan de slag te gaan is er namelijke een structurele aanpak nodig. Je wilt immers elke week of elke maand maand iets van je laten horen en daar heb je tekst voor nodig. Als we voor je aan de slag gaan maken we afspraken over wat we voor je gaan doen en maken we een content kalender zodat iedereen weet waar hij aan toe is. Aan de hand van de kalender spreken we een maandbudget af.

Je ontvangt elke maand verse teksten van ons, zonder dat je daar iets voor hoeft te doen.

Partner up!

 

Het  leukste tekstbureau

Iedereen roept dat ze het beste tekstbureau zijn… En dat ze écht weten hoe ze jouw doelgroep moeten bereiken, en dat ze écht teksten schrijven die wat opleveren.

Prima, wij zijn de leukste.

Waarde toevoegen, daar worden we blij van. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen waarde kunt toevoegen als je iets doet waar je écht plezier in hebt. En laat ons nou eens plezier hebben in het schrijven van teksten.

We werken met een tof team aan je teksten, ieder heeft zijn eigen specialisme. Dat maakt ons zo krachtig, we werken altijd samen aan een tekst. Wil je bijvoorbeeld een landingspagina laten schrijven? Dan wordt de tekst geschreven door een professionele SEO copywriter en vervolgens geoptimaliseerd voor Google door iemand die Adwords certified is.

 

Machielsen is meer dan een tekstbureau, we zijn je gedroomde taalpartner

Als contentbureau lever je goede teksten, dat lijkt ons vrij logisch. Maar wij vinden dat wij pas waarde toevoegen op het moment dat je geld verdient aan ons werk. Tekstschrijven is vaak onderdeel van een groter geheel. Je hebt met je organisatie doelen en bedrijfsdoelstellingen. Wij zijn ervan overtuigd dat je alle kanalen optimaal moet inzetten om het maximale uit je marketing budget te halen. We helpen je bij e-mailmarketing, content-marketing, zoekmachine optimalisatie, het opzetten van een funnel en vertalingen.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je... We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Direct contact