Professioneel en deskundig vertaalbureau Engels

Een Engelse vertaling laten maken

Er zijn wel duizend redenen waarom je een vertaalbureau Engels nodig hebt. Misschien heb je internationale ambities, misschien moet er een productcatalogus worden vertaald of misschien heb je een juridische vertaling nodig van arbeidscontract met een internationale medewerker. 

Als je een document wilt laten vertalen naar het Engels, wil je er zeker van zijn dat je het juiste vertaalbureau kiest.

Machielsen is een professioneel en ISO-gecertificeerd vertaalbureau, gespecialiseerd in Engelse vertalingen. 

Voor iedere vertaling zetten we twee native speakers in. Onze kwaliteit wordt gewaarborgd door onze ISO:17100 certificering. Bovendien selecteren we voor iedere vertaling twee specialisten met vakinhoudelijke expertise. 

medewerker engels vertaalbureau

Waarom kiezen voor Machielsen?

 • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
 • ISO:17100-gecertificeerd
 • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
 • Kritisch op de brontekst
 • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review André Kamps over Machielsen

Zeer tevreden over de vertaaldiensten

"We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen en zijn heel tevreden over hun juridische vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten."

André Kamps - ICTRecht

Review Kiener over Machielsen

Professioneel en goed

"We hebben een erg leuke samenwerking met Engels vertaalbureau Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!"

Geert Smit - Kiener e-commerce

Maak indruk met een Engelse vertaling van topkwaliteit

Laat een verpletterende indruk achter bij je Engelse zakenpartner. Onze vertalingen zijn effectiever omdat ze perfect afgestemd worden op jouw doelgroep. Er werken altijd twee native vertalers aan je tekst waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Onze klanten waarderen onze uitmuntende service en kwaliteit met een 9.6.

 • Onze service scoort een 9.6
 • Alle talen, alle vakgebieden
 • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
 • Offerte binnen 24 uur
 • Offertes zijn 100% vrijblijvend
Direct een vrijblijvende offerte

Een ISO-gecertificeerd vertaalproces

Machielsen is een gecertificeerd vertaalbureau Engels. Aan iedere Engelse vertaling werken twee native speakers. Een vertaling van het Nederlands naar het Engels wordt gedaan door een vertaler die het Engels als moedertaal heeft en nagekeken door een Nederlander. 

De Engelse native speaker en Nederlandse native speaker vullen elkaar perfect aan en zorgen voor een optimaal resultaat. Bovendien werken er aan iedere vertaling vertalers met vakinhoudelijke kennis. 

De kwaliteit van ons succesvolle vertaalproces wordt gewaarborgd door een ISO certificering

Ruim 30 jaar kennis en ervaring met vertalen vanuit en naar het Engels

Machielsen levert al 30 jaar Engelse vertalingen aan grote en kleine bedrijven. We werken alleen voor bedrijven en zijn de onbetwiste specialist in B2B marketing. Machielsen heeft miljoenen woorden vertaald vanuit en naar het Engels. We vertalen onder andere juridische documenten, financiële teksten, technische teksten, en websites (SEO teksten).

Een Engelse vertaling die is afgestemd op je doelgroep

Voor ons is het heel simpel: je kunt geen goede vertaling maken als je niet weet wat het doel van de tekst is en wie je doelgroep is. Op basis van het doel en de doelgroep moeten er namelijk belangrijke keuzes gemaakt worden. 

Schrijf je Engels voor een brede internationale doelgroep? Dan is het belangrijk om de content op algemeen niveau te vertalen. Als je de vertaling te moeilijk maakt, kan het zijn dat het leesniveau van je doelgroep niet toereikend is. 

Let er ook op dat Brits-Engels en Amerikaans-Engels niet hetzelfde zijn. Er zijn grote verschillen tussen Brits- en Amerikaans-Engels. Als je zaken doet in Engeland, kun je de plank volledig misslaan met een US-Engelse tekst. 

Daarom beginnen we ieder vertaalproject met een degelijke intake. Tijdens de intake behandelen we (o.a.) het volgende:

 • Welk Engels heb je nodig: Brits-Engels of Amerikaans-Engels?
 • Welke tone of voice sluit het beste aan bij de doelgroep? 
 • Welk schrijfniveau past het beste bij de doelgroep?
 • Wat is het hoofddoel van de vertaling? 

Internationale ambities waarmaken 

Expansie klinkt ondernemers, marketeers en aandeelhouders als muziek in de oren. En Engelse content kan de brandstof voor je expansie zijn. Je business uitbreiden naar het buitenland is een toffe uitdaging. Maar het betreden van nieuwe markten, regio’s of landen is niet alleen rozengeur en maneschijn.

Hoewel het relatief makkelijk is om een nieuwe markt te betreden, blijft het een gigantische uitdaging om je doelgroep te bereiken in een vreemd land. Laat staan om kwalitatieve leads te genereren.

Tip: in dit blog delen we tips voor een internationale contentstrategie.

Met onze unieke combinatie van vertalen en content marketing helpen we grote en kleine bedrijven bij het waarmaken van hun internationale ambities. We hebben specialistische kennis op het gebied van de Engelse cultuur, taal en digitale marketing. 

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je.

We integreren jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal. Bellen mag ook.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte