Vertaling laten maken door een professioneel vertaalbureau

Alle talen, alle vakgebieden

Een vertaling laten maken door een professioneel vertaalbureau, waarom zou je dat doen?

Ten eerste omdat je dan een correcte en foutloze vertaling krijgt. Maar minstens zo belangrijk is dat de vertaalde tekst jouw doelgroep net zo aanspreekt als het origineel. Ook de eigenheid van je organisatie moet in de vertaling te herkennen zijn.

En dat is waar Machielsen om de hoek komt kijken. Ons vertaalbureau werkt volgens het double-native-principe: we zetten twee native vertalers in voor elke vertaling. Machielsen vertaalt van en naar alle talen, en dat in alle vakgebieden. De hoogst haalbare kwaliteit voor een aantrekkelijk tarief.

Waarom kiezen voor Machielsen?

 • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
 • ISO 17100-gecertificeerd
 • Alle talen, alle vakgebieden
 • Gespecialiseerde vertalers
 • Gewaardeerd met een 9,7

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan op het onafhankelijke reviewplatform Feedback Company.

Review Kiener over Machielsen

Goede samenwerking

"We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!"

Geert Smit - Kiener Digital Commerce

Review André Kamps over Machielsen

Specialistische vertalers

"We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen. Ze werken snel en we zijn heel tevreden over hun vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten."

Andre Kamps – ICT recht

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Ons vertaalbureau staat voor je klaar

Machielsen vertaalt al meer dan 30 jaar uiteenlopende teksten voor zeer diverse klanten. Van arbeidsovereenkomsten en technische handleidingen tot aan marketingteksten en volledige websites. Onze projectmanagers staan te springen om je opdracht in behandeling te nemen! Je kunt eenvoudig een vrijblijvende offerte aanvragen.

Samenwerken met Machielsen?

 • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
 • ISO 17100-gecertificeerd
 • Alle talen, alle vakgebieden
 • Gespecialiseerde vertalers
 • Offerte binnen 24 uur

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Hoe ons vertaalbureau de hoogste kwaliteit garandeert

Eenvoudig een offerte aanvragen

Bij Machielsen kun je een offerte aanvragen zonder gedoe. Stel, je wilt een document naar het Engels laten vertalen. Jij mailt ons de tekst en vraagt om een vrijblijvende offerte. Wij sturen je op basis van het aantal woorden snel een prijsopgave terug – vertaalwerk wordt namelijk per woord afgerekend. Ook laten we weten hoe lang het duurt voordat je de vertaling binnen hebt. Geef je akkoord? Dan starten we direct met je vertaling.

Altijd succes met het double-native-principe

We weten na meer dan 30 jaar vertalen precies welke werkwijze de hoogste kwaliteit oplevert: ons double-native-principe. We zetten voor onze professionele vertalingen altijd twee native vertalers in. De één is native in de doeltaal, de ander native in de brontaal. Nadat de vertaling is gemaakt door een native vertaler, reviseert de tweede native vertaler de tekst.

We zoeken altijd een vertaler en revisor die elkaar qua taal en expertise aanvullen. Nadat de vertaling is gemaakt, controleert de revisor of de tekst compleet is en vlot leest. Daarna gaat de gereviseerde tekst weer terug naar de vertaler. Door ons double-native-principe heb je altijd een vertaling die minstens zo goed is als de brontekst.

Specialistische vertalers voor ieder vakgebied

Bij Machielsen werken er aan iedere vertaling vertalers met vakinhoudelijke kennis. Ze zijn stuk voor stuk experts in ten minste één vakgebied, zoals juridisch of financieel. Waarom we zo werken? Voor het maken van een juridische vertaling heb je andere expertise nodig dan voor een technische vertaling.

Dit geldt in het bijzonder voor online teksten. Hiervoor schakelen we het liefst een van onze vertalers met SEO-kennis in. Machielsen combineert taal- en marketingkennis, zodat jij succesvol bent in elke taal, zowel offline als online.

Waarom kiezen voor Machielsen?

 • Gespecialiseerde vertaalteams
 • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
 • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
Vrijblijvende offerte

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte