Een vertaling laten maken door een professioneel bureau

De hoogst haalbare kwaliteit door een waterdicht proces

Als je een vertaalopdracht uitbesteedt wil je er zeker van zijn dat de vertaling aan je verwachtingen voldoet.

Je verwacht een correcte en foutloze vertaling en voor jou is het belangrijk dat je doelgroep met de juiste tone of voice wordt aangesproken.

Tegelijkertijd moet de eigenheid van je organisatie ook in de vertaling te herkennen zijn.

De vaktermen die in jouw branche gebruikelijk zijn moeten vakkundig worden vertaald. Bij vertaalbureau Machielsen zorgen we met ons dubbel native principe voor de hoogst haalbare kwaliteit.

Wij garanderen topvertalingen in iedere taal, door twee native vertalers in te zetten voor iedere vertaalopdracht.

Vertaling laten maken door Machielsen

Waarom kiezen voor Machielsen?

 • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
 • ISO-gecertificeerd
 • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
 • Kritisch op de brontekst
 • Onze service scoort een 9,7
Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review Kiener over Machielsen

Goede samenwerking

"We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!"

Geert Smit - Kiener e-commerce

Review André Kamps over Machielsen

Specialistische vertalers

"We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen. Ze werken snel en we zijn heel tevreden over hun vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten."

Andre Kamps – ICT recht

Wil je een document laten vertalen?

De boodschap die je wilt overbrengen staat centraal in iedere communicatie uiting. Door een vakkundige vertaling verzeker je jezelf van een tekst die in iedere taal zijn doel bereikt. Ons professionele vertaalteam staat voor je klaar.

Er werken altijd twee native vertalers aan je tekst waardoor we de hoogste kwaliteit kunnen garanderen. Onze klanten waarderen onze uitmuntende service en kwaliteit.

 • Onze service scoort een 9.6
 • Alle talen, alle vakgebieden
 • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
 • Offerte binnen 24 uur
 • Offertes zijn 100% vrijblijvend
Direct een vrijblijvende offerte

Hoe we voor elke vertaling de hoogste kwaliteit garanderen

Er werken altijd twee native vertalers aan je tekst

Als je een document laat vertalen, wil je er zeker van zijn dat de vertaling van topkwaliteit is. Het is heel belangrijk dat je doelgroep met de juiste tone of voice wordt aangesproken en dat de juiste terminologie wordt gebruikt.

Bij vertaalbureau Machielsen hebben we een unieke werkwijze waarmee we de hoogst haalbare kwaliteit garanderen.

Ons dubbele moedertaalprincipe

Voor iedere vertaling zetten we twee native vertalers in. Waarbij de één native is in de doeltaal en de ander native in de brontaal. De vertaling wordt gemaakt door een native vertaler en gereviseerd door een tweede native vertaler.

Voor ieder onderwerp een specialistische vertaler

Aan iedere vertaling werken vertalers met vakinhoudelijke kennis. Voor het maken van een juridische vertaling heb je andere kennis en expertise nodig dan voor het maken van een technische vertaling.

Onze vertalers zijn echte vakidioten, ze hebben een universitaire opleiding afgerond en ze hebben allemaal hun eigen specialisatie. Variërend van technisch vertaler tot SEO vertaler. Ze begrijpen jouw vakjargon en spreken de taal van je doelgroep. Het zijn professionals met kennis van zaken.

De wereld ligt letterlijk aan je voeten als partner van vertaalbureau Machielsen.

We combineren onze taal- en marketingkennis om jou succesvol te maken in iedere taal en in elk land. Dat doen we door voor jou een deskundig team op maat samen te stellen.

Tip: ga je internationaal zakendoen? Vergeet dan niet om je algemene voorwaarden te vertalen.

De werkwijze van Machielsen

We maken het je zo simpel mogelijk. Stel, je wilt een document naar het Engels laten vertalen. Je mailt ons de tekst en vraagt om een offerte. Wij sturen je een offerte op basis van het aantal woorden; vertaalwerk wordt namelijk per woord afgerekend. Ook laten we weten hoe lang we nodig hebben om de vertaling te laten maken. Nadat je akkoord hebt gegeven, wordt de opdracht in de planning opgenomen. Die houden wij op kantoor goed in de gaten.

Twee native vertalers

We zoeken een geschikte native vertaler en revisor die elkaar qua taal en expertise aanvullen. Na vertaling gaat de tekst naar de revisor, die bekijkt of de vertaling compleet en correct is en vlot leest. Daarna gaat de gereviseerde tekst weer terug naar de vertaler, die de wijzigingen overneemt of goede redenen heeft om de oorspronkelijke vertaling te behouden. In principe heeft de vertaler het laatste woord. Door ons dubbele moedertaalprincipe heb je altijd een vertaling die minstens zo goed is als de brontekst.

Wil je je website laten vertalen?

Je website is het hart van je marketing. Met een meertalige website vergroot je je kansen om internationale klanten aan je te binden. Je wilt er zeker van zijn dat de vertaling van je website goed scoort in Google. Onze unieke werkwijze, waarbij twee native vertalers met verstand van SEO samenwerken, garandeert het hoogst haalbare resultaat. In deze blog lees je meer over het belang van een SEO tekst.

Specialisten in digitale marketing

Het vertalen van content op je website vraagt om creatieve aanpak. Een website wordt anders gelezen dan een boek bijvoorbeeld. Bezoekers scannen de website en lezen in een F-patroon. De kopjes moeten pakkend zijn en de vertaling moet “to he point” zijn. Goede kennis van digitale marketing is een must, je moet als vertaler namelijk snappen wat voor doel een internationale website heeft. Onze specialisaties: Google Ads vertalen, blogs vertalen, webshop vertalen, financiële vertalingen.

Waarom kiezen voor Machielsen?

 • Gespecialiseerde vertaalteams
 • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
 • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
Vrijblijvende offerte

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je.

We integreren jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal. Bellen mag ook.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte