Blogs laten vertalen door een professioneel vertaalbureau

Goed vertaalde blogs geven je internationale SEO een boost

Heb je een meertalige website en ben je op zoek naar een manier om je internationale ambities waar te maken? 

Dan biedt het vertalen van je blogs uitkomst. Je blogs vertalen is de perfecte manier om je internationale doelgroep te bereiken.

Bij het vertalen van blogs is het belangrijk dat de content wordt afgestemd op de doelgroep. Daarnaast wil je dat de vertaling correct en foutloos is en dat de vertaling van het blog aan de juiste ranking-factoren van Google voldoet.

Daar kan vertaalbureau Machielsen bij helpen. Aan iedere vertaling werken twee native vertalers en we hebben kennis van SEO en content marketing. De kwaliteit wordt gewaarborgd door onze ISO-certificering. 

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Vertalers met vakinhoudelijke kennis
  • Er werken altijd twee vertalers aan je tekst
  • ISO-gecertificeerd vertaalbureau
  • Onze service scoort een 9,7

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Ontvang een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan op het onafhankelijke reviewplatform Feedback Company.

Review Archie Verhoog

Onze content partner

"Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen."

Archie Verhoog - Van der Maas & Verhoog Advocaten

Review André Kamps over Machielsen

Goede samenwerking

"We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen. Ze werken snel en we zijn heel tevreden over hun vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten."

Andre Kamps – ICTRecht

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

De juiste markt- en talenkennis

We beloven professionele vertalingen van topkwaliteit. Al onze klanten vinden het belangrijk dat hun blogs worden vertaald door een native speaker. Maar vaak vinden ze het net zo belangrijk dat de vertaler over de juiste vakinhoudelijke kennis beschikt. 

Om onze kwaliteitsbelofte waar te maken, selecteren we voor iedere vertaalopdracht een vertaler die diepgaande vakinhoudelijke kennis en expertise heeft. 

Een blog over marketing wordt vertaald door een vertaler die kennis heeft van marketing, een juridisch blog wordt vertaald door een vertaler die kennis heeft van recht.  

Onze vertalers voldoen aan strenge eisen. Ze hebben een universitaire opleiding afgerond en zijn gespecialiseerd in ten minste één vakgebied, variërend van technisch vertaler tot SEO-vertaler. Ze begrijpen jouw vakjargon, spreken de taal van je doelgroep en kunnen jouw blog vertalen en lokaliseren

We vertalen van en naar alle talen 

Welke talencombinatie je ook zoekt, wij regelen het voor je. Bij ons weet je zeker dat je doelgroep met de juiste tone of voice wordt aangesproken. Daarnaast zorgen we ervoor dat je de identiteit van je bedrijf blijft herkennen in de vertaling. Bij Machielsen draait alles om kwaliteit. Je vertaling is bij ons in veilige handen.

Vertaalbureau Machielsen bestaat al meer dan 30 jaar. In die tijd hebben we een groot netwerk met de beste vertalers opgebouwd. Sommige vertalers werken al 20 jaar voor ons. Met ons netwerk zijn we in staat om van en naar iedere taal te vertalen.

Blogs vertalen en internationale SEO 

Goed vertaalde blogs geven je internationale SEO-strategie een flinke boost. We zien dat steeds meer bedrijven beginnen met bloggen. Als je een meertalige website hebt, is het zeker de moeite waard om je blog te vertalen.

Een goede internationale content marketing-strategie is cruciaal. Hoewel het relatief eenvoudig is om een nieuwe markt te betreden, blijft het een gigantische uitdaging om je doelgroep te bereiken in een vreemd land. Laat staan om kwalitatieve leads te genereren.

Meer lezen? In dit blog geven we vijf tips voor een internationale contentstrategie

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte