Blogs vertalen voor internationaal bereik

Boost je internationale SEO door te bloggen

Heb je een meertalige website en ben je op zoek naar een manier om je internationale ambities waar te maken?

Het vertalen van je Nederlandse blogs is de perfecte manier om je internationale doelgroep te bereiken.

Goed vertaalde blogs geven je internationale SEO strategie een flinke boost. We zien dat steeds meer bedrijven beginnen met bloggen. Als je een meertalige website hebt, loont het zeker de moeite om je blog te vertalen.

Een goede internationale content marketing strategie is cruciaal.

Jenny van vertaalbureau Machielsen

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Kritisch op de brontekst
  • Toegang tot 30 jaar kennis en ervaring
  • Gespecialiseerde vertaalteams
  • Onze service scoort een 9.7
Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review Archie Verhoog

Onze content partner

Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.

Archie Verhoog - Van der Maas & Verhoog advocaten

Review André Kamps over Machielsen

Goede samenwerking

We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen. Ze werken snel en we zijn heel tevreden over hun vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten.

Andre Kamps – ICTRecht

Voorzie in de informatiebehoefte van je doelgroep

Blogs zijn de perfecte manier om je doelgroep te bereiken. Laat je blogs vertalen en lokaliseren voor optimaal resultaat. Goed vertaalde blogs kunnen je internationale SEO strategie een enorme boost geven. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

  • Onze service scoort een 9.7
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Offerte binnen 24 uur
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
Direct een vrijblijvende offerte

Genereer meer internationaal traffic met de Machielsen blog strategie

Internationaal bloggen is super effectief. Blogs zijn het ideale middel om je internationale merk te versterken en meer traffic te genereren. Waarom? Blogs helpen je klant door de klantreis.

Dat blogs zo effectief zijn, ligt niet aan je product of dienst, maar aan je klant. De informatiebehoefte van je klant is sterk veranderd. Vroeger was een verkoper verantwoordelijk voor 80% van de informatievoorziening.

Nu is dat niet meer zo. Jouw klanten zoeken nu zelf alle informatie die ze nodig hebben om een beslissing te nemen. Het zoeken naar informatie is een belangrijke stap in de klantreis.

Succesvolle bedrijven snappen dit en voorzien in deze informatiebehoefte. De Machielsen blog strategie zorgt voor 100 – 300 % meer traffic. We combineren zoekmachine optimalisatie en content marketing.

Blog vertalen met het dubbele moedertaalprincipe

Om vertalingen van de hoogste kwaliteit te garanderen werken we volgens ons dubbele moedertaalprincipe. Bij vertaalbureau Machielsen werken er altijd minstens twee native vertalers aan een vertaling.

De Nederlands-Franse vertaling van een blog wordt gedaan door een Franstalige SEO vertaler en nagekeken door een Nederlander.

De vertalers vullen elkaar goed aan en zorgen voor een optimaal resultaat. Het vertaalproces wordt ondersteund door state-of-the-art technologie om consistentie in terminologie te waarborgen, herhalingen op te sporen en ons werkproces te stroomlijnen.

Gespecialiseerd in SEO en content

Aan iedere vertaling werken vertalers met vakinhoudelijke kennis. Om de hoogst haalbare kwaliteit te garanderen is het van essentieel belang dat we een native speakers inzetten met de juiste kennis. Technisch, juridisch of financieel.

We vertalen blogs in verschillende talen en we garanderen een SEO vertaling met de juiste tone of voice.

Vertaalbureau Machielsen heeft bijna 30 jaar ervaring met taal en tekst. Wat ons uniek maakt? Allereerst is ons dubbele moedertaalprincipe uniek in de vertaalwereld. De combinatie tussen ons vertaalbureau en content marketing bureau maakt ons echt uniek. We combineren onze expertise op het gebied van content en SEO om jou succesvol te maken in iedere taal en elk land.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je…

We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte