Blogs laten vertalen door een professioneel vertaalbureau

Goed vertaalde blogs geven je internationale SEO een boost

Heb je een meertalige website en ben je op zoek naar een manier om je internationale ambities waar te maken? 

Dan biedt het vertalen van je blogs uitkomst. Je blogs vertalen is de perfecte manier om je internationale doelgroep te bereiken.

Bij het vertalen van blogs is het belangrijk dat de content wordt afgestemd op de doelgroep. Daarnaast wil je dat de vertaling correct en foutloos is en dat de vertaling van het blog aan de juiste ranking-factoren van Google voldoet.

Daar kan vertaalbureau Machielsen bij helpen. Aan iedere vertaling werken twee native vertalers en we hebben kennis van SEO en content marketing. De kwaliteit wordt gewaarborgd door onze ISO-certificering. 

vertaler gespecialiseerd in blogs

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • ISO-gecertificeerd vertaalbureau
  • Er werken altijd twee vertalers aan je tekst
  • Vertalers met vakinhoudelijke kennis
  • Ervaren en deskundige blog vertalers
  • Onze service scoort een 9.7
Ontvang een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review Archie Verhoog

Onze content partner

Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.

Archie Verhoog - Van der Maas & Verhoog advocaten

Review André Kamps over Machielsen

Goede samenwerking

We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen. Ze werken snel en we zijn heel tevreden over hun vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten.

Andre Kamps – ICTRecht

De juiste markt- en talenkennis

We beloven professionele vertalingen van topkwaliteit. Al onze klanten vinden het belangrijk dat hun blogs worden vertaald door een native speaker. Maar vaak vinden ze het net zo belangrijk dat de vertaler over de juiste vakinhoudelijke kennis beschikt. 

Om onze kwaliteitsbelofte waar te maken, selecteren we voor iedere vertaalopdracht een vertaler die diepgaande vakinhoudelijke kennis en expertise heeft. 

Een blog over marketing wordt vertaald door een vertaler die kennis heeft van marketing, een juridisch blog wordt vertaald door een vertaler die kennis heeft van recht.  

Onze vertalers voldoen aan strenge eisen. Ze hebben een universitaire opleiding afgerond en zijn gespecialiseerd in ten minste één vakgebied, variërend van technisch vertaler tot SEO-vertaler. Ze begrijpen jouw vakjargon, spreken de taal van je doelgroep en kunnen jouw blog vertalen en lokaliseren

We vertalen van en naar alle talen 

Welke talencombinatie je ook zoekt, wij regelen het voor je. Bij ons weet je zeker dat je doelgroep met de juiste tone of voice wordt aangesproken. Daarnaast zorgen we ervoor dat je de identiteit van je bedrijf blijft herkennen in de vertaling. Bij Machielsen draait alles om kwaliteit. Je vertaling is bij ons in veilige handen.

Vertaalbureau Machielsen bestaat al meer dan 30 jaar. In die tijd hebben we een groot netwerk met de beste vertalers opgebouwd. Sommige vertalers werken al 20 jaar voor ons. Met ons netwerk zijn we in staat om van en naar iedere taal te vertalen.

Blogs vertalen en internationale SEO 

Goed vertaalde blogs geven je internationale SEO-strategie een flinke boost. We zien dat steeds meer bedrijven beginnen met bloggen. Als je een meertalige website hebt, is het zeker de moeite waard om je blog te vertalen.

Een goede internationale content marketing-strategie is cruciaal. Hoewel het relatief eenvoudig is om een nieuwe markt te betreden, blijft het een gigantische uitdaging om je doelgroep te bereiken in een vreemd land. Laat staan om kwalitatieve leads te genereren.

Meer lezen? In dit blog geven we vijf tips voor een internationale contentstrategie

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je.

We integreren jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal. Bellen mag ook.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte