Technisch vertaalbureau Machielsen

Technische vertalingen van topkwaliteit

Heb je een technisch bedrijf en doe je internationaal zaken? Of ben je van plan om binnen nu en een jaar de grens over te gaan? Ook in het buitenland moeten je technische teksten tot in detail kloppen.

Maak kennis met technisch vertaalbureau Machielsen. Technische documenten, handleidingen en productbeschrijvingen: we vertalen ze al meer dan 30 jaar. Van en naar alle talen, en altijd van de hoogste kwaliteit.

Machielsen is een ISO 17100-gecertificeerd vertaalbureau. Onze technisch vertalers hebben veel ervaring met uiteenlopende technische documenten. De vertalingen zijn foutloos en doeltreffend, in welke taal dan ook.

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Gespecialiseerde technische vertaalteams
  • ISO 17100-gecertificeerd
  • Gratis revisieronde door 2e native vertaler
  • Klanten waarderen ons met een 9,7

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan op het onafhankelijke reviewplatform Feedback Company.

Review Henno over Machielsen

Meer dan een SEO vertaling

"We hadden meer dan een SEO vertaling nodig en we zijn op zoek gegaan naar een partij die net een stapje extra deed op het gebied van internationale SEO. Na een zoektocht zijn we bij Machielsen uitgekomen. De combinatie tussen inhouse en lokale SEO specialisten zorgt voor een prachtig resultaat."

Henno Schothorst – BBA Pumps

Review Archie Verhoog

Onze contentpartner

"Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen."

Archie Verhoog - Van der Maas & Verhoog Advocaten

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Vrijblijvende offerte voor je technische vertaling

Als technisch vertaalbureau vertalen we voor uiteenlopende klanten. Meestal zijn dit Nederlandse productiebedrijven, maar natuurlijk kun je ook als niet-technisch bedrijf bij ons aankloppen. Of je nu een vertaling nodig hebt voor een productspecificatie, handleiding of website, onze technische vertalers bijten zich er graag in vast. Onze projectmanagers staan te springen om je opdracht in behandeling te nemen. Vraag nu snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan.

Samenwerken met Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Gespecialiseerde technische vertaalteams
  • ISO 17100-gecertificeerd
  • Gratis reviserende door 2e native vertaler
  • Klanten waarderen ons met een 9,7

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Gespecialiseerd technisch vertaalbureau

Technische vertaling laten maken

Als je een technische vertaling laat maken, zoek je een ervaren vertaalbureau met specialistische kennis. Het jargon en de specifieke terminologie in je teksten moeten correct worden vertaald.

Daarnaast is het belangrijk dat het doel van je technische document niet verloren gaat. Een technische handleiding moet vooral duidelijk zijn en een offerte moet verkopen. Daarom werken wij alleen met native speakers. Zij passen hun vertaalwerk eenvoudig aan op jouw doel en tone of voice.

Ervaren technische vertalers

Met onze specialistische kennis hebben we al aardig wat techneuten omver geblazen. Technisch vertaler word je namelijk niet zomaar.

Onze vertalers hebben op z’n minst een talenstudie afgerond. Daarnaast hebben ze aantoonbare technische ervaring. Sommige vertalers hebben bijvoorbeeld werktuigbouwkunde gestudeerd, anderen zijn jaren werkzaam geweest in de technische industrie.

Consistente terminologie en jargon

Consistentie is erg belangrijk, vooral als je grote documenten laat vertalen. In handleidingen of verkoopboeken, bijvoorbeeld, komen dezelfde termen vaak voor. Onze technische vertalers worden daarom ondersteund door software. Hierdoor wordt alle terminologie op dezelfde manier vertaald.

Waar nodig maken we woordenlijsten en een stijlgids, zodat iedereen op dezelfde manier aan je vertaling werkt. Ook herkent de software herhalingen in de tekst. Herhalingen zijn goedkoper: dat kan dus een aantrekkelijke korting opleveren!

Onze unieke werkwijze

Om vertalingen van de hoogste kwaliteit te garanderen, hebben we een unieke werkwijze ontwikkeld: ons dubbele moedertaalprincipe. We zetten voor iedere vertaling niet één, maar twee native speakers in. 

Er werken dus altijd twee native vertalers aan je tekst. Zo wordt de Nederlands-Franse vertaling van een technische handleiding eerst gedaan door een Franse technisch vertaler. Daarna kijkt een Nederlandse technisch vertaler de vertaling na. De twee vullen elkaar perfect aan en zorgen samen voor de beste vertaling. Direct naar de offerte.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte