Je webshop professioneel laten vertalen

Machielsen ondersteunt jouw digitale ambities

Staat je e-commerce-onderneming als een huis? Wordt de Nederlandse markt eigenlijk te klein? Kortom: ben je klaar voor een internationaal avontuur?

Begin direct goed met perfecte vertalingen. Goede teksten dragen namelijk bij aan het vertrouwen in je webshop. En dus ook aan het succes ervan. Bezoekers haken snel af bij verkeerde productomschrijvingen en teksten met fouten. Als de tekst al niet goed is, hoe kunnen ze dan vertrouwen op je product of dienst?

Wij staan voor je klaar. Als vertaalbureau hebben we veel ervaring met cross-border e-commerce. Onze inhouse SEO-experts werken nauw samen met SEO-vertalers over de hele wereld. Wij hebben altijd wel een vertaler in jouw bestemmingsland. Zo hebben we al bijgedragen aan het succes van meerdere webshops, in welke taal dan ook. Onze ISO-certificering en double-native-werkwijze garanderen vertalingen van de hoogste kwaliteit.

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • Gespecialiseerde SEO-vertalers
  • Consistent dankzij slimme software
  • Altijd een scherp tarief
  • ISO 17100-gecertificeerd

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan op het onafhankelijke reviewplatform Feedback Company.

Review Henno over Machielsen

Onze content partner

"We hadden meer dan een SEO-vertaling nodig en we zijn op zoek gegaan naar een partij die net een stapje extra deed op het gebied van internationale SEO. Na een zoektocht zijn we bij Machielsen in Groningen uitgekomen. De combinatie tussen in-house en lokale SEO-specialisten zorgt voor een prachtig resultaat."

Henno Schothorst - BBA pumps

Review Kiener over Machielsen

Goede samenwerking

"We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!"

Geert Smit - Kiener Digital Commerce

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Vertalen en online marketing

Machielsen is een vertaalbureau en marketingbureau in één. Dat betekent dat je bij ons kunt rekenen op het beste van twee werelden. Professionele vertalers én online-marketing-experts. Door onze ruime ervaring weten we precies hoe jouw e-commerce-bedrijf werkt. We vertalen van en naar iedere taal. De populairste talencombinaties? Nederlands-Duits, Nederlands-Engels en Nederlands-Frans.

Samenwerken met Machielsen?

  • Experts in online marketing en productteksten
  • Alle talen en alle vakgebieden
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Offerte binnen 24 uur
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct een vrijblijvende offerte

Webshop vertalen voor internationaal succes

Optimale productteksten voor maximale vindbaarheid en conversie

Cruciaal voor een webshop: goed vindbare producten en teksten die bijdragen aan een hoger conversiepercentage. Om deze twee doelen te bereiken, werkt er altijd een team op maat aan de vertaling van je content. Dit team bestaat uit een projectmanager, een SEO-specialist en minimaal twee native vertalers.

We kiezen je team op maat op basis van expertise en vakinhoudelijke kennis. Heb je een webshop waarin je technische producten verkoopt? Dan zetten we technisch onderlegde vertalers in. Al onze vertalers zijn gespecialiseerd in ten minste één vakgebied. Zo vinden we altijd een team dat perfect bij jou past!

Onze unieke werkwijze

Er werken gegarandeerd twee native vertalers aan je vertaling. Zo weet je zeker dat de doelgroep wordt aangesproken met de juiste tone of voice en met een passende boodschap. Uiteindelijk kunnen moedertaalsprekers hun eigen cultuur en gebruiken het beste overbrengen. Zo heb jij direct een streepje voor in het land waarin je gaat zakendoen.

De lokale SEO-specialist zorgt voor maximale vindbaarheid door de vertaling te optimaliseren voor zoekmachines. We houden rekening met on-page en off-page rankingfactoren. Denk hierbij aan de lengte van de vertaling, het gebruik van de juiste keywords en optimalisatie van ALT-tags. Doordat de teksten op je doelgroep zijn afgestemd, leveren ze hogere conversiepercentages dan algemene teksten.

Not your average vertaalbureau

Grote volumes en consistentie 

Bij het vertalen van je webshop heb je te maken met grote volumes en veel herhaling. Bijvoorbeeld bij titels, of productomschrijvingen. Wij zorgen voor scherpe tarieven en consistente terminologie. Hoe? Door onze state-of-the-art software.

Deze software herkent terminologie, zinnen of segmenten die we eerder vertaalden. Hierdoor gebruiken we altijd en consistent de juiste termen. Belangrijker nog: deze werkwijze bespaart jou flink wat geld. En dat wij hierdoor nóg sneller kunnen leveren, is mooi meegenomen.

Vertalen voor webwinkels

Wij voegen waarde toe vanaf de eerste kennismaking. Waar een gewoon vertaalbureau stopt, gaan wij verder. We zijn namelijk het enige bureau in Nederland dat vertaal- en marketingkennis combineert. 

Bij ons zijn de lijnen kort. Dat communiceert wel zo makkelijk. Na een eerste kennismaking nemen we een intake af. Zo proeven we de sfeer van je bedrijf en vinden we de juiste tone of voice. Vervolgens gaan we voor je aan de slag. Wij zijn er klaar voor! Jij ook? 

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte