Website vertalen voor internationaal succes

Maak indruk bij je internationale doelgroep

Overweeg je om je website te vertalen? Je website is het hart van je digitale strategie – landelijk en internationaal. Door een goede website-vertaling vergroot je je kansen om internationale klanten aan je te binden.

Machielsen is gespecialiseerd in het vertalen van websites en online content. Onze specialisten maken een vertaling die goed scoort in de zoekmachines, zonder de specifieke tone of voice en eigenheid van je organisatie te verliezen. 

Voor de perfecte website-vertaling heb je niet alleen kennis van de lokale taal en cultuur nodig, maar ook kennis van online marketing. 

Daarom is Machielsen het vertaalbureau dat je zoekt.

SEO vertaler van Machielsen

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hoogst gewaardeerde vertaalbureau
  • ISO-gecertificeerd
  • Vertalers met vakinhoudelijke kennis
  • Ervaren en deskundige website vertalers
  • Onze service scoort een 9,7
Ontvang een vrijblijvende offerte

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review Kiener over Machielsen

Professioneel en goed

"We hebben een erg leuke samenwerking met Machielsen. De vertalingen worden snel geleverd en zijn van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen. Dik tevreden dus!"

Geert Smit - Kiener e-commerce

Review Archie Verhoog

Onze content partner

"Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen."

Archie Verhoog - Van der Maas & Verhoog Advocaten

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Je website is het hart van je marketing. Met een SEO vertaling van je website vergroot je je kansen om internationale klanten aan je te binden. Je wilt er zeker van zijn dat je meertalige website goed scoort in Google. Onze unieke werkwijze, waarbij twee native vertalers met verstand van SEO samenwerken, garandeert het hoogst haalbare resultaat. Onze klanten waarderen onze uitmuntende service en kwaliteit.

  • Machielsen is gespecialiseerd in SEO
  • Alle talen, alle vakgebieden
  • Geheimhouding en discretie gegarandeerd
  • Offerte binnen 24 uur
  • Offertes zijn 100% vrijblijvend
Direct een vrijblijvende offerte

Vertaalde content die goed rankt in zoekmachines

Als je wilt dat je website internationaal goed wordt gevonden, moet je begrijpen hoe zoekmachines werken. Daarom zijn onze native vertalers getraind door onze in-house SEO-specialisten. 

Onze SEO-vertalers weten welke ranking-factoren van invloed zijn op een SEO-tekst. Daardoor kunnen ze webpagina’s optimaliseren en afstemmen op de zoekintentie van je doelgroep.

Maak gebruik ons stappenplan om fouten te voorkomen bij het vertalen van je website.

WordPress website vertalen

Maak je gebruik van WordPress? Het is belangrijk dat je meertalige WordPress website wordt afgestemd op je internationale doelgroep. Dit houdt in dat je niet alleen vertaalt, maar ook lokaliseert.

De vertaler moet bijvoorbeeld rekening houden met cultuurverschillen. De tone of voice moet worden aangepast. Een goede vertaler ademt de cultuur en snapt hoe een vertaling goed overkomt bij de doelgroep.

Onze vertalers en SEO specialisten hebben ruime ervaring met WordPress websites vertalen en kunnen advies geven over de juiste vertaal-plugins.

Machielsen vertaalt van en naar iedere taal

Machielsen bestaat al 30 jaar. In die tijd hebben we een enorm netwerk van vertalers opgebouwd. Sommigen werken al meer dan 20 jaar voor ons.

Dankzij ons zorgvuldige, professioneel ingerichte vertaalproces zorgen we voor de hoogste kwaliteit in iedere taal. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door onze ISO-certificering

De vertalers die we voor jouw website inzetten, beschikken natuurlijk over de juiste vakinhoudelijke kennis. Om onze kwaliteitsbelofte waar te maken, is het van essentieel belang om voor iedere vertaling een vertaler in te zetten met de juiste kennis en expertise.

Internationale ambities waarmaken met een vertaalde website

Expansie klinkt ondernemers, marketeers en aandeelhouders als muziek in de oren. En een goed vertaalde website kan de brandstof voor je expansie zijn. Je business uitbreiden naar het buitenland is een toffe uitdaging. Maar het betreden van nieuwe markten, regio’s of landen is niet alleen rozengeur en maneschijn.

Want hoewel het relatief makkelijk is om een nieuwe markt te betreden, blijft het een gigantische uitdaging om je doelgroep te bereiken in een vreemd land. Laat staan om kwalitatieve leads te genereren.

Met onze unieke combinatie van vertalen en content marketing helpen we grote en kleine bedrijven bij het waarmaken van hun internationale ambities. We hebben specialistische kennis op het gebied van cultuur, taal en digitale marketing. 

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je.

We integreren jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal. Bellen mag ook.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte