Upgrade je blogstrategie, besteed het bloggen uit aan Machielsen

Wil je een constante stroom verse en unieke content? En wil je het aantal organische bezoekers naar je website vergroten? Dan is bloggen uitbesteden een slimme keuze. 

Veel ondernemers vragen zich af of het nog zin heeft om te bloggen. En moet je het bloggen dan uitbesteden of zelf doen? 

Het schrijven van blogs is de perfecte manier om aan je merk te bouwen. Een goede blogstrategie staat garant voor meer traffic en meer leads. Of je zelf gaat bloggen of het beter kunt uitbesteden, hangt af van de tijd die je kunt investeren. Het schrijven van blogs is namelijk een tijdrovende klus.

We beloven geen quick wins. Wat we wel beloven? Keiharde inzet en een ijzersterk taalgevoel. Dat is namelijk wat nodig is voor goede blogs.  

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Positioneer je jezelf als een autoriteit
  • Meer traffic en betere vindbaarheid
  • Genereer content voor je social media

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Meer informatie aanvragen

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan op het onafhankelijke reviewplatform Feedback Company.

Review over content bureau machielsen

AFAS software

Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!

Jacco Faaij

referentie Machielsen

Van der Maas & Verhoog advocaten

Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.

Archie Verhoog

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Waarom bloggen werkt

Je prospect doorloopt een aantal stappen voordat hij of zij klaar is om te kopen. Het zoeken naar informatie is een belangrijke stap in de klantreis. 

Succesvolle bedrijven begrijpen dit en voorzien in deze informatiebehoefte van potentiële klanten. Hoe? Met blogs. 

Wil je wel bloggen maar heb je geen tijd, zin of ideeën? Dan kun je het bloggen uitbesteden. Door te bloggen: 

Bloggen uitbesteden of zelf doen? 

Laten we vooropstellen: er is geen goed of fout. Zakelijk bloggen kun je waarschijnlijk heel goed zelf doen. Maar de meeste ondernemers hebben er simpelweg geen tijd voor. Daarom kiezen veel organisaties ervoor om blogs te laten schrijven door een professioneel blogbureau. 

Bovendien weten onze SEO-tekstschrijvers precies hoe een blog moet worden opgebouwd om goed te scoren in de zoekmachines.  

Nu vraag je je af: hoe gaan wij bloggen voor jou? 

We horen soms de vraag: hoe kunnen jullie goede blogs voor mij schrijven, als jullie mijn product of dienst niet kennen? 

We hebben ons gespecialiseerd in het bloggen voor diverse branches. Zo schrijven we veel voor de technische branche, juridische branche en voor ICT-, software- en SaaS-bedrijven. 

Daarnaast zijn onze bloggers professionals met kennis van zaken. We rusten niet voordat we jouw bedrijf, product of dienst door en door kennen. In welke branche je ook zit, wij schrijven blogs die precies bij jouw organisatie passen. We zetten hier technieken en tools voor in die zich de afgelopen 30 jaar hebben bewezen.

De Machielsen-strategie en werkwijze 

Toen we begonnen met bloggen voor bedrijven bestond onze blog-strategie eigenlijk uit één simpel onderdeel: bloggen. Zonder na te denken over een goede strategie, zonder zoekwoordenonderzoek en zonder al te veel aandacht aan SEO te besteden. 

Nu weten we wel beter. 

Onze blogs dragen gegarandeerd bij aan je SEO-doelstellingen en de blogs die we voor je schrijven, sluiten naadloos aan op je content-marketing-strategie

Wil je samenwerken? We beginnen altijd met een uitgebreide intake en een zoekwoordenonderzoek. Op basis hiervan ontwerpen we een contentplanning. 

We werken maandelijks een afgesproken aantal uren aan jouw blogs en content. Je ontvangt iedere maand een uitvoerige rapportage, op basis van vooraf vastgestelde KPI’s.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte