Bloggen uitbesteden

Heb je behoefte aan een constante stroom verse en unieke content? En wil je het aantal organische bezoekers naar je website vergroten? Dan is bloggen een slimme keuze. Of je zelf gaat bloggen of het beter kunt uitbesteden, hangt af van de tijd die je kunt investeren.

Wil je het bloggen uitbesteden? Dan ben je bij Machielsen aan het juiste adres! Wij schrijven blogs voor klanten in iedere denkbare sector.

Dit levert bloggen uitbesteden je op:

  • een constante stroom hoogwaardige content
  • betere posities in de zoekmachine
  • meer traffic en conversies

We beloven geen quick wins – wij gaan liever voor teksten die ook op de lange termijn succesvol zijn. Daarbij garanderen we onze continue inzet en een ijzersterk taalgevoel. Dat is namelijk wat nodig is voor goede blogs.

Vraag een offerte aan

Wil je blogs die perfect zijn afgestemd op jouw bedrijf?

Met onze teksten haal je het maximale uit je website.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vraag een offerte aan
Gratis SEO-audit Machielsen

“Grote website? Unieke branche? Geen probleem! We zijn op ons best met flinke projecten en schrijven ook voor specialistische bedrijven.”

Jouke de Jong – SEO-specialist

Waarom bloggen werkt

Je potentiële klant doorloopt een aantal stappen voordat hij of zij klaar is om te kopen. Het zoeken naar informatie is een belangrijke stap in de klantreis. Succesvolle bedrijven begrijpen dit en voorzien in deze informatiebehoefte van potentiële klanten. Hoe? Met blogs.

Wil je wel bloggen maar heb je geen tijd, zin of ideeën? Dan kun je het bloggen uitbesteden. Door te bloggen:

Bloggen uitbesteden of zelf doen?

De meeste ondernemers hebben geen tijd om zelf te bloggen. Daarom kiezen veel organisaties ervoor om blogs te laten schrijven door een professioneel blogbureau.

Extra voordeel? Onze tekstschrijvers weten precies over welke onderwerpen ze moeten schrijven en hoe een blog moet worden opgebouwd. Zo scoren onze blogs goed in de zoekmachines. 

Waarom het bloggen uitbesteden aan Machielsen?

Onze klanten kiezen ervoor om het bloggen bij ons uit te besteden vanwege onder andere een gebrek aan tijd, een gebrek aan kennis of een combinatie van beide. Met onze werkwijze garanderen we blogs van de hoogste kwaliteit.

tekstschrijver

Vrijblijvende offerte voor bedrijven

Wil je meer traffic naar je website, betere leads en meer omzet? Vraag snel een offerte aan!


Vraag een offerte aan

Resultaten waar we trots op zijn

Voor onze klant No Monkey Business realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘unicorn‘ (40.500 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant Fit Professionals realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘recruitment‘ (14.800 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant AFAS realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘digitalisering‘ (2.400 zoekopdrachten per maand).

Voor The Health Issue maakten we een contentstrategie die resulteerde in een groei van 810% in het aantal vertoningen.

Voor onze klant Marlan realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘solid surface‘ (720 zoekopdrachten per maand).

Review vertaalbureau
tevreden klant
Review over Machielsen
museum Over Machielsen
logo van klant
Logo klant machielsen
appademic logo
Boter en Bloem Machielsen
forum groningen klant
educatie logo
health science groningen
klant van Machielsen
referentie Machielsen

10 / 10

“Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact?

Dan ga je naar Machielsen.”


Archie Verhoog

Van der Maas & Verhoog Advocaten

Review over content bureau machielsen

10 / 10

“Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!”


Jacco Faaij

AFAS Software

Maurice appademic

10 / 10

“Machielsen is een fijne partner om mee samen te werken. Samen hebben we een contentstrategie ontwikkeld voor Appademic. We zijn heel blij met de kwaliteit van de content en de resultaten zijn goed.”


Maurice Derksema

Appademic

Nu vraag je je af: hoe gaan wij bloggen voor jou? 

We horen soms de vraag: hoe kunnen jullie goede blogs voor mij schrijven, als jullie mijn product of dienst niet kennen? We hebben flinke ervaring in het bloggen voor diverse branches. Zo schrijven we veel voor de technische branche, de juridische branche en voor ICT-, software- en SaaS-bedrijven.

Daarnaast zijn onze bloggers professionals met kennis van zaken. We rusten niet voordat we jouw bedrijf, product of dienst door en door kennen. In welke branche je ook zit, wij schrijven blogs die precies bij jouw organisatie passen. Beloofd. We zetten hier technieken en tools voor in die zich de afgelopen 30 jaar hebben bewezen.

De Machielsen-strategie en werkwijze 

Wij hebben onze eigen werkwijze voor goede blogs die worden gevonden door je doelgroep. Onze blogs zijn gebaseerd op: 

  • Een duidelijke contentstrategie
  • Diepgaand zoekwoordenonderzoek
  • Gedegen SEO-technieken

Zo dragen onze blogs gegarandeerd bij aan je SEO-doelstellingen. De blogs die we voor je schrijven, sluiten naadloos aan op je contentmarketingstrategie.

Wil je samenwerken? We beginnen altijd met een uitgebreide intake – op die manier leren we jou en je bedrijf goed kennen. Vervolgens doen we een zoekwoordenonderzoek. Op basis van al deze informatie ontwerpen we een contentplanning.

We werken maandelijks een afgesproken aantal uren aan jouw blogs en content. Je ontvangt iedere maand een uitvoerige rapportage, zodat je inzicht hebt in wat we voor je doen en hoe we dat doen.

Veelgestelde vragen over contentmarketing

Hoe kunnen jullie blogs voor mijn bedrijf schrijven?

Jij bent de expert in jouw vakgebied. En we hebben jouw expertise hard nodig om blogs te schrijven. Als het nodig is, vragen we je om input. We hebben aan een paar zinnen genoeg. Dat is onze expertise.

Blogs laten schrijven, wat kost dat?

Onze samenwerking gaat op basis van een afgesproken aantal uren. Je kunt dit zien als een maandabonnement. Het aantal uren bepalen we samen en op basis van het aantal blogs dat je wilt laten schrijven.

Ik wil liever zelf blogs schrijven, hebben jullie tips?

Zeker, we hebben een handig stappenplan samengesteld. In dit blog leggen we je in 9 stappen uit hoe je een goed blog schrijft.

Een blog schrijven in 9 stappen

Wat is SEO precies?

SEO betekent Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. SEO is het optimaliseren van content, zodat je goed wordt gevonden in de organische zoekresultaten van een zoekmachine.

Lees meer over SEO

Ik heb nog geen blog. Hoe moet ik beginnen?

Als je wilt beginnen met bloggen, komt er veel op je af: je moet de techniek van je blog regelen, blog-onderwerpen bedenken en uiteraard blogs schrijven. Wij hebben een handige gids voor je gemaakt.

Een blog beginnen in 5 praktische stappen
Tarieven van vertaalbureau

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl