Verander SEO in een winstgevend kanaal met content die je doelgroep converteert

Traffic maakt je SEO niet winstgevend, betalende klanten wel. Laat ons je helpen om je verhaal te vertellen, zodat je zichtbaar bent in iedere fase van de customer journey en alle SEO-kansen verzilvert.

Wat loop je mis door slechte SEO-teksten?

De meeste organisaties vinden het moeilijk om SEO-content te maken die relevante traffic genereert en bezoekers converteert. Door tegenvallende organische resultaten ontstaan de volgende problemen: 

  • Je geeft geld uit aan een SEO-tekstschrijver, maar dat levert niks op 
  • Je hebt veel content die niet is afgestemd op de zoekintentie
  • Je bent minder zichtbaar dan je concurrent  
  • Je bouwt geen band op met je doelgroep
  • Je doelgroep ervaart je merk anders dan je voor ogen hebt
  • Je organische performance blijft achter bij andere kanalen

Je SEO-teksten moeten zich uitbetalen in zichtbaarheid, traffic en conversies. Dit lukt de meeste organisaties niet. En dat terwijl SEO-teksten je eigenlijk een voorsprong moeten geven. 

Huur onze SEO-tekstschrijver in en krijg de traffic en conversies waar je recht op hebt.

Go from content chaos to profitable content

Je weet dat je beter bent dan al je concurrenten, maar niemand ziet dat. Daarom moet je zichtbaar zijn op zo veel mogelijk touchpoints.

That’s why you need to create and optimize content around the customer journey. From blogpost to email sequence.

Creating individual pieces of content – such as a blog or an article – doesn’t cut it any more. You need a systematic approach and a solid strategy. Our experienced team is at your service and loves giving you an unfair advantage.

Zo veranderen we jouw SEO in een winstgevend kanaal

We werken volgens ons bewezen 5-stappenproces en werken in maandelijkse sprints.

Audit|

We analyseren de SEO-performance van je website en vinden kansen en problemen. Er zijn altijd ‘quick fixes’ om meer uit je bestaande content te halen.  

Klantenonderzoek|

Uiteindelijk draait alles om je doelgroep. Daarom onderzoeken we die grondig, zodat we content kunnen creëren die de juiste klanten aantrekt. Ten slotte brengen we de ‘content-klantreis’ in kaart.

Storytelling|

Je bouwt alleen een connectie met je doelgroep als ze een sterke verbinding voelen met je merk. Om voor die verbinding te zorgen, creëren we een verhaallijn rondom jouw merk, zodat de doelgroep zich gehoord, gezien en begrepen voelt.

Strategie|

We smeden een SEO-strategie die er volledig op is gericht om je doelgroep te bereiken en te converteren. De strategie en roadmap is in lijn met jouw zakelijke doelstellingen: meer traffic, meer leads en meer omzet.

Productie|

We produceren doordachte SEO-teksten voor je website die hoog ranken in de zoekmachines, aansluiting vinden bij je doelgroep en lezers converteren in leads en betalende klanten.

Rebekka Groeneveld

Klaar om jouw SEO winstgevend te maken?

  1. We maken kennis om te kijken of we bij elkaar passen
  2. We maken een plan 
  3. We voeren het plan samen uit

We hebben al honderden bedrijven de kracht van content laten ervaren

logo mr chadd

Mr. Chadd heeft de content opgeschaald en aangepast aan de nieuwe doelgroep met 100+ nieuwe landingpages en blogs.

referentie logo

Bitvavo groeit nu internationaal doordat belangrijke landingspagina’s en functionaliteiten in de app zijn gelokaliseerd.

logo leaseparcours

LeaseParcours bereikt de juiste doelgroep en converteert dankzij hun nieuwe contentstrategie die is afgestemd op de hele funnel.

AFAS logo

AFAS zet vol in op organische vindbaarheid met een langdurige samenwerking op het gebied van strategie, content en SEO.

Wij weten hoe het is om je verhaal vanaf de grond op te bouwen. Wil je een helder verhaal? Boek een call van 10 minuten om te kijken of wij je kunnen helpen.

Plan een call 👋