Blogs van Machielsen

Nieuw

Wat je nog niet wist over de Zweedse taal

Zweeds is een taal die dichtbij Nederland wordt gesproken. Wist je dat er veel kansen voor het bedrijfsleven zijn in Zweden? En dat ze ook in Finland veel Zweeds spreken? Wij vertellen je alles over de Zweedse taal.

Alle ins en outs van de zoekresultatenpagina (SERP)

Ons werk en Google zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. De SERP staat hierin centraal. In dit blog laten we je alle elementen van de SERP zien.

Alles over de Portugese taal

Portugal is niet zo groot. Toch is het Portugees een taal die veel wordt gesproken, over de hele wereld. En wist je dat Portugal een goed land is om zaken mee te doen? Hier vind je alle belangrijke feiten over het Portugees!

Wat je nog niet wist over de Russische taal

Russisch spreekt voor veel mensen tot de verbeelding. Het bijzondere alfabet draagt daaraan bij. De Russische taal is ook op veel andere manieren interessant. Wij hebben de belangrijkste informatie over het Russisch op een rij gezet.

Alles over de Italiaanse taal

Italië: het land is prachtig, het eten is fantastisch. En de taal? Ook beeldig. Wij hebben alle feiten over het Italiaans voor je verzameld. Waar ze het spreken, hoeveel mensen het spreken, de geschiedenis van het Italiaans, en nog veel meer!

Alles wat je moet weten over de Duitse taal

Duitsland is onze grootste economische handelspartner en een grote speler in de EU en wereldwijd. Hier vind je alle weetjes over de Duitse taal!

Contentmarketing of content marketing: wat is de juiste schrijfwijze?

Je ziet het op verschillende manieren voorbijkomen: contentmarketing, content marketing en content-marketing. Maar wat is de goede schrijfwijze? En waarom? Onze taalexperts vertellen je er alles over. 

Webteksten schrijven: de ultieme gids voor 2021

We hebben een proces ontwikkeld om webteksten te schrijven die worden gelezen door de doelgroep én goed ranken in Google. In deze praktische gids delen we onze 9 beste tips voor het schrijven van goede webteksten.

Wat zijn SEO-teksten? En hoe schrijf je een SEO-tekst die rankt

Dankzij onze SEO teksten groeide de traffic naar onze site van 0 naar 6000 bezoekers. In dit blog laat ik je precies zien hoe wij content schrijven die goed rankt in Google.

SEO-teksten schrijven: compleet stappenplan voor meer organic traffic

Wil je zelf SEO-teksten schrijven die hoog ranken? Gebruik ons stappenplan voor goed geschreven SEO-teksten die traffic genereren.