Connect met je doelgroep in iedere fase van de klantreis.

Als je onzichtbaar bent, kan de klant niet voor je kiezen. Laat ons je helpen om content te creëren voor iedere fase in de klantreis. Zo bouw jij een waardevolle relatie op met je doelgroep.

Een tekort aan content staat groei in de weg

Het is voor de meeste organisaties moeilijk om op een gestructureerde manier content te maken voor iedere fase van de funnel. Dit zorgt voor problemen, zoals:

  • Je concurrenten zijn veel eerder zichtbaar voor klanten
  • Je klantenservice is overbelast   
  • Je salesteam vraagt om content
  • Je geeft veel uit aan advertenties
  • Je marketing werkt niet efficiënt  

Content zou je een voorsprong moeten geven ten opzichte van je concurrenten. Die voorsprong betaalt zich uit in winstgevende relaties. Je weet dat de potentie er is, maar je hebt te weinig capaciteit tot je beschikking en er is geen strategie. Laat ons je helpen de content te creëren die je bedrijf nodig heeft om te connecten met je doelgroep. 

Ga van content-chaos naar een waardevolle relatie met je doelgroep

Je weet dat je beter bent dan al je concurrenten, maar niemand ziet dat. Daarom moet je een goed verhaal hebben en zichtbaar zijn op de momenten dat de klant een oplossing zoekt voor zijn of haar probleem.

Daarom moet je content creëren en optimaliseren voor de juiste momenten. Van informatieve blogpost tot aftersales e-mails. 

Je redt het niet meer met losse teksten – hier en daar een blog of een e-mail. Je hebt een gestructureerde aanpak nodig en een ijzersterke strategie. Ons ervaren team staat klaar om je een oneerlijke voorsprong te geven.

Klaar om je content op orde te krijgen?

  1. Maak een afspraak 
  2. We maken een plan 
  3. We voeren het plan samen uit

We hebben al honderden bedrijven de kracht van content laten ervaren

logo mr chadd

Mr. Chadd heeft de content opgeschaald en aangepast aan de nieuwe doelgroep met 100+ nieuwe landingpages en blogs.

referentie logo

Bitvavo groeit nu internationaal doordat belangrijke landingspagina’s en functionaliteiten in de app zijn gelokaliseerd.

logo leaseparcours

LeaseParcours bereikt de juiste doelgroep en converteert dankzij hun nieuwe contentstrategie die is afgestemd op de hele funnel.

AFAS logo

AFAS zet vol in op organische vindbaarheid met een langdurige samenwerking op het gebied van strategie, content en SEO.

Wij weten hoe het is om je verhaal vanaf de grond op te bouwen. Wil je een helder verhaal? Boek een call van 10 minuten om te kijken of wij je kunnen helpen.

Plan een call 👋