Maak een lead-machine van je website en krijg de klanten waar je van droomt.

Slechte webteksten zorgen voor dramatische marketingresultaten. Laat ons je helpen om je verhaal te vertellen, zodat je klanten naar je luisteren en converteren.

Wat zijn de gevolgen van slechte webteksten?

Je weet dat je product beter is dan dat van je concurrenten. Maar als je concurrent beter communiceert naar klanten, verlies je het alsnog. 

De meeste organisaties vinden het moeilijk om hun verhaal duidelijk over te brengen en hun doelgroep aan te spreken. Dat zorgt voor de volgende problemen: 

  • Je doelgroep voelt geen connectie met je merk
  • Je website levert weinig tot geen relevante leads op
  • Je wordt niet gezien als de beste, terwijl je dat wel bent
  • Je andere marketingkanalen presteren niet optimaal

Webteksten moeten juist voor leads zorgen. Toch lukt het de meeste bedrijven niet goed om een connectie met hun doelgroep te maken. En dat terwijl goede website-teksten je een enorme voorsprong kunnen geven.

Laat ons je helpen om de webteksten te schrijven die je website veranderen in de lead-machine waar je recht op hebt. 

Hoe we jou een oneerlijke voorsprong ten opzichte van je concurrenten geven

We creëren een verhaallijn waarin we jouw klant de held van het verhaal maken. Want dat is precies wat je concurrenten niet doen. 

Niet jij, maar je klant is de held van het verhaal. En de held is niet op zoek naar een dienst, maar naar een betrouwbare gids die kan helpen om te krijgen wat hij of zij wil. Die gids is jouw bedrijf. 

Ben je klaar voor een oneerlijke voorsprong?

Een simpel proces voor grote resultaten

We werken volgens ons 5-stappenproces in sprints.

Audit|

We analyseren de performance van je website en vinden kansen en problemen. Er zijn altijd ‘quick fixes’ om meer uit je bestaande content te halen.

Klantenonderzoek|

Uiteindelijk draait alles om je doelgroep. Daarom onderzoeken we die grondig, zodat we content kunnen creëren die de juiste klanten aantrekt. Ten slotte brengen we de ‘content-klantreis’ in kaart.

Storytelling|

Je bouwt alleen een connectie met je doelgroep als ze een sterke verbinding voelen met je merk. Om voor die verbinding te zorgen, creëren we een verhaallijn rondom jouw merk, zodat de doelgroep zich gehoord, gezien en begrepen voelt.

Strategie|

We ontwikkelen een strategie die er volledig op is gericht om je doelgroep te bereiken en te converteren. De strategie en roadmap zijn in lijn met jouw zakelijke doelstellingen: meer traffic, meer leads en meer omzet.

Productie|

We produceren doordachte teksten voor je website die hoog ranken in de zoekmachines, aansluiting vinden bij je doelgroep en lezers converteren in leads en betalende klanten.

Feije de Jong

Klaar voor een oneerlijke voorsprong?

  1. We maken kennis om te kijken of we bij elkaar passen
  2. We maken een plan 
  3. We voeren het plan samen uit

We hebben al honderden bedrijven de kracht van content laten ervaren

logo mr chadd

Mr. Chadd heeft de content opgeschaald en aangepast aan de nieuwe doelgroep met 100+ nieuwe landingpages en blogs.

referentie logo

Bitvavo groeit nu internationaal doordat belangrijke landingspagina’s en functionaliteiten in de app zijn gelokaliseerd.

logo leaseparcours

LeaseParcours bereikt de juiste doelgroep en converteert dankzij hun nieuwe contentstrategie die is afgestemd op de hele funnel.

AFAS logo

AFAS zet vol in op organische vindbaarheid met een langdurige samenwerking op het gebied van strategie, content en SEO.

Wij weten hoe het is om je verhaal vanaf de grond op te bouwen. Wil je een helder verhaal? Boek een call van 10 minuten om te kijken of wij je kunnen helpen.

Plan een call 👋