Termen

Nieuw

Betekenis van SEO met duidelijke uitleg

SEO is onmisbaar als je je website op de kaart wilt zetten bij het grotere publiek. Op zoek naar een duidelijke en korte uitleg van SEO? Onze SEO-experts zetten alles op een rij.

Wat is een zoekresultaat? Definitie en uitleg

Je ziet iedere dag zoekresultaten wanneer je iets online opzoekt. Maar wist je dat er verschillende soorten zoekresultaten zijn? En wie bepaalt eigenlijk de volgorde? Kun je daar ook iets aan doen? Onze marketeers leggen het allemaal uit.

Wat is copywriting? Betekenis, uitleg en voorbeelden

Copywriting is tekstschrijven op een bepaalde manier. Wat is het precies? Wat doe je als copywriter? Wat is het verschil met tekstschrijven of contentmarketing? Wij leggen alles uit deze wervende vorm van tekstschrijven.

Wat is traffic? Betekenis en uitleg

Traffic is van levensbelang voor een website. Maar wat is het precies? Hoe krijg je traffic? En waarom hebben we het altijd over traffic in de online-marketingwereld? Na deze uitleg ben je helemaal op de hoogte!

Betekenis testimonial: wat is het?

Testimonials van klanten zijn een waardevolle toevoeging aan je website. Wat is een testimonial? En waarom zijn ze zo nuttig? Je leest het hier.

Moedertaal betekenis: wat is het?

Ben je Nederlands, Duits of Frans opgevoed? Dan ben je moedertaalspreker in die taal. Voor Machielsen is dat onmisbaar! Waarom? Dat lees je hier.

Wat is een USP? Betekenis en heldere uitleg

In de marketingwereld gaat het vaak over USP’s. Maar wat is een USP? Wanneer is een USP goed, of juist slecht? En wat zijn de voordelen? Wij vertellen je er alles over.

Transcriptie betekenis: uitleg en voorbeeld

Wij vertalen regelmatig transcripties. Maar wat zijn het eigenlijk? En wat is het verschil tussen letterlijk en woordelijk transcriberen? We leggen het uit.

Wat is een webtekst? Voorbeeld van een goede webtekst

Een webtekst (of website-tekst) is een tekst die op een website wordt gepubliceerd. Bij het schrijven van een webtekst houd je rekening met de manier waarop online teksten worden gelezen.

Wat is een lead? Betekenis en voorbeelden

Leads zijn belangrijk voor elk bedrijf. En contentmarketing is dé manier om ze te genereren. Maar wat zijn leads ook alweer? Wij leggen het je uit.