Maak een sales-kanon van je blog

Zonder de juiste blogs ben je onzichtbaar. Laat ons je helpen aan zichtbaarheid in iedere fase van de klantreis. Het resultaat? Hoogwaardige traffic, sales en omzet.

Hoeveel omzet loop je mis doordat je blog niet presteert?

De meeste organisaties vinden het moeilijk om zichtbaar te zijn in iedere fase van de klantreis. Dat zorgt voor de volgende problemen: 

  • Je blog levert niks op
  • Je bent minder zichtbaar dan je concurrent  
  • Je bouwt geen band op met je doelgroep
  • Je doelgroep ervaart je merk anders dan je voor ogen hebt
  • Je organische performance blijft achter op andere kanalen

Je blog moet voor zichtbaarheid zorgen, en die zichtbaarheid moet zich uitbetalen in traffic en leads. Dit lukt de meeste organisaties niet. In plaats daarvan publiceren ze matige content die niets toevoegt. 

Laat ons je helpen om je blog in een sales-kanon te veranderen. 

Zo veranderen we jouw blog in een sales-kanon

We implementeren ons bewezen blog-systeem en werken in maandelijkse sprints.

Audit|

We analyseren de performance van je blogs en vinden kansen en problemen. Er zijn altijd ‘quick fixes’ om meer uit je bestaande content te halen.

Klantenonderzoek|

Uiteindelijk draait alles om je doelgroep. Daarom onderzoeken we die grondig, zodat we blogs kunnen creëren die de juiste klanten aantrekt. Ten slotte brengen we de klantreis in kaart.

Storytelling|

Je bouwt alleen een connectie met je doelgroep als ze een sterke verbinding voelen met je merk. Om voor die verbinding te zorgen, creëren we een verhaallijn rondom jouw merk, zodat de doelgroep zich gehoord, gezien en begrepen voelt.

Strategie|

We smeden een strategie die er volledig op is gericht om je doelgroep te bereiken en te converteren. De strategie en roadmap zijn in lijn met jouw zakelijke doelstellingen: meer traffic, meer leads en meer omzet.

Productie|

We produceren doordachte blogs voor je website die hoog ranken in zoekmachines, aansluiting vinden bij je doelgroep en lezers converteren in leads en betalende klanten.

Klaar om jouw blog in een sales-kanon veranderen?

  1. We maken kennis om te kijken of we bij elkaar passen
  2. We maken een plan 
  3. We voeren het plan samen uit

We hebben al honderden bedrijven de kracht van content laten ervaren

logo mr chadd

Mr. Chadd heeft de content opgeschaald en aangepast aan de nieuwe doelgroep met 100+ nieuwe landingpages en blogs.

referentie logo

Bitvavo groeit nu internationaal doordat belangrijke landingspagina’s en functionaliteiten in de app zijn gelokaliseerd.

logo leaseparcours

LeaseParcours bereikt de juiste doelgroep en converteert dankzij hun nieuwe contentstrategie die is afgestemd op de hele funnel.

AFAS logo

AFAS zet vol in op organische vindbaarheid met een langdurige samenwerking op het gebied van strategie, content en SEO.

Wij weten hoe het is om je verhaal vanaf de grond op te bouwen. Wil je een helder verhaal? Boek een call van 10 minuten om te kijken of wij je kunnen helpen.

Plan een call 👋