We maken onweerstaanbare content voor je.

Bij Machielsen zijn we supergoed met tekst. Wat dat betekent? Je krijgt bij ons een duidelijk verhaal dat bij jou past Ên je doelgroep aanspreekt.

Meet our team

Jouke de Jong

Jouke de Jong. De man van marketing en online. Snel, slim en dodelijk. Jouke heeft een zesde zintuig: hij weet precies hoe hij je website goed kan laten scoren. En niet alleen dat – hij weet ook altijd precies waar de wodka staat. Jouke is een soort digital nomad avant la lettre.

Liesbeth Machielsen. De mater familias van Zuiderpark 10. Schrijfster in hart en nieren. Meer dan drie decennia ervaring en o ja, ze is hier de baas. Kan zo idioot goed bakken dat nieuwe medewerkers standaard vijf kilo aankomen. Geniet van interviews en het uitwerken van de perfecte tone of voice.

Feije de Jong

Feije de Jong. Feije brengt rust en structuur in het zooitje ongeregeld bij Machielsen. Waar zouden we zijn zonder hem? Feije bouwt huizen als kastelen en zorgt voor een boekhouding die klopt tot twee cijfers achter de komma. Als je vergeet hem koffie of bier te brengen, is hij niet boos. Wel teleurgesteld.