We believe that scaling content should be a breeze, anywhere in the world.

Bij Machielsen zijn we supergoed met tekst. Wat dat betekent? Je krijgt bij ons een duidelijk verhaal dat op het juiste moment en in de goede taal je doelgroep bereikt.

Meet our team

Jouke de Jong

Jouke de Jong. De man van marketing en online. Snel, slim en dodelijk. Jouke heeft een zesde zintuig: hij weet precies hoe hij je website goed kan laten scoren. En niet alleen dat – hij weet ook altijd precies waar de wodka staat. Jouke is een soort digital nomad avant la lettre. Hij is vaak in Amsterdam te vinden en wil graag een tweede Machielsen-vestiging openen in een tropisch oord.

Rebekka Groeneveld

Rebekka Groeneveld. Rebekka is het perfecte symbool van de samenwerking tussen vertalen en content. Ze switcht zonder enige moeite tussen onze verdiepingen – al is die extra trap naar het contentbureau wel een dingetje. Zeer belangrijk: ze is hier het enige lid van Gen Z. Het is dus eigenlijk haar hoofdtaak om ons op de hoogte houden van de TikToks, afkortingen en glitterplaatjes du jour.

Liesbeth Machielsen

Liesbeth Machielsen. De mater familias van Zuiderpark 10. Vertaalster en schrijfster in hart en nieren. Meer dan drie decennia ervaring en o ja, ze is hier de baas. Kan zo idioot goed bakken dat nieuwe medewerkers standaard vijf kilo aankomen. Geniet van juridisch en commercieel werk en is dol op slecht geschreven teksten en het uitzicht van haar kantoor in Groningen.

Tessa de Vries

Tessa de Vries. Onze historisch letterkundige Tessa weet hoe ze jouw bedrijf toekomstproof maakt: met de allerbeste teksten ooit. Houdt van schrijven én reviseren. Ze gaat heel slecht op onjuist spatiegebruik. Volgt religieus de Formule 1 en had om onverklaarbare redenen een seizoenskaart bij de FC. Pakt iedere denkbare mogelijkheid om een woordgrap te maken.

Feije de Jong

Feije de Jong. Feije brengt rust en structuur in het zooitje ongeregeld bij Machielsen. Waar zouden we zijn zonder hem? Feije bouwt huizen als kastelen en zorgt voor een boekhouding die klopt tot twee cijfers achter de komma. Als je vergeet hem koffie of bier te brengen is hij niet boos. Wel teleurgesteld.

Jenny Shelepov

Jenny Shelepov. Projecten afleveren vindt Jenny het leukst. En dat ze dan nog nét even een dubbele spatie of tikfout kan wegwerken! Als het even kan, staat ze in de sportschool. Zit ze een keer ’s avonds thuis? Dan probeert ze eigenhandig het wereldrecord te verbreken voor het leegeten van een zak Pombären. Haar PR staat op 10 minuten.