Maak kennis met Machielsen

Combineer een content-marketing-bureau met een vertaalbureau en je krijgt een krachtig duo.

We schrijven niet alleen kick-ass teksten, maar hebben ook vele jaren ervaring in het vertalen van technische en andere teksten. Dankzij onze specialistische kennis in de sector techniek en IT kunnen we een stap verder gaan dan andere content-marketing-bureaus.

30 jaar geleden is Liesbeth begonnen als freelance vertaler, zonder ambities. Gewoon lekker werken en doen wat je leuk vindt, was het motto.

Maar als je continu goed levert en altijd plezier hebt in je werk, komt de groei soms vanzelf. Nu hebben we een content-marketing-bureau en een vertaalbureau, werken we met z’n zevenen vanuit een supermooi kantoor in de stad en is het nog steeds de bedoeling dat iedereen gewoon lekker werkt en doet wat hij of zij leuk vindt.

Wat die ambities betreft is er wel iets veranderd: het beste content-marketing-bureau van de wereld worden, dat is ons streven.

Meet our team

Contentmarketeer
Tessa van machielsen content specialst

Tessa de Vries

Onze historisch letterkundige Tessa kan ook goed overweg met hedendaagse teksten. Ze creëert content en vertelt verhalen alsof haar leven ervan afhangt. Houdt naast het tikken van teksten van Berlijn, musea en rode wijn.

Manager vertaalbureau
Adwords specialist bij Machielsen

Anna Moerbeek

Blinkt uit in projectmanagement en is een wizard met software. Ze stuurt onze vertaalteams aan en heeft Machielsen eigenhandig klaargestoomd voor de ISO-certificering. Anna’s guilty pleasure: Temptation Island.

CEO

Liesbeth Machielsen

Vertaalster en schrijfster in hart en nieren. Houdt van de veelzijdigheid van dit vak. Meer dan 3 decennia ervaring en o ja, ze is hier de baas. Geniet van juridisch en commercieel werk en is dol op slecht geschreven teksten en het uitzicht van haar kantoor in Groningen.

Contentmarketeer

Herre Zonderland

Herre is een snelle leerling; een marketeer die zich als de bliksem ontwikkelt. Of hij nu schrijft of video’s edit – het verhaal moet kloppen. Houdt van muziek en klimmen. Qua integratie is hij een voorbeeld voor alle Friezen.

CFO

Feije de Jong

Feije brengt rust en structuur in het zooitje ongeregeld bij Machielsen. Waar zouden we zijn zonder hem? Feije bouwt huizen als kastelen en zorgt voor een boekhouding die klopt tot twee cijfers achter de komma.

Projectmanager
Jenny vertaalbureau Machielsen

Jenny Shelepov

Projecten afleveren vindt Jenny het leukst. En dat ze dan nog nét even een dubbele spatie of tikfout kan wegwerken! Onze perfectionistische projectmanager is niet alleen gek op chick flicks en foute series, maar is ook verslaafd aan filet americain. Qua koffie en taart is ze volstrekt onberekenbaar.

Chief Content Officer
Content Marketing Bureau

Jouke de Jong

De man van marketing en online. Goed in SEO: hij krijgt je website op de eerste plaats! Snel, slim en dodelijk. Zet altijd een paar stappen extra voor zijn klanten. Jouke is vaak in Amsterdam te vinden en zou graag een tweede Machielsen-vestiging openen in een tropisch oord. Ze noemen hem ook wel “mister money”.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl