Blogs laten schrijven?

Wil je leads genereren door zakelijk bloggen?

Of wil beter gevonden worden dan je concurrenten? Meer dan 50% van de marketeers ziet blogs laten schrijven als de beste manier om leads te genereren. En eerlijk is eerlijk, een continue stroom aan nieuwe leads is letterlijk de lifeline van je business.

Wij schrijven blogs die impact maken. Blogs laten schrijven zorgt voor meer leads, betere vindbaarheid en een sterkere online positie. Hoe we dat doen?

Maak je doelgroep blij met de juiste content op de juiste plek. Wij zorgen ervoor dat je de juiste doelgroep op je website krijgt. Hiervoor zetten wij bewezen SEO- technieken in. Werkt echt supergoed.

We schrijven al blogs vanaf € 185,- per maand.

Bekijk onze abonnementen
Blogs laten schrijven door SEO specialisten

Jouke de Jong

Blogbureau Machielsen

Luister niet naar ons… Dit zeggen onze klanten

Vertaalbureau & Contentbureau
Vertaalbureau en Contentbureau machielsen

We hebben onze content creatie uitbesteed bij Machielsen. De content is effectief en de samenwerking is relaxed en professioneel.

Joost Kuhlmann – Stiply

Vertaalbureau en Contentbureau

Toffe samenwerking met Machielsen. De vertaling is snel en van hoge kwaliteit. Ze kijken kritisch naar wat ze aangeleverd krijgen.

Geert Smit – Nordique

Juridisch vertaalbureau Groningen

We doen al een aantal jaren zaken met Machielsen en zijn heel tevreden over hun juridische vertaalwerk. We kunnen duidelijk merken dat ze er specialisten voor inzetten.

André Kamps – IT-Jurist

Vertaalbureau Machielsen

We hebben ons magazine laten schrijven door Machielsen. De inhoud slaat echt op wat we doen! Kritisch, persoonlijk en professioneel.

Lisette Sloot – Team050

Blogs laten schrijven - Copywriter voor website
SEO blogs laten schrijven door contentspecialist
Zakelijk Bloggen uitbesteden aan tekstscrhijver
wel of niet bloggen voor betere seo
Blogs schrijven uitbesteden
b2b blogs laten schrijven

De pijnpunten bij bloggen: tijd, planning en discipline

Wil je zelf aan de slag met blogs schrijven? Lees hier de ultieme gids.

Blogs schrijven klinkt heel aantrekkelijk: je krijgt meer bezoekers en je wordt beter gevonden. Maar in de praktijk wil het nog wel eens tegenvallen. Want als je eenmaal aan een blog begonnen bent, moet je er wel voor zorgen dat je regelmatig blijft bloggen. Maar waar haal je de tijd vandaan?

Het werk gaat altijd voor en betalende klanten hebben voorrang op het bedenken en schrijven van een blogbericht. En waar moet je trouwens elke keer over schrijven? De grootste struikelblokken bij het schrijven van blogs zijn tijd, een goede planning en een interessant onderwerp.

Wil je wel een blog publiceren maar heb je geen tijd of zin om zelf te schrijven? Bij Machielsen hebben we de oplossing: blogs laten schrijven in abonnementsvorm. We schrijven dan elke week of twee weken een blog voor je.

Precies zoals jij het hebben wilt.

Direct contact!
Frans Vertaalbureau voor SEO vertaling naar het Frans

Blogs laten schrijven, hoe werkt dat?

Partner up! Samenwerken is de sleutel tot succes.

Voordat we kunnen beginnen met bloggen, stellen we doelen en maken we een blogstrategie, waarin we onder andere de tone of voice vastleggen. We maken een contentkalender waarin we de onderwerpen voor het komende half jaar vastleggen. We verzamelen voorbeeldartikelen en nemen een aantal interviews bij je af, want jij bent immers de expert. Jij vertelt en wij schrijven blogs.

Als we genoeg vragen hebben gesteld en de contentkalender voor het komende halfjaar hebben ingedeeld, kunnen we aan de slag. We leveren elke week, of elke twee weken een blog.

Blogs laten schrijven is nog nooit zo makkelijk geweest.

  • Er werken altijd 2 contentspecialisten aan je blog
  • Blogbureau Machielsen zet 30 jaar kennis en ervaring in
  • Dankzij ons contentbureau zijn we experts op het gebied van SEO, SEA, Copy
  • Blogs laten schrijven door een professioneel bureau
Blogs laten schrijven

Blogs laten schrijven als onderdeel van een overkoepelende strategie

Het kan zijn dat je blogs wilt laten schrijven als onderdeel van een grotere strategie, bijvoorbeeld content marketing. Of als onderdeel van een inbound lead generatie strategie. We snappen het helemaal. We werken voor een aantal marketingbureaus en multinationals die structureel blogs door ons laten schrijven. Ieder z’n vak. Tekstschrijven is niet voor iedereen weggelegd.

We werken met een tof team aan je blogs; ieder heeft zijn eigen specialisme. Dat maakt ons zo krachtig: we werken altijd samen aan een tekst.

Direct contact!
blog laten schrijven

Blogs laten schrijven door het beste leukste blogbureau

Iedereen roept dat ze de beste blogs schrijven, en dat ze écht weten hoe ze jouw doelgroep bereiken met de blogs die ze schrijven, en dat ze écht blogs schrijven die wat opleveren.

Prima hoor. Wij zijn de leukste!

Waarde toevoegen, daar worden we blij van. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen waarde kunt toevoegen als je iets doet waar je echt plezier in hebt. En laat ons nou eens plezier hebben in het schrijven van blogs.

Blogs laten schrijven door professionals

Bij Machielsen werken we al bijna 30 jaar met tekst. Als je dat doet, ken je alle dirty tricks. We zijn door schade en schande slimmer, beter en effectiever geworden. We hebben alle technieken uitgeprobeerd en we werken nu volgens ‘best practices’. Sterker nog, we bepalen de best practices. Onze kennis en ervaring zetten we dagelijks in om onze klanten online succesvol te maken.

Interne opleiding tot professioneel blogger

Een aspirant blogger van Machielsen volgt eerst drie intensieve cursussen van het Amerikaanse marketinginstituut Digital Marketer.

1. Copywriting

2. Search Marketing

3. Content marketing

Pas als het examen is afgerond en de certificeringen binnen zijn, mag je voor onze klanten aan de slag.

Direct contact!

Machielsen is Adwords Certified

Vertaalbrueau Frans voor Adwords campagnes vertalen

Veel meer dan blogs laten schrijven

We zijn je gedroomde taalpartner

Als blogbureau lever je goede blogs – dat lijkt ons vrij logisch.

Maar wij vinden dat we pas waarde toevoegen op het moment dat jij geld verdient aan ons werk. Blogs laten schrijven is vaak onderdeel van een groter geheel. Je hebt met je organisatie doelen en bedrijfsdoelstellingen.

Wij zijn ervan overtuigd dat je alle kanalen optimaal moet inzetten om het maximale uit je marketingbudget te halen. We helpen je bij e-mailmarketing, content-marketing, zoekmachine optimalisatie, het opzetten van een funnel en vertalingen.

Blogs laten schrijven multilanguage

Blogs vertalen voor internationaal bereik

Heb je veel internationale klanten? Heb je een unieke dienst en wil je de grens over? Je blog is een belangrijk element van je website. Veel organisaties kunnen een flinke slag slaan door blogs te publiceren in het buitenland. Vooral specialistische e-commerce ondernemingen. Je vergroot je naamsbekendheid en het is een goede testcase om te peilen of jouw product in de smaak valt. Wij zorgen dat jouw blog wordt afgestemd op het zoekgedrag van het land waar je gevonden wilt worden. Meer weten over ons vertaalbureau?

Direct contact!

Kennismaken?

Wij helpen je graag om je doelen te bereiken, bijvoorbeeld:

Tekstbureau Eindhoven
Tekstbureau Amsterdam
Tekstbureau Groningen
Tekstbureau Machielsen meer dan tekst
Tekstbureau voor maandelijkse content
Tekstbureau voor SEO content