Blogs laten schrijven

Het is heel simpel: jouw klant zoekt een oplossing voor een probleem. De zoektocht naar die oplossing start met een zoekopdracht in Google.

Wat jouw potentiële klant ook intikt, jij wilt bovenaan de zoekresultaten staan. Hoe doe je dat? Met blogs!

Dit levert blogs laten schrijven je op:

  • Hoge posities met relevante keywords
  • Meer organisch verkeer (soms wel 300%)
  • Meer naamsbekendheid

Bloggen is nog steeds het beste kanaal om relevante leads te genereren. Met blogs help je potentiële klanten in hun online zoektocht naar informatie.

Vraag een offerte aan

Wil je blogs die perfect zijn afgestemd op jouw bedrijf?

Met onze teksten haal je het maximale uit je website.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vraag een offerte aan
Gratis SEO-audit Machielsen

“Grote website? Unieke branche? Geen probleem! We zijn op ons best met flinke projecten en schrijven ook voor specialistische bedrijven.”

Jouke de Jong – SEO-specialist

Bloggen levert relevante leads en traffic op

Als je online marketing serieus neemt, heb je goede landingspagina’s voor de diensten of producten die je aanbiedt. Je doet er alles aan om je landingspagina’s zo hoog mogelijk te ranken in de zoekmachines. 

Maar door alleen te focussen op je diensten of producten ben je heel beperkt in de mogelijkheden. 

Je laat letterlijk geld liggen.

Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt of in welke niche je opereert: je biedt altijd een beperkt aantal diensten of producten aan. 

Jouw potentiële klant is niet per definitie op zoek naar de oplossing die jij biedt. Ze zijn op zoek naar een oplossing voor hun probleem, dat jij kunt oplossen. 

De onderwerpen die sterk gerelateerd zijn aan jouw business zijn vaak het waardevolst. Hoe je kunt ranken op deze onderwerpen? Met blogs.

Waarom je blogs laten schrijven door Machielsen?

Onze klanten kiezen ervoor om het bloggen bij ons uit te besteden om een van deze redenen: gebrek aan tijd, gebrek aan kennis of een combinatie van beide. 

Met onze werkwijze garanderen blogs van de hoogste kwaliteit. Bovendien weten onze SEO-tekstschrijvers precies hoe een blog moet worden opgebouwd om goed te scoren in de zoekmachines.  

Professionele blogger Machielsen

Vrijblijvende offerte voor bedrijven

Wil je meer traffic naar je website, betere leads en meer omzet? Vraag snel een offerte aan!


Vraag een offerte aan

Resultaten waar we trots op zijn

Voor onze klant No Monkey Business realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘unicorn‘ (40.500 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant Fit Professionals realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘recruitment‘ (14.800 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant AFAS realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘digitalisering‘ (2.400 zoekopdrachten per maand).

Voor The Health Issue maakten we een contentstrategie die resulteerde in een groei van 810% in het aantal vertoningen.

Voor onze klant Marlan realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘solid surface‘ (720 zoekopdrachten per maand).

tevreden klant
Review vertaalbureau
Review over Machielsen
museum Over Machielsen
logo van klant
Logo klant machielsen
health science groningen
klant van Machielsen
educatie logo
forum groningen klant
Boter en Bloem Machielsen
appademic logo
referentie Machielsen

10 / 10

“Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.”


Archie Verhoog

Van der Maas & Verhoog Advocaten

Review over content bureau machielsen

10 / 10

“Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!”


Jacco Faaij

AFAS software

Maurice appademic

10 / 10

“Machielsen is een fijne partner om mee samen te werken. Samen hebben we een contentstrategie ontwikkeld voor Appademic. We zijn heel blij met de kwaliteit van de content en de resultaten zijn goed.”


Maurice Derksema

Appademic

Wat levert bloggen op?

Als marketeer of ondernemer wil je het budget van je organisatie zo effectief mogelijk besteden. Je verwacht ROI

Gelukkig is het rendement van blogs goed te meten, je hebt alleen iets meer geduld nodig. In tegenstelling tot adverteren duurt het even voordat je blogs het gewenste resultaat opleveren. 

Je kunt bloggen, of welke vorm van contentmarketing dan ook, niet vergelijken met adverteren. Goede content is onbetaalbaar. Hoge organische posities leveren je namelijk iedere maand ‘gratis traffic’ op.

Door consistent te bloggen groeide het organisch verkeer naar het blog The Health Issue binnen een jaar van 0 naar 12.000 bezoekers per maand.

Het mooie is dat de posities nog steeds iedere maand verbeteren. Het verkeer blijft de komende maanden doorgroeien, zonder dat we daar iets voor hoeven te doen.

Wil je meer traffic naar je website, betere leads en meer omzet?

Vraag snel een vrijblijvende offerte aan!


Doe mij zo'n offerte

Onze werkwijze voor het schrijven van blogs

Intake: We plannen een sessie waarin we de identiteit en ambities van je organisatie vaststellen. Ook bespreken we de doelen die je wilt bereiken met de blogs.

Planning: Op basis van de doelen maken we een strategie: over welke onderwerpen bloggen we bloggen en welke keywords targeten we?

Creatie: We schrijven blogs op basis van jouw input en ons eigen onderzoek. Je ontvangt de blogs voor de afgesproken deadline

Publicatie: Eventuele feedback wordt verwerkt. Als je helemaal tevreden bent over het blog, publiceren we het. Eventueel maken we bijpassende social media posts.

Veelgestelde vragen over blogs

Hoe kunnen jullie blogs voor mij schrijven?

Jij bent de expert in jouw vakgebied. En wij hebben jouw expertise hard nodig om blogs te schrijven. Voor ieder blog vragen we jouw input, aan een paar zinnen hebben we vaak al genoeg. Dat is onze expertise.

Blogs laten schrijven, wat kost dat?

Onze samenwerking gaat op basis van een afgesproken aantal uren. Je kunt dit zien als een maandabonnement. Het aantal uren bepalen we samen en op basis van het aantal blogs dat je wilt laten schrijven.

Ik wil liever zelf blogs schrijven, heb je tips?

Zeker, we hebben een handig stappenplan samengesteld. In dit blog leggen we je in 9 stappen uit hoe je een goed blog schrijft.

Een blog schrijven in 9 stappen

Waarom is SEO zo belangrijk?

Omdat het elke maand gratis traffic naar je website oplevert. In dit blog leggen we je precies uit wat SEO is en welke stappen je zelf kunt zetten om te beginnen.

Wat is SEO? Een praktische uitleg van zoekmachine-optimalisatie
Tarieven van vertaalbureau

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl