Blogs laten schrijven door Machielsen

Waardevolle content voor betere vindbaarheid

Je wilt met je bedrijf beter online vindbaar zijn en betrouwbaar overkomen. Blogs zijn het perfecte middel om je merk te versterken en meer relevant verkeer naar je website te genereren.

Waarom? Iedere klantreis start met een zoekopdracht in een zoekmachine. Blogs helpen je potentiële klanten in deze online zoektocht naar informatie. 

Misschien heb je te weinig tijd om zelf blogs te schrijven. Of mis je de SEO kennis om teksten hoog te laten scoren in Google. In dat geval is het een slimme keuze om je blogs te laten schrijven door Machielsen. 

Waarom kiezen voor Machielsen?

 • Ervaren contentmarketingbureau
 • SEO-geoptimaliseerde teksten
 • Externe blogs voor veel exposure
 • Deskundige in-house bloggers
 • Verbeter je vindbaarheid met SEO-blogs

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct starten met blogs

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan op het onafhankelijke reviewplatform Feedback Company.

Joel review over content bureau Machielsen

NDC Media

"Op korte termijn heeft Machielsen naar tevredenheid twee sterke artikelen opgeleverd. Daarnaast hebben ze op eigen initiatief ook nog de teksten van de landingspagina geredigeerd. Machielsen: Leuk in de omgang en een fijne samenwerkingspartner!"

Joël Darius

Review over SEO specialist

AFAS software

"Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!"

Jacco Faaij

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Waarom je blogs laten schrijven door Machielsen?

Geen onlogische vraag. Want waarom zou je een ander je blogs laten schrijven? Ten eerste: waarschijnlijk heb je er zelf geen tijd voor. En ten tweede: onze SEO-tekstschrijvers weten precies hoe een blog moet worden opgebouwd om goed te scoren in de zoekmachines.  

Machielsen doorgrondt jouw doelgroep en schrijft lekker leesbare SEO-teksten. Door de intake weten we goed wat jouw tone of voice is. We zetten content marketing-tactieken als linkbuilding en zoekmachineoptimalisatie in en boosten je vindbaarheid.

Samenwerken met Machielsen?

 • Meetbare resultaten op basis van KPI's
 • Je krijgt je eigen professionele blog team
 • Altijd een blog strategie op maat
 • De blogs worden afgestemd op jouw doelen
 • Aanvragen zijn 100% vrijblijvend

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct starten met blogs

Waarom zakelijk bloggen werkt

Als je iets gaat kopen, wat doe je dan? Google je naar informatie of ga je naar een winkel en vraag je advies van een verkoper? 

Bijna elk salestraject start met een zoekopdracht in een zoekmachine. Jouw doelgroep zoekt via zoekmachines en online naar informatie die hun vragen beantwoordt. Blogs zijn de perfecte manier om jouw doelgroep van zulke informatie te voorzien. 

Blogs zijn het ideale middel om je merk te versterken en meer traffic te genereren. Door consistent te bloggen, groeide het organische verkeer naar een van onze websites binnen een halfjaar van 0 naar 6000 bezoekers per maand.

Blogs laten schrijven door Machielsen garandeert een betere online vindbaarheid en meer verkeer naar je website.

Verbeter je zichtbaarheid met SEO blogs

Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt of in welke niche je opereert: je biedt altijd een beperkt aantal diensten of producten aan. Als je alleen content schrijft voor je diensten of producten, loop je geld mis. 

Het zit namelijk zo: jouw potentiële klant is niet per definitie op zoek jouw oplossing die jij biedt. Ze zijn op zoek naar een oplossing voor hun probleem, dat jij kunt oplossen. 

De onderwerpen die sterk gerelateerd zijn aan jouw business zijn vaak het waardevolst. Precies die onderwerpen kun je dan ook het beste aansnijden in blogs. 

Als je kunt achterhalen waarom mensen jouw product of dienst nodig hebben, voordat ze zelf weten dát ze jouw product of dienst nodig hebben, heb je goud in handen.

Zo zorgen onze blogs voor betere vindbaarheid en zichtbaarheid:

 • Je bent eerder in beeld bij je doelgroep
 • Je verbreedt het aantal keywords waar je mee rankt
 • Je bouwt een band op met je doelgroep (content marketing)

Samenwerking op basis van uren

Onze samenwerking gaat op basis van een afgesproken aantal uren. Je kunt dit zien als een maandabonnement. Het aantal uren bepalen we samen en op basis van het aantal blogs dat je wilt laten schrijven.

Heb je één blog per maand nodig? Dat kan. Liever 2 longreads? Nog liever. Uiteindelijk zorgt meer (nieuwe) content voor een groei in je website bezoeken. 

Het zoekwoordenonderzoek, de concurrentie-analyse en het invullen van de contentkalender vallen onder de opstart. Deze kosten staan los van het aantal maandelijks te besteden uren.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte