Blogs laten schrijven door een content specialist

Een geoliede branding & content machine

Met je merk wil je online zichtbaar zijn en betrouwbaar overkomen. Je hebt digitale ambities en je zoekt een manier om die op een slimme manier waar te maken.

Blogs laten schrijven is het perfecte middel om je merk te versterken en meer traffic te genereren. Waarom? Blogs helpen je klant door de klantreis. De informatiebehoefte van je klant is sterk veranderd: jouw klant informeert zichzelf.

Met blogs voorzie je in deze informatiebehoefte. Wil je wel bloggen maar heb je geen tijd, zin of ideeën? Besteed het bloggen uit. 

Met de Machielsen blog strategie genereren we meer traffic naar je website. Onze strategie gebaseerd op ruim 10 jaar ervaring, we combineren linkbuilding en het schrijven van blogs voor een maximaal resultaat.

Blogger Herre van blog bedrijf Machielsen

Waarom kiezen voor Machielsen?

 • Meer bezoekers en een hoger conversiepercentage
 • Blogs helpen je klant door de customer journey
 • Goede gastblogs zorgen voor veel exposure
 • Effectiever en goedkoper dan adverteren
 • Verbeter je vindbaarheid met SEO blogs
Direct starten met blogs

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Joel review over content bureau Machielsen

NDC Media

Op korte termijn heeft Machielsen naar tevredenheid twee sterke artikelen opgeleverd. Daarnaast hebben ze op eigen initiatief ook nog de teksten van de landingspagina geredigeerd. Machielsen: Leuk in de omgang en een fijne samenwerkingspartner!

Joël Darius

Review over SEO specialist

AFAS software

Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!

Jacco Faaij

We kunnen direct beginnen met bloggen

Machielsen is een professioneel blog bedrijf. Ons ervaren en deskundige bloggers staan voor je klaar om blogs van topkwaliteit af te leveren.

Blogs laten schrijven start altijd met onze uitgebreide intake en het formuleren van een blogstrategie. We werken maandelijks aan je zichtbaarheid en vindbaarheid.

 • Meetbare resultaten op basis van KPI's
 • Je krijgt je eigen professionele blog team
 • Altijd een blog strategie op maat
 • De blogs worden afgestemd op jouw doelen
 • Aanvragen zijn 100% vrijblijvend
Direct starten met blogs

Benader jij je doelgroep met een achterhaalde tactiek?

Blogs helpen je klant door de klantreis

Iedereen heeft het over bloggen, maar er zijn weinig organisaties die snappen waarom blogs laten schrijven zo belangrijk is en wat het toevoegt aan je online marketing. Een goed blog levert je namelijk meer traffic, een hoger conversiepercentage en sympathie van je klant op.

Dat zakelijk bloggen zo effectief is ligt niet aan je product of dienst

Het ligt aan je klant. Veel bedrijven benaderen hun doelgroep met een achterhaalde tactiek. De informatiebehoefte van je klant is sterk veranderd. Vroeger was een verkoper verantwoordelijk voor 80% van de informatievoorziening.

Nu is dat niet meer zo. Jouw klant zoekt nu zelf alle informatie die hij of zij nodig heeft om een beslissing te maken. Dit doe je met content marketing, bloggen is dus een vorm van content marketing.

Voor potentiële klanten is het zoeken naar informatie een belangrijke stap in de klantreis. Succesvolle bedrijven snappen dit en voorzien in deze informatiebehoefte.

Wat veel organisaties vergeten is dat je van een goed blog direct een krachtige social media post kunt maken. Blogs zijn een waardevolle toevoeging aan je zoekmachine strategie als ze geschreven worden door een ervaren SEO tekstschrijver.

Zo schrijven wij blogs voor jou

De meest gestelde vraag: hoe gaan jullie blogs voor mij schrijven? Jullie kennen mijn product of dienst niet… Een terechte vraag. Om te beginnen gaan we meer dan één blog schrijven. Eenmalig bloggen heeft geen zin.

We gaan ervan uit dat we een langdurige relatie aangaan en dat we op regelmatige basis bloggen. We zijn dus bereid om te investeren in onze relatie.

Onze professionele bloggers rusten niet voordat ze jouw bedrijf, product of dienst door en door kennen. We zetten hier technieken en tools voor in die zich de afgelopen 30 jaar bewezen hebben.

Onze intake is inmiddels berucht en beroemd

We nemen een interview af waarin jij vertelt over je bedrijf en we leggen alles vast in een content marketing strategie. We bepalen samen de juiste blogonderwerpen en plannen deze voor een aantal maanden. Zo weet we allemaal altijd wat er gepland staat en waar we aan toe zijn.

Wat levert bloggen mij concreet op?

Bloggen is een bewezen middel voor meer traffic & leads

Veel bedrijven vinden het moeilijk om in te schatten wat het blogs laten schrijven gaat opleveren. Iedereen snapt dat goede content belangrijk is, maar wat levert het concreet op? En hoe meet je dat? Belangrijk om te onthouden is dat je bij een Google Ads campagne kliks koopt, die zijn niet blijvend.

Als je blogs laat schrijven heb je iets in handen waar je lang van kunt profiteren. Een goed blog met een sterke positie kan maandelijks tientallen nieuwe bezoekers opleveren. De effectiviteit en ROI van blogs is wel goed in kaart te brengen. Voordat we beginnen stellen we lange termijn doelen die voor je organisatie van belang zijn.

Op basis van deze lange termijn doelen kunnen we maandelijkse KPI’s hangen om van maand tot maand te meten hoeveel impact we hebben en of er bijgestuurd moet worden. Je ontvangt maandelijks een rapport op basis van de KPI’s.

Dit is wat het bloggen oplevert voor onze klanten

 • Na 3 maanden genereren we 20-60 % meer traffic
 • Het conversiepercentage neemt toe met 0,3 – 1,5 %
 • Traffic uit social media neemt toe met 82 – 132 %

Besteed het bloggen uit

Machielsen is een professioneel blogbureau

Consistentie en kwaliteit zijn de sleutelwoorden tot succes. Blogs schrijven klinkt heel aantrekkelijk: je krijgt meer bezoekers, je wordt beter gevonden en je voorziet in de informatiebehoefte van je klant.

Maar een blog beginnen valt in de praktijk vaak tegen. Je weet niet zo goed waar je over moet bloggen en je denkt “mijn product of dienst is niet interessant genoeg om over te bloggen” of “niemand gaat mijn blogs lezen” of “het kost mij te veel tijd”.

Door het bloggen aan een professioneel blogbureau uit te besteden verzeker je jezelf van een continue stroom van relevante en unieke content. Voor jou is het ontzettend belangrijk dat de blogs bij jouw merk en uitstraling passen. Onze werkwijze garandeert blogs van hoge kwaliteit die volledig aansluiten op jouw tone of voice en merkidentiteit.

Door ons in te leven in je organisatie en je doelgroep zijn we in staat om blogs te schrijven die perfect afgestemd zijn op de informatiebehoefte van jouw klant. Hoe we dat doen? We leren jouw bedrijf door onze intensieve intake af waarin we je alles vragen of je organisatie, doelgroep, tone of voice, concurrenten en meer.

Daarnaast vragen we voor elk blog om input, dit gaat meestal op basis van een klein interview. Je kunt er ook voor kiezen om een aantal voorbeeld blogs aan te leveren, maar dan vragen we je alsnog om een (telefonische) toelichting. We spreken altijd met de tone of voice van jouw merk.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je…

We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte