Upgrade je marketing met een SEO-tekstschrijver

SEO is de ruggengraat van je digitale marketing

Een constante stroom aan organische bezoekers is de lifeline van je business. 

Veel organisch verkeer krijg je alleen als je met relevante keywords een hoge positie in Google hebt. Dat lukt je door je website op on-page en off-page factoren te optimaliseren.

Een goede SEO-tekstschrijver maakt SEO teksten die op een subtiele manier aan de ranking factoren van Google voldoen. In combinatie met linkbuilding staat dit garant voor een duurzaam resultaat.

We beloven geen gouden bergen of quick wins. Wat we wel beloven? Bloed, zweet en tranen. Dat is namelijk wat nodig is voor goede SEO. Meer weten over ons SEO-bureau?

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Hogere posities in Google op relevante keywords
  • Duurzaamste investering in digitale marketing
  • Veel exposure door externe blogs
  • Ervaren SEO-tekstschrijvers
  • Betere leads door relevanter traffic

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct starten met SEO

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan op het onafhankelijke reviewplatform Feedback Company.

Review over SEO specialist

AFAS software

"Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!"

Jacco Faaij

referentie Machielsen

Van der Maas & Verhoog Advocaten

"Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen."

Archie Verhoog

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

SEO zorgt voor betere leads en meer traffic

Een hoge positie in Google levert je letterlijk geld op. Hoe beter en vaker je gevonden wordt door je doelgroep, hoe meer traffic je genereert naar je website. Maar een hoge positie bemachtigen is hard werken en een tijdrovend proces. We leveren meetbare resultaten op basis van KPI's en combineren content marketing met SEO voor een duurzaam resultaat.

Samenwerken met Machielsen?

  • Meetbare resultaten op basis van KPI's
  • SEO-strategie op basis van nulmeting
  • Je krijgt je eigen SEO-team
  • Linkbuilding met focus op kwaliteit
  • Aanvragen zijn altijd 100% vrijblijvend

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct starten met SEO

Waarom jouw organisatie nu moet beginnen met SEO

Ontdek de kracht van een SEO-tekstschrijver

Er zijn marketeers die niet in SEO geloven. Meestal komt dat door een gebrek aan tijd. Goede SEO kost namelijk tijd. Bloed, zweet en tranen. De meeste marketeers staan onder grote druk, er wordt een bepaalde ROI op het marketingbudget verwacht. Maar je concurrenten investeren wel in SEO. Als je concurrenten nu beginnen en jij pas over een jaar, heb je waarschijnlijk twee keer zoveel budget en tijd nodig.

SEO staat voor Search Engine Optimisation. Zoekmachine optimalisatie is een belangrijk onderdeel van content marketing.

Tip: zelf SEO-teksten schrijven? Met deze 11 tips schrijf je content die hoog rankt.

Hoe werkt SEO?

Het maakt niet uit in welke branche of business je actief bent, en of je een product of dienst verkoopt. Elke organisatie heeft baat bij organisch verkeer, want voor een organische klik hoef je niet te betalen, zoals je bij een Ads campagne wel doet.

Er zijn meer dan 200 factoren die invloed hebben op de pagina waardering van Google. De SEO-teksten op je website zijn een belangrijke ranking factor.

Alle goed geschreven SEO-teksten voldoen aan één voorwaarde

Ze zijn niet geschreven voor Google. Integendeel. Ze zijn geschreven voor je doelgroep. Een goede SEO-tekst wordt dus geschreven voor de bezoeker en voldoet op een subtiele manier aan de ranking factoren van Google. Een goede SEO-tekstschrijver weet welke ranking factoren van invloed zijn op een SEO-tekst.

Linkbuilding en bloggen

Google maakt er geen geheim van dat backlinks ontzettend belangrijk zijn bij het waarderen van je website. Backlinks zijn links die van een andere website naar jouw website verwijzen.

Het verkrijgen van backlinks wordt linkbuilden genoemd. Relevantie is hierbij het sleutelwoord. Door actief te linkbuilden creëren we een sterk linkprofiel, waardoor je site een betere waardering krijgt. En een hoge waardering kan ervoor zorgen dat jouw relevante keywords beter scoren in Google.

Externe blogs plaatsen

De kans dat iemand zomaar een link naar je website wil plaatsen is niet zo groot. Daar moet je hard voor werken. Een goede manier is het schrijven van een blog of artikel. Je deelt kennis en expertise in een blog of artikel en plaatst het op een relevante en gewaardeerde website. In de blogs brengen we links aan die naar jouw website verwijzen. Je kunt er ook voor kiezen om het bloggen uit te besteden.

Confront the brutal SEO facts

Heel eerlijk: de nulmeting voor onze eigen website was pijnlijk. We stonden er minder goed voor dan we dachten. Maar een goede SEO nulmeting is cruciaal en levert concrete verbeter- en actiepunten op. Aan de hand van de nulmeting kunnen we lange termijn doelstellingen formuleren en KPI’s vaststellen. Er zullen ook actiepunten zijn die snel op te lossen zijn – door een SEO tekstschrijver bijvoorbeeld.

Wat brengen we in kaart bij een SEO nulmeting?

Een goede SEO nulmeting bestaat uit een analyse van alle on-page elementen, een analyse van alle off-page elementen, een zoektermen onderzoek, een concurrentie analyse en een advies op basis van de nulmeting. Op basis van de analyse maken we een jaarplan om structureel en effectief aan je vindbaarheid te werken.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte