Meer bezoekers naar je website met zoekmachine optimalisatie

SEO is de ruggengraat van je digitale marketing

Om de ambities en doelstellingen van je organisatie waar te maken, heb je een ijzersterke digitale strategie nodig. En een constante stroom aan organische bezoekers is letterlijk de lifeline van je business. Veel organisch verkeer krijg je alleen als je met relevante keywords een hoge positie in Google hebt. Door je website op on-page en off-page factoren te optimaliseren, bemachtig je een hogere positie in Google. De SEO tekstschrijver van Machielsen staat voor je klaar om de traffic naar je site te vergroten.

 • Hogere posities in Google op relevante keywords
 • Duurzaamste investering in digitale marketing
 • Veel exposure door externe blogs
 • Ervaren SEO tekstschrijver
 • Betere leads door relevanter traffic
Direct starten met SEO Meer over content marketing
Schematische overzicht van de vertaaldiensten van vertaalbureau Machielsen

Dit zeggen onze klanten over ons

Persoon vertelt over zijn ervaring met vertaalbureau Machielsen

Onze content partner

Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.

Archie Verhoog - Van der Maas & Verhoog advocaten
Tekstschrijver voor sterke teksten

Content marketing uitbesteed

We hebben onze content creatie uitbesteed bij content marketing bureau Machielsen. De content is effectief en de samenwerking is relaxed en professioneel.

Joost Kuhlmann – Stiply

Vaste procedure voor topkwaliteit

Nulmeting & keywords

We kijken naar de structuur van je website, de opbouw van pagina's en de link-structuur. We analyseren je branche online. We onderzoeken tot in detail wat de concurrentie uitspookt. Dan vergelijken we het profiel en de prestaties van je website met die van je concurrenten.

Strategie

Aan de hand van ons onderzoek werken we een bad-ass strategie uit die je website succesvoller maakt. We maken een plan om achterstanden in te halen en een stijgende lijn in te zetten. We gaan altijd voor een topscore.

SEO schrijven

Een visie die je niet uitvoert, is een hallucinatie. Daarom zetten we onze SEO tekstschrijver meteen aan het werk. We optimaliseren de content op je website op on-page en off-page ranking factoren. We zorgen structureel voor nieuwe, hoogwaardige content.

Linkbuilden

We plaatsen een deel van de content extern, bijvoorbeeld via gastblogs om een sterk linkprofiel op te bouwen. Hierdoor eindig je hoger in de zoekresultaten.

Vertaalbureau En Content Marketing Bureau

Onze certificeringen

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Analytics gecertificeerd content bureau

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Content SEO

VVIN & EUATC

We zijn lid van de VVIN & EUATC samen streven we naar verbetering van de kwaliteit van Nederlandse vertaalbureaus.

Vvin EUATC

Wil je betere leads en meer traffic?

Een hoge positie in Google levert je letterlijk geld op. Hoe beter en vaker je gevonden wordt door je doelgroep, hoe meer traffic je genereert naar je website. Maar een hoge positie bemachtigen is hard werken en een tijdrovend proces. Wacht niet langer en begin direct met zoekmachine marketing. We leveren meetbare resultaten op basis van KPI's en een grondige nulmeting.

 • Meetbare resultaten op basis van KPI's
 • SEO strategie op basis van nulmeting
 • Je krijgt je eigen SEO team
 • Linkbuilden: extreme focus op kwaliteit (DA)
 • Aanvragen zijn altijd 100% vrijblijvend
Direct starten met SEO

Waarom jouw organisatie nu moet beginnen met SEO

Een hoge positie in Google is het digitale vastgoed

Een hoge positie in Google levert je letterlijk geld op. Hoe beter en vaker je gevonden wordt door je doelgroep, hoe meer traffic je genereert naar je website. En meer traffic betekent meer mogelijkheden tot conversie.

Google is verreweg de populairste zoekmachine ter wereld. De relevantie van je website, en daarmee ook de positie in de zoekresultaten, wordt op honderden verschillende rankingfactoren gebaseerd. Het maakt niet uit in welke branche of business je actief bent, en of je een product of dienst verkoopt. Elke organisatie heeft baat bij organisch verkeer, want voor een organische klik hoef je niet te betalen, zoals je bij een AdWords campagne wel doet.

Zoekmachine optimalisatie mag niet ontbreken in je inbound marketing strategie. Wij zijn ervan overtuigd dat een hoge positie in Google het vastgoed van de toekomst is. Een hoge positie in Google kun je niet kopen, die moet je verdienen. Zoekmachine optimalisatie is een langdurig proces, maar onze SEO specialisten en SEO schrijvers staan garant voor duurzame resultaten.

(TIP: besteed het bloggen uit en zorg voor een constante stroom aan SEO blogs)

Opgaande trend door goed geschreven SEO teksten

De kracht van een SEO tekstschrijver

Content is een belangrijke ranking factor

Er zijn meer dan 200 factoren die invloed hebben op de paginawaardering van Google. De teksten op je website zijn een belangrijke ranking factor. Goede content schrijven is het werk van een SEO tekstschrijver. Een goede SEO tekstschrijver maakt content die afgestemd is op jouw doelgroep en zorgt er op een subtiele en onopvallende manier voor dat Google de content hoog waardeert.

Onderschat het schrijven en optimaliseren van teksten voor Google niet. Het algoritme van Google wordt steeds slimmer en herkent simpele trucjes. Een goede SEO tekstschrijver is getraind en ervaren. De kennis van de SEO schrijver maakt het verschil bij een succesvol SEO traject. Als je de content laat optimaliseren door iemand die niet weet wat hij doet, kan het je positie in Google zelfs schaden.

Hoe wij de allerbeste teksten voor zoekmachines garanderen?

Reden 1. Al onze eindbazen zijn gecertificeerd door het gerenommeerde Amerikaanse marketinginstituut Digital Marketer. Ze hebben met succes de volgende cursussen afgerond: zoekmachine marketing, copywriting en content marketing. Dit staat voor 60 uur training.

Reden 2. Een SEO tekstschrijver van Machielsen heeft veel ervaring met het schrijven voor zoekmachines. Onze klanten zijn actief in zeer diverse branches. Daardoor bouwen we snel kennis en ervaring op in allerlei verschillende vakgebieden.

Reden 3. Jouw SEO tekstschrijver werkt altijd samen met een online marketeer die de kwaliteit en de voortgang van het SEO traject bewaakt. Deze samenwerking garandeert optimalisatie van het hoogste niveau.

Reden 4. Alle SEO trajecten worden ondersteund door state of the art tools. Deze zoekmachine tools analyseren het zoekgedrag en voorzien onze tekstschrijvers van waardevolle informatie die handig zijn bij het optimaliseren. We gebruiken SEO tools van SEMrush, Moz en Ahrefs.

De kracht van een SEO tekstschrijver en Linkbuilding

Linkbuilding is de basis voor elk SEO traject

Een gezond linkprofiel door gastblogs

Google maakt er geen geheim van dat backlinks het belangrijkst zijn bij het waarderen van je website. Backlinks zijn links die van een andere website naar jouw website verwijzen. Een gezond linkprofiel waarbij links van diverse relevante en goed gewaardeerde websites naar jouw website verwijzen, is de basis van ieder zoekmachine optimalisatie traject.

Het verkrijgen van backlinks wordt linkbuilden genoemd. Relevantie is hierbij het sleutelwoord. De websites die naar jouw website verwijzen, moeten relevant zijn voor jouw product of dienst. Het doel van linkbuilden is het creëren van een sterk linkprofiel, waardoor je site een betere waardering krijgt. Door een sterke website waardering (DA) eindig je hoger in de zoekresultaten dan je concurrenten.

Externe blogs plaatsen

De kans dat iemand zomaar een link naar je website wil plaatsen is niet zo groot. Daar moet je hard voor werken. Een goede manier is het schrijven van een gastblog of artikel. Je deelt kennis en expertise in een blog of artikel en plaatst het op een relevante en gewaardeerde website. In de blogs brengen we links aan die naar jouw website verwijzen.

[TIPLees hier meer over blogs]

Het schrijven van gastblogs is super effectief. Ten eerste omdat je er een backlink bij hebt, ten tweede omdat je met het gastblog je doelgroep bereikt, wat weer potentiële klanten oplevert.

 • Onze SEO schrijvers maken hoogwaardige en unieke gastblogs waarmee je jezelf als een autoriteit in de markt neerzet.
 • We zorgen ervoor dat de blogs op relevante en goed gewaardeerde websites geplaatst worden, met de juiste links.
 • We zorgen voor een gezond linkprofiel en beloven een gestage groei in de waardering van je website.
Overzicht van alle diensten op het gebied van zoekmachine optimalisatie

Teksten zoekmachine vriendelijk maken

Wat doet een SEO tekstschrijver?

Content is een van de belangrijkste ranking factoren voor Google. Met content bedoelen we de teksten, afbeeldingen en video’s op je website. Google waardeert de content op basis van relevantie. De SEO teksten op je website moeten de vraag van de Googlegebruiker, diegene die een zoekopdracht uitvoert dus, zo goed mogelijk beantwoorden. De social media content heeft niet direct invloed op je ranking.

In eerste instantie is het zaak om een tekst te schrijven die relevant is voor jouw doelgroep. Je moet echt in de huid van je potentiële klant kruipen en je afvragen: welke vragen heeft deze persoon en hoe kan ik die het beste beantwoorden? Hier komt het gebruik van keywords om de hoek kijken. Dit zijn de daadwerkelijke woorden die de zoeker intikt in Google.

Op basis van deze zoektermen kun je bijvoorbeeld de content, metadata, afbeeldingen en html tags optimaliseren. Een SEO tekstschrijver is verantwoordelijk voor het schrijven, opstellen en structureren van de content. Het is een misvatting dat een SEO tekstschrijver content voor Google schrijft. Je schrijft voor je doelgroep, naar richtlijnen van Google.

Technische optimalisatie van een website als toevoeging op on-page optimalisatie

Een nulmeting is de start van elke SEM strategie

Confront the brutal facts

Heel eerlijk: de nulmeting voor onze eigen website was pijnlijk. We stonden er minder goed voor dan we dachten. Maar een goede SEO nulmeting is cruciaal en levert concrete verbeter- en actiepunten op. Aan de hand van de nulmeting kunnen we lange termijn doelstellingen formuleren en KPI’s vaststellen. Er zullen ook actiepunten zijn die snel op te lossen zijn – door een SEO tekstschrijver bijvoorbeeld.

Wat brengen we in kaart bij een SEO nulmeting?

Een goede SEO nulmeting bestaat uit een analyse van alle on-page elementen, een analyse van alle off-page elementen, een zoektermen onderzoek, een concurrentie analyse en een advies op basis van de nulmeting. Op basis van de analyse maken we een jaarplan om structureel en effectief aan je vindbaarheid te werken.

Direct starten met SEO

Uitleg van de term SEO tekstschrijver in een schema

De SEO eindbazen van Machielsen

Je eigen team op maat

Wij geloven niet in standaardpakketten of kant en klare SEO oplossingen. Zoekmachine marketing is zo divers dat elke website een andere aanpak nodig heeft om het beste resultaat te garanderen. Daarnaast zijn er ontzettend veel SEO expertises en blinkt elke SEO specialist in uit in een bepaald onderwerp. SEO tekstschrijven is echt andere koek dan het maken van een nulmeting.

Daarom stellen wij voor elk SEO traject een team van specialisten samen. Je krijgt dus je eigen zoekmachine team op afstand. De lijnen zijn kort. Dat communiceert wel zo makkelijk. Het team bestaat uit in-house en externe specialisten. We beloven je dat alle teamleden ‘the best in the business’ zijn.

Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen waarde kunt toevoegen als je iets doet waar je écht plezier in hebt. Machielsen bestaat al 30 jaar en na 30 jaar zijn we er wel uit wat we belangrijk vinden: onze relaties met klanten en medewerkers.

Waarom we zulke eindbazen zijn? Hier wordt iedereen blij van content die het verschil maakt. Iedereen heeft zijn eigen specialisatie waar hij of zij elke dag in mag uitblinken. De kwaliteit is heilig, net als deadlines. We hechten veel waarde aan onze ontwikkeling en zorgen dat we up to date blijven door elk jaar te investeren in cursussen en trainingen.

Zoekmachine Marketing Groningen - gespecialiseerd in SEO teksten schrijven

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je... We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Direct contact

Outlook
Asana
Slack-als-communicatie-voor-vertalingen-en-content
Trello-