Webteksten maken je marketing

Bring home the bacon

Je website is het kloppend hart van al je marketingactiviteiten. Iedereen die met jou of je organisatie in aanraking komt, bezoekt je website. Dáár wordt beslist of ze wel of geen zaken met je gaan doen. De tekst op je website speelt hier een belangrijke rol in. Goede webteksten maken of breken dus letterlijk al je marketingcampagnes. De eindbazen van Machielsen schrijven webteksten die het verschil maken. Dat doen we door jouw bedrijf en doelgroep te doorgronden. We begrijpen voor wie we schrijven en stemmen hier de toon en boodschap op af.

  • Boost je vindbaarheid met SEO webteksten
  • Goede webteksten verhogen de conversie
  • Versterk je merk met krachtige webteksten
  • Word serieus genomen door je doelgroep
Ja ik wil goede webteksten Wie zijn deze eindbazen?
Schematische overzicht van de vertaaldiensten van vertaalbureau Machielsen

Dit zeggen onze klanten over ons

Tekstschrijver voor sterke teksten

Professioneel en goed

We hebben onze content creatie uitbesteed bij contentbureau Machielsen. De content is effectief en de samenwerking is relaxed en professioneel.

Joost Kuhlmann – Stiply
tekstschrijver inhuren

Kritisch en professioneel

We hebben ons magazine laten schrijven door de eindbazen van Machielsen. De inhoud slaat echt op wat we doen! Kritisch, persoonlijk en professioneel.

Lisette Sloot – Team050

Vaste procedure voor topkwaliteit

Voorbereiding - intake en plan

Om webteksten te kunnen schrijven die bij jouw organisatie passen, is een goede voorbereiding belangrijk. We doen een grondige intake om de organisatie te leren kennen en de tone of voice te bepalen. We werken samen een plan uit voor de nieuwe website.

Uitvoering - briefing en schrijven

We werken het intake interview uit en maken een briefing voor onze schrijvers. Zij moeten precies weten wat er van hen wordt verwacht. Minstens twee schrijvers gaan met je webteksten aan de slag. Ze reviseren elkaars werk voor een optimaal resultaat.

Afronding - feedback, aanvullingen en revisie

Je ontvangt de webteksten ter controle. Ontbreekt er nog iets? Is je nog iets te binnen geschoten? We verwerken je feedback en aanvullingen en schaven de webteksten bij.

Vertaalbureau En Content Marketing Bureau

Onze certificeringen

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Analytics gecertificeerd content bureau

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Content SEO

VVIN & EUATC

We zijn lid van de VVIN & EUATC samen streven we naar verbetering van de kwaliteit van Nederlandse vertaalbureaus.

Vvin EUATC

Goede webteksten nodig?

De teksten die op je website staan hebben een grote impact op je conversiepercentage. Want iedereen die je website bezoekt beslist of ze wel of geen zaken met je gaan doen. Begrijpen voor wie je schrijft en je doelgroep met de juiste toon en boodschap benaderen is de sleutel tot conversie. We schrijven webteksten voor alle branches en zijn actief in alle steden, zelfs voor bedrijven in het buitenland. Afstand heeft ons nog nooit in de weg gestaan. We hechten veel waarde aan privacy, je gegevens zijn veilig bij ons.

  • Meetbare resultaten op basis van KPI's
  • Je krijgt je eigen content team
  • Grondige intake voor de beste kwaliteit
  • Webteksten worden afgestemd op jouw doelen
  • Aanvragen zijn 100% vrijblijvend
Ik wil goede webteksten

Webteksten laten schrijven

Waarom webteksten een goede investering zijn

In je zoektocht naar een tekstschrijver voor je online teksten heb je dit vast voorbij zien komen: “goede webteksten zorgen voor meer conversie”. Iedereen heeft het over de combinatie van tekst en conversie, maar er zijn weinig tekstschrijvers die snappen waarom sommige webteksten wel converteren en andere niet.

Converterende content is pakkend, zet aan tot actie en communiceert relevante “unique selling propositions”. Het allerbelangrijkste: goed geschreven content wekt genoeg vertrouwen om de bezoeker naar conversie te leiden. Goede tekst is net zo belangrijk als het design van je website.

Wij weten wél wat de sleutel tot conversie is: begrijpen voor wie je schrijft en je doelgroep met de juiste toon en boodschap benaderen. Het vooronderzoek is dus minstens zo belangrijk als het schrijven van webteksten. Ondoordachte webteksten zijn slechts opvulling voor je website. Daarom is het belangrijk om te investeren in webteksten. Kies jij voor opvulling of voor conversie?

(BELANGRIJK: alle webteksten worden geschreven door gecertificeerde SEO tekstschrijvers)

Rapportage van geschreven online tekst

Webteksten succesformule van Machielsen

Unieke werkwijze: je eigen deskundige team op maat

Als je webteksten laat schrijven, wil je er zeker van zijn dat je goede SEO teksten geleverd krijgt. Jij wilt je bedrijf straks herkennen in de teksten en je doelgroep moet converteren. Daarom moet je samenwerken met de eindbazen van Machielsen. Onze succesformule voor webteksten werkt. Met al onze kennis en ervaring hebben we een blueprint voor de perfecte webteksten samengesteld.

Onze succesformule bestaat uit een aantal onderdelen. De belangrijkste twee onderdelen zijn de intake en het team op maat. Voor de intake bezoeken we je bedrijf om een goede indruk te krijgen en stellen we vragen om te doorgronden wie je doelgroep is. Hiermee garanderen we dat de teksten aansluiten op je doelgroep en dus voor conversie zorgen.

Het team op maat is uniek. Je krijgt namelijk je eigen team dat helemaal aansluit op je vraag. Afhankelijk van het doel van je website stellen we een team samen. Als je aan de slag wilt met de vindbaarheid van je website voegen we een copywriter en een SEO specialist toe.

Content Marketing Bureau Bewezen Resultaten

Vroeger was alles mooier, behalve webteksten en SEO

Wat je kunt leren van oude websites

Toen we begonnen met het schrijven van webteksten stelde het internet nog niet veel voor. Je kent ze wel van vroeger: websites die begonnen met “Welkom op de website van [Naam]”. Een website was toen niet veel meer dan een statische pagina met informatie. Het internet veranderde snel en de teksten werden steeds uitgebreider, gedetailleerder en er werd steeds meer ontdekt over hoe bezoekers lezen op internet. Dat bijna alle internetgebruikers je website in een F-patroon bekijken bijvoorbeeld.

De opkomst van SEO hebben we meegemaakt en vroeger hebben we ons zelfs schuldig gemaakt aan “black hat SEO” trucjes. Van keywordstuffing tot het schrijven van verborgen teksten.

Toch kun je veel leren van de websites en webteksten van vroeger. De informatie was veel compacter en to the point. De paar zinnen die je op je website had staan, moesten aanzetten tot actie. Wil jij goede teksten laten schrijven?

Wil je internationaliseren? Lees onze gids voor het vertalen van je website.

Goede teksten voor je website

Het beste bureau voor online teksten

Voor jou, maar ook voor onze tekstschrijvers

Machielsen bestaat bijna 30 jaar en we zijn inmiddels berucht en beroemd in de communicatiebranche. Maar na al die tijd zijn we er wel uit wat we belangrijk vinden: onze relaties met klanten en medewerkers (onze webtekst eindbazen). Het leukste bureau voor iedereen. Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen waarde kunt toevoegen als je iets doet waar je écht plezier in hebt.

Waarom we zulke eindbazen zijn? Hier wordt iedereen blij van webteksten die het verschil maken. Elke eindbaas heeft zijn eigen specialisatie waar hij of zij elke dag in mag uitblinken. De kwaliteit is heilig, net als deadlines. We hechten veel waarde aan onze ontwikkeling en zorgen dat we up to date blijven door elk jaar te investeren in cursussen en trainingen. En niet geheel onbelangrijk: onze klanten beoordelen ons met een 9.7 en 100% beveelt ons aan.

Altijd een deskundig team op maat

Als we samen aan de slag gaan met je website teksten, stellen we een team op maat samen. Je krijgt dus je eigen team op afstand. De lijnen zijn kort. Dat communiceert wel zo makkelijk. Jouw dedicated blogteam gaat helemaal op in je organisatie; ze zullen er alles aan doen om de juiste tone of voice te leren spreken.

Medewerker van Machielsen schrijft online content

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je... We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Direct contact

Outlook
Asana
Slack-als-communicatie-voor-vertalingen-en-content
Trello-