Webteksten laten schrijven

Wil je meer omzet uit je website halen? Mist je website échte overtuiging? Laat je webteksten schrijven door de professionele tekstschrijvers van Machielsen!  

Het is heel eenvoudig: de teksten op je website bepalen of jouw potentiële klant converteert. Bovendien bepalen de webteksten of je goed wordt gevonden in Google. Uiteindelijk komt het erop neer dat goedgeschreven webteksten direct bijdragen aan het realiseren van je marketingdoelen. 

Dit leveren goede webteksten je op: 

  • Betere vindbaarheid in Google
  • Meer conversies 
  • Connectie met je doelgroep

Wat je potentiële klant ook intikt, jij wilt bovenaan staan. Vervolgens wil je dat hij of zij ook echt converteert. Dat doe je met goede webteksten. En die schrijven wij. 

Vraag een offerte aan

Wil je website-teksten die perfect zijn afgestemd op jouw bedrijf?

Met onze teksten haal je het maximale uit je website.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vraag een offerte aan
Gratis SEO-audit Machielsen

“Grote website? Unieke branche? Geen probleem! We zijn op ons best met flinke projecten en schrijven ook voor specialistische bedrijven.”

Jouke de Jong – SEO-specialist

Webteksten worden anders gelezen 

Marketingteksten zijn overal: online en offline, in socialmedia-posts, in whitepapers of op een reclamebord langs de weg. Al deze teksten hebben iets gemeen: ze moeten een doelgroep aanzetten tot actie. 

Dat geldt ook voor webteksten. Je wilt dat je doelgroep actie onderneemt. Toch zijn webteksten uniek. De manier waarop websites worden gelezen is simpelweg anders.  

Mensen scannen een website en ‘lezen’ de teksten in een F-patroon. Daarom moet je teksten goed structureren en voorzien van pakkende titels, opsommingslijsten en korte alinea’s.

Elementen van een perfecte webtekst

Webteksten schrijven is topsport, als je het ons vraagt. Een goede webtekst:

  • ondersteunt je doelen
  • is afgestemd op je doelgroep
  • is geoptimaliseerd voor Google

Vaak beginnen contentmarketeers direct met schrijven. Onze ervaring leert dat het beter is om eerst een stapje terug te doen.

Waarom je webteksten laten schrijven door Machielsen?

Onze klanten worden blij van onze schrijfkunsten en SEO-skills. We zetten jouw verhaal krachtig en overtuigend op papier. Tegelijkertijd zorgen we ervoor dat je hoog in de zoekresultaten komt te staan.

De werkwijze van Machielsen staat garant voor hoogwaardige content.

Schrijver van websites

Vrijblijvende offerte voor bedrijven

Wil je meer traffic naar je website, betere leads en meer omzet? Vraag snel een offerte aan!


Vraag een offerte aan

Resultaten waar we trots op zijn

Voor onze klant No Monkey Business realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘unicorn‘ (40.500 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant Fit Professionals realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘recruitment‘ (14.800 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant AFAS realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘digitalisering‘ (2.400 zoekopdrachten per maand).

Voor The Health Issue maakten we een contentstrategie die resulteerde in een groei van 810% in het aantal vertoningen.

Voor onze klant Marlan realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘solid surface‘ (720 zoekopdrachten per maand).

Review vertaalbureau
tevreden klant
Review over Machielsen
museum Over Machielsen
health science groningen
logo van klant
Logo klant machielsen
appademic logo
Boter en Bloem Machielsen
educatie logo
forum groningen klant
klant van Machielsen
referentie Machielsen

10 / 10

“Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.”


Archie Verhoog

Van der Maas & Verhoog Advocaten

Review over content bureau machielsen

10 / 10

“Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!”


Jacco Faaij

AFAS Software

Maurice appademic

10 / 10

“Machielsen is een fijne partner om mee samen te werken. Samen hebben we een contentstrategie ontwikkeld voor Appademic. We zijn heel blij met de kwaliteit van de content en de resultaten zijn goed.”


Maurice Derksema

Appademic

Website teksten die je doelen ondersteunen

Het doel van een pagina bepaalt voor een groot deel de opbouw van de webteksten. 

Wil je bijvoorbeeld vooral leads genereren? Dan schrijven we op zo’n manier dat de bezoeker sneller converteert. Webteksten die goed converteren zijn kort en bondig, communiceren duidelijk wat je te bieden hebt en wat jouw toegevoegde waarde is. 

En is het doel van de pagina om je doelgroep kennis te laten maken met je merk? Dan zetten we verschillende storytelling-technieken in. Zo kun je je doelgroep aan je merk binden.

We stemmen de webteksten volledig af op je doelgroep 

Wij zijn ervan overtuigd dat je betere webteksten krijgt als je de doelgroep scherp maakt aan de hand van een buyer persona. Als je een buyer persona maakt, leer je jouw doelgroep beter kennen.

Door je in je doelgroep te verdiepen, win je een schat aan informatie. Zo kunnen wij webteksten schrijven die naadloos aansluiten op je doelgroep.

SEO-teksten laten schrijven

Als je goed zichtbaar wilt zijn in Google, is SEO ontzettend belangrijk. SEO betekent Search Engine Optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. 

Met SEO optimaliseer je content, zodat je beter wordt gevonden in de organische zoekresultaten van een zoekmachine. Dit zijn de niet-betaalde zoekresultaten.

De SEO-tekstschrijvers van Machielsen maken mooie SEO-teksten die op een subtiele manier aan de ranking-factoren van Google voldoen. 

Machielsen schrijft niet alleen ‘gewone’ content – we zijn ook een professioneel SEO-bureau. We kunnen je helpen met:

  • Het maken van een SEO-strategie
  • Zoekwoorden-onderzoek
  • Linkbuilding
  • SEO-teksten schrijven

Contentmarketing 

Wil je investeren in online marketing, maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij denken met je mee. Meestal is strakke contentmarketing een effectieve manier om je doelen te bereiken. Blogs laten schrijven is bijvoorbeeld een toegankelijke manier van contentmarketing

Prijzen van webteksten laten schrijven

Iedere website vraagt om een andere aanpak. Daarom analyseren onze contentmarketeers van tevoren je huidige webteksten en geven een content-advies.  

De kosten van het laten schrijven van webteksten hangen af van het aantal pagina’s dat je nodig hebt. Vraag een vrijblijvende offerte aan, voor een voorstel op maat.

Veelgestelde vragen over webteksten

Wat is een webtekst?

Een webtekst is tekst die specifiek is afgesteld op online gebruik. Webteksten zijn de pagina's op jouw website, bijvoorbeeld waar je vertelt over jouw producten en diensten.

Goed geschreven webteksten versterken jouw merkpositie

Waarom webteksten laten schrijven?

Veel ondernemers hebben een mooi verhaal. Tegelijkertijd hebben ze vaak moeite om het verhaal ook écht mooi op papier te zetten. En daar komt Machielsen om de hoek kijken. Wij nemen een interview af en schrijven heldere, begrijpelijke webteksten voor jouw doelgroep. Jij je business, wij de content.

Maak kennis met Machielsen

Maken jullie mijn website ook beter vindbaar?

In principe wel. Maar als je wilt, kunnen we ook webteksten schrijven zonder dat we rekening houden met SEO. Meer weten over website-teksten die óók SEO-technisch goed in elkaar steken? Bekijk dan onze SEO-diensten.

SEO-teksten laten schrijven
Tarieven van vertaalbureau

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl