Socialmediabureau Machielsen

Bereik je doelgroep via de juiste kanalen

Wil je meer online succes behalen? Dan moet social media een vast onderdeel zijn van je contentstrategie. Want hoe goed je content ook is, het scoort pas als mensen het zien.

Ons werk gaat verder dan alleen het schrijven van goede content – SEO en social media zijn onmisbaar als het gaat om bereik en relevantie.

We willen begrijpen wie je ideale klant is. Wat vindt hij of zij leuk? Waar bevinden ze zich online? Denk ook aan leeftijd, interesses en opleiding: we nemen zoveel mogelijk mee. Doordat we precies weten wie ze zijn, kunnen we hen vervolgens met precisie bereiken op platformen als LinkedIn en Facebook.

Onze contentmarketeers ondersteunen jou in je digitale ambities. We spreken mensen aan met de juiste boodschap op het juiste moment – met social media als brandstof voor je content.

Wil je meer traffic naar je website, betere leads en meer omzet?

Met onze gratis content- en SEO-audit laten we zien hoe je het maximale uit je website haalt.

We brengen in kaart hoe je er nu voor staat en waar de grootste kansen liggen.

Je ontvangt een op maat gemaakt rapport met praktische tips en tricks die je direct kunt toepassen.

Vraag je gratis SEO-audit aan
Audit social media

“Ons gratis SEO-advies laat jou zien hoe je het maximale uit SEO haalt. Dit doen we op basis van je branche en je doelen.”

Herre Zonderland

Een socialmediastrategie op maat

Omdat geen organisatie hetzelfde is, maken we een socialmediastrategie altijd op maat. Tijdens de intake zitten we met elkaar om tafel en vragen wij je het hemd van het lijf. We kijken samen naar wat je wilt bereiken en hoe social media kan bijdragen aan je doelen.

Wil je meer bereik genereren? Dat kan. Zie je liever meer interactie met je volgers en klanten? Dan zetten we daarop in. We bepalen samen de koers en wij zetten deze koers om in een heldere contentstrategie. Op basis van een contentplan plannen wij de posts in.

professioneel vertaalbureau in Nederland

Wil je meer traffic naar je website, betere leads en meer omzet?

Vraag een gratis SEO-audit aan en ontdek hoe je het maximale uit je SEO haalt.


Gratis SEO-audit: waar liggen jouw grootste SEO-kansen?
Review vertaalbureau
tevreden klant
Review over Machielsen
museum Over Machielsen
appademic logo
forum groningen klant
educatie logo
health science groningen
klant van Machielsen
Logo klant machielsen
logo van klant
Boter en Bloem Machielsen

Social advertising voor meer bereik

Met onze aansprekende content leiden we potentiële klanten naar je website. Maar wil je echt zoden aan de dijk zetten? Dan is social advertising dé manier om je online reputatie te vergroten.

We kunnen relevante advertenties laten zien aan de juiste mensen op het juiste moment. Zo zorgen we met socialmedia-advertising voor verhoogde conversies en sales via social media.

Elk socialmediakanaal heeft sterke punten

Elke socialmediakanaal heeft voordelen. Maar dat betekent niet dat ieder kanaal past bij jou en je merk. Het is verleidelijk om alle kanalen te gebruiken, maar soms is precies richten beter dan schieten met hagel.

Instagram is een visueel kanaal waar je met mooie foto’s en video’s je verhaal vertelt. Facebook en LinkedIn zijn handige kanalen om mensen naar je website te krijgen door bijvoorbeeld kwalitatieve blogs te delen. Onze specialisten kijken samen met jou naar welke kanalen we het best kunnen gebruiken om jouw doelen te realiseren.

Social media als onderdeel van je strategie

Simpelweg een Facebook-pagina beginnen omdat iedereen het doet, zou verleden tijd moeten zijn. Toch zien we nog vaak dat organisaties geen écht doel hebben met hun socialmediagebruik. En dat levert je over het algemeen weinig op.

Wij pakken het anders aan. Wij kijken naar je digitale ambities. Wat wil je online bereiken? Wil je bijvoorbeeld meer leads genereren? Meer offerte-aanvragen? We komen met creatieve ideeën en creëren content die daarbij past. Zo haal je de volledige potentie uit social media en wordt het een onmisbaar onderdeel van je contentmarketing.