Content marketing & social media

Bereik je doelgroep via de juiste kanalen

Wil je meer online succes behalen? Dan moet social media een vast onderdeel zijn van je content marketing. Want hoe goed je content ook is, het scoort pas als mensen het zien. 

Ons werk is breder dan content – SEO en social media zijn onmisbaar als het gaat om bereik en relevantie. 

We willen begrijpen wie je ideale klant is. Wat vindt hij of zij leuk? Waar online bevinden ze zich? Denk ook aan leeftijd, interesses, opleiding – we nemen zoveel mogelijk mee. Doordat we precies weten wie zij zijn, kunnen we hen vervolgens met precisie bereiken op platformen als Linkedin en Facebook. 

Onze content marketeers ondersteunen jou in je digitale ambities. We spreken mensen aan met de juiste boodschap op het juiste moment – met social media als brandstof voor je content.

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Jouw doelen vertaald naar een social strategie
  • Bereik je doelgroep als nooit tevoren
  • Originele en boeiende content die werkt
  • Realiseer groei dankzij een strategische aanpak

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct starten met social media

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan op het onafhankelijke reviewplatform Feedback Company.

Review over SEO specialist

AFAS Software

Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!

Jacco Faaij

Joel review over content bureau Machielsen

NDC mediagroep

Op korte termijn heeft Machielsen naar tevredenheid twee sterke artikelen opgeleverd. Daarnaast hebben ze op eigen initiatief ook nog de teksten van de landingspagina geredigeerd. Machielsen: Leuk in de omgang en een fijne samenwerkingspartner!

Joël Darius

Een certificaat heb je niet voor even, maar voor het leven.

ISO-17100 gecertificeerd

Machielsen is ISO-17100 gecertificeerd. Daardoor zijn onze vertalingen gegarandeerd van de hoogste kwaliteit. Ook zijn we zijn lid van de VVIN & EUATC.

Google

Analytics & Google Ads certified. We zetten onze Google kennis in om onze content en vertalingen te optimaliseren voor succes.

Digital Marketer

In samenwerking met Digital Marketer upgraden we onze skills: SEO, content marketing, e-mailmarketing, copywriting en social media.

Jij bepaalt wat we doen

Misschien ben je al heel actief op social media. Deel je regelmatig updates en foto’s? Heel goed. In dat geval kun je er voor kiezen om alleen de visuele identiteit, campagnes en advertenties aan ons over te laten. Het kan ook zijn dat je nog niet actief bent. In dat geval zorgen onze marketeers voor een complete social media presence. We creëren een passende uitstraling, zorgen voor een goedgevulde contentkalender en plannen elke post tot op de minuut nauwkeurig in.

Samenwerken met Machielsen?

  • Meetbare resultaten op basis van KPI’s
  • Je krijgt je eigen social media team
  • Social strategie afgestemd op jouw doelen
  • Aanvragen zijn 100% vrijblijvend

Meer dan 640 bedrijven gingen je voor!

Direct starten met social media

Machielsen is specialist in social media marketing

Een social media strategie op maat

Omdat geen organisatie hetzelfde is, maken we een social media strategie altijd op maat. Tijdens de intake zitten we met elkaar om tafel en vragen wij je het hemd van het lijf. We kijken samen naar wat je wilt bereiken en hoe social media kan bijdragen aan je doelen.

Wil je meer bereik genereren? Dat kan. Zie je liever meer interactie met je volgers en klanten? Dan zetten we daar op in. We bepalen samen de koers en wij zetten dit om tot een heldere contentkalender. Op basis van deze roadmap plannen wij de posts in.

Social advertising voor meer bereik

Met onze aansprekende content leiden we potentiële klanten naar je website toe. Maar wil je pas echt zoden aan de dijk zetten, dan is social advertising de manier om je online reputatie te vergroten.

Dankzij de (bijna beruchte) hoeveelheid beschikbare data tonen we relevante advertenties aan de juiste mensen op het juiste moment. Zo zorgen we met social media advertising voor verhoogde conversies en sales via social media. 

Elk social media kanaal heeft sterke punten

Elke social media-kanaal heeft sterke punten. Maar dat betekent niet dat elk kanaal past bij jou en je merk. Het is verleidelijk om ze allemaal te gebruiken, maar soms is precies richten beter dan schieten met hagel.

Instagram is een visueel kanaal waar je met mooie foto’s en video’s je verhaal vertelt. Facebook en Linkedin zijn handige kanalen om mensen naar je website te krijgen door, bijvoorbeeld, kwalitatieve blogs te delen. Onze specialisten kijken samen met jou naar hoe de unieke eigenschappen van elk kanaal het best worden benut om jouw doelen te realiseren.

Social media als onderdeel van je strategie

Simpelweg een Facebook-pagina beginnen “omdat iedereen het doet” zou verleden tijd moeten zijn. Toch komen we het nog vaak tegen dat er bij organisaties geen doel zit achter social media. En dat levert je over het algemeen weinig op. 

In plaats daarvan kijken we naar je digitale ambities. Wat wil je online bereiken? Wil je bijvoorbeeld meer leads genereren? Meer offerte-aanvragen? We komen met creatieve ideeën en creëren content die daarbij past. Social media wordt onmisbaar binnen je content marketing-strategie.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte