Social Media Bureau in Groningen

Bereik je doelgroep via de juiste kanalen

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven.

De explosieve groei en populariteit van sociale netwerken maken het gebruik ervan tot een dagelijkse routine voor de meeste Nederlanders. En dat biedt jou als bedrijf een enorme kans (ja, kans) om je te laten zien aan je doelgroep.

Je moet echter wel een plan hebben. Wie wil je bereiken? Wat voor content zet je in? Wat is je doel? Door social media te zien als onderdeel van je algehele content strategie, zetten de specialisten bij Machielsen social media succesvol voor je in.

Herre de Social Media specialist

Waarom kiezen voor Machielsen?

  • Jouw doelen vertaald naar een social strategie
  • Bereik je doelgroep als nooit tevoren
  • Originele en boeiende content die werkt
  • Realiseer groei dankzij een strategische aanpak
Direct starten met social media

Onze klanten waarderen onze dienstverlening met een 9.6!

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

Review over SEO specialist

AFAS Software

Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!

Jacco Faaij

Joel review over content bureau Machielsen

NDC mediagroep

Op korte termijn heeft Machielsen naar tevredenheid twee sterke artikelen opgeleverd. Daarnaast hebben ze op eigen initiatief ook nog de teksten van de landingspagina geredigeerd. Machielsen: Leuk in de omgang en een fijne samenwerkingspartner!

Joël Darius

Social media als onderdeel van je digitale strategie

Social media marketing speelt een centrale rol en is de perfecte aanvulling op je digitale strategie. Met social media benader jij je doelgroep gerichter dan ooit en ben je actief op plekken waar zij zich dagelijks bevinden. Wij weten hoe elk social media platform werkt en creëren een strategie die de juiste kanalen integreert.

  • Meetbare resultaten op basis van KPI’s
  • Je krijgt je eigen social media team
  • Je kunt alles bij ons uitbesteden
  • Social strategie afgestemd op jouw doelen
  • Aanvragen zijn 100% vrijblijvend
Direct starten met social media

Machielsen is specialist in social media marketing

Wees geen kip zonder kop

Simpelweg een Facebook-pagina beginnen “omdat iedereen het doet” zou verleden tijd moeten zijn. Toch komen we nog vaak tegen dat er bij organisaties geen strategie achter social media zit. Dit levert je bedrijf over het algemeen weinig op. We stellen een gedegen social media plan op en laten het onderdeel zijn van je content marketing strategie.

Ieder kanaal heeft z’n eigen sterke punten

Je begeven op social media betekent de beschikking hebben over diverse social media kanalen om in te zetten. Het is verleidelijk om ze allemaal te willen gebruiken. Maar pas op: je zult niet de eerste zijn die overal actief is, maar nergens succes heeft. Sommige kanalen werken anders dan anderen. Waar Instagram een visueel kanaal is, werkt Facebook beter wanneer je je doelgroep met kwalitatieve blogs wilt bereiken. Wij passen daarom de kanalen aan op de doelen die jij stelt. Onze tekstschrijvers weten als geen ander jouw doelgroep te bereiken.

[TIP: download onze social media tools]

Hoewel social media geen directe invloed heeft op het algoritme van Google is wel bewezen dat social media je zoekmachine marketing strategie kan versterken. Meer informatie vind je hier.

Het belang van social media advertising

Het voordeel van adverteren op social media is de (bijna beruchte) hoeveelheid gebruikersinformatie die beschikbaar is. Dankzij deze informatie toon je uiterst relevante advertenties aan de juiste mensen en op het juiste moment. Social advertising zorgt hierdoor voor verhoogde conversies en sales.

Het leukste social media bureau vind je in Groningen

Zoek je een social media bureau in Groningen? De eindbazen van Machielsen staan voor je klaar. Ons bedrijf bestaat inmiddels 30 jaar en we zijn berucht en beroemd in de communicatiebranche.

Maar na 30 jaar zijn we er wel uit wat we belangrijk vinden: onze relaties met klanten en medewerkers. Het leukste bureau voor iedereen.

Wij zijn ervan overtuigd dat je alleen waarde kunt toevoegen als je iets doet waar je écht plezier in hebt. Waarom zo goed zijn? Hier wordt iedereen blij van content die het verschil maakt.

Elke eindbaas heeft zijn eigen specialisatie waar hij of zij elke dag in mag uitblinken. De kwaliteit is heilig, net als deadlines. We hechten veel waarde aan onze ontwikkeling en zorgen dat we up to date blijven door elk jaar te investeren in cursussen en trainingen.

Speed dial on steroids

Heb je ons nodig? Dan zijn we er voor je…

We integreren in jouw manier van communiceren met onze speed dial on steroids. Want we zijn via de meest diverse kanalen te bereiken. Vind je mailen ook zo ouderwets en wil je liever direct een antwoord op je vraag? Dan communiceren we toch via ons Slack kanaal.

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl

100% van de klanten beveelt dit bedrijf aan.

+31 50 309 31 62 Direct een vrijblijvende offerte