Contentmarketing uitbesteden

Wil je een band opbouwen met je doelgroep? Is het tijd om je zichtbaarheid en vindbaarheid te vergroten? Contentmarketing is het antwoord. 

Om het maximale uit een contentstrategie te halen, heb je een flinke dosis deskundigheid nodig. Gelukkig heeft Machielsen die deskundigheid in huis! 

Dit levert contentmarketing uitbesteden je op:

  • Een constante stroom aan waardevolle content
  • Meer traffic, conversies en leads
  • Een autoriteitspositie in jouw niche

Goede content creëren kost veel tijd. Als je een bedrijf runt, heb je het veel te druk om vol in een contentstrategie te duiken. Wil je zeker weten dat het goed gebeurt? Laat Machielsen je contentmarketing regelen.

Vraag direct een offerte aan

Wil je content die perfect is afgestemd op jouw bedrijf?

Met onze teksten haal je het maximale uit je website.

Vraag een vrijblijvende offerte aan en je hoort zo snel mogelijk van ons.

Vraag een offerte aan
Gratis SEO-audit Machielsen

“Grote website? Unieke branche? Geen probleem! We zijn op ons best met flinke projecten en schrijven ook voor specialistische bedrijven.”

Jouke de Jong – SEO-specialist

Contentmarketing uitbesteden

Bij Machielsen werken we altijd volgens een duidelijk contentplan. Hierin leggen we van alles vast, zoals wat we gaan maken, wie verantwoordelijk is voor de input en creatie, en wanneer we de content publiceren. Als je je contentmarketing aan ons uitbesteedt, hoef jij je nergens meer mee bezig te houden. Bij ons kun je rekenen op totale ontzorging. 

De contentspecialisten van Machielsen schrijven teksten die naadloos aansluiten op je doelgroep. De teksten zijn in de juiste tone of voice en passen bij jouw customer journey.

Wat en hoe we gaan schrijven, stemmen we af op je doelgroep. Welke vragen hebben ze? Waar lopen ze tegenaan? Waar hebben ze last van? We beantwoorden hun vragen met waardevolle content die ook nog eens lekker leest. Van blogs tot SEO-teksten en van folders tot complete websites: wij schrijven het voor je.

Bedrijven die contentmarketing inzetten, zijn succesvoller

Met contentmarketing versterk je de band met je doelgroep en zorg je dat je zichtbaar en vindbaar bent in zoekmachines.

uitbesteden van contentmarketing

Vrijblijvende offerte voor bedrijven

Wil je meer traffic naar je website, betere leads en meer omzet? Vraag snel een offerte aan!


Vraag een offerte aan

Resultaten waar we trots op zijn

Voor onze klant No Monkey Business realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘unicorn‘ (40.500 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant Fit Professionals realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘recruitment‘ (14.800 zoekopdrachten per maand).

Voor onze klant AFAS realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘digitalisering‘ (2.400 zoekopdrachten per maand).

Voor The Health Issue maakten we een contentstrategie die resulteerde in een groei van 810% in het aantal vertoningen.

Voor onze klant Marlan realiseerden we een top 3-positie voor het keyword ‘solid surface‘ (720 zoekopdrachten per maand).

appademic logo
Boter en Bloem Machielsen
educatie logo
forum groningen klant
health science groningen
klant van Machielsen
Logo klant machielsen
logo van klant
museum Over Machielsen
Review over Machielsen
tevreden klant
Review vertaalbureau
referentie Machielsen

10 / 10

“Wij werken al jaren met Machielsen en voor ons is het heel simpel: wil je echt goede content marketing, hoogwaardige vertalingen en ook nog eens een heel plezierig contact? Dan ga je naar Machielsen.”


Archie Verhoog

Van der Maas & Verhoog Advocaten

Review over content bureau machielsen

10 / 10

“Machielsen helpt ons om onze software nog beter vindbaar te maken. Ze ontzorgen ons en zoeken de samenwerking op. Machielsen weet inhoudelijk sterke én lekker leesbare teksten te maken. En dan kan je ook nog eens goed lachen met die club!”


Jacco Faaij

AFAS Software

Maurice appademic

10 / 10

“Machielsen is een fijne partner om mee samen te werken. Samen hebben we een contentstrategie ontwikkeld voor Appademic. We zijn heel blij met de kwaliteit van de content en de resultaten zijn goed. “


Maurice Derksema

Appademic

Waarom contentmarketing?

Het doel van contentmarketing? Waardevolle content creëren. Daarmee kunnen we jouw specifieke doelgroep aanzetten tot winstgevende acties.

Contentmarketing is vaak succesvoller dan ‘ouderwetse’ reclames. Iedereen wil waardevolle informatie – dus content – vinden en consumeren. Dit in tegenstelling tot advertenties, die je liever vermijdt.

Zoekmachine-optimalisatie

Contentmarketing en SEO gaan hand in hand. SEO is een complexe marketing-discipline. De SEO-performance van je website wordt beïnvloed door veel verschillende factoren. In de basis draait SEO om het creëren van content die relevant is voor mensen die een bepaalde zoekopdracht uitvoeren.

We combineren onze kennis van SEO en contentmarketing om jouw SEO-performance een flinke boost te geven.

Lees meer over SEO uitbesteden.

Contentmarketing uitbesteden aan een contentmarketingbureau

Als contentmarketingbureau begrijpen we het als geen ander: je wilt je marketingbudget optimaal besteden. Daarnaast heb je duidelijke doelen: je wilt online beter worden gevonden, indruk maken bij je doelgroep en leads genereren. 

Een combinatie van goed uitgevoerde contentmarketing en SEO is de effectiefste manier om deze doelen te bereiken.

Machielsen heeft ruim 10 jaar ervaring in contentmarketing en SEO. Onze contentmarketeers staan voor je klaar.

Waarom contentmarketing uitbesteden aan Machielsen? 

Terechte vraag. Ten eerste: waarschijnlijk heb je er zelf geen tijd voor. En ten tweede: onze contentmarketeers schrijven content die je doelgroep weet te overtuigen, zonder dat ze het gevoel hebben dat je alleen maar iets wilt verkopen.

Tegelijkertijd weten ze precies hoe ze SEO-teksten moeten schrijven die goed ranken in de zoekmachines. Machielsen doorgrondt jouw doelgroep en schrijft verhalen die ze écht waarderen.

Meer weten? Neem contact met ons op – dan kijken we wat we voor je kunnen doen.

Veelgestelde vragen over contentmarketing

Waarom is een contentstrategie belangrijk?

Als je echt wilt scoren met je content, heb je een contentstrategie nodig. Waarom? Omdat je anders met losse flodders schiet. Een heldere contentstrategie geeft richting aan alles wat je publiceert. Met een strategie houd je het overzicht en blijf je consistent teksten schrijven.

Bouw een succesvolle contentstrategie in 8 praktische stappen

Wat is contentmarketing precies?

Contentmarketing is een vorm van marketing waarbij je relevante en waardevolle content creëert. Zo spreek je een duidelijk afgebakende doelgroep aan. Het doel? Binding creëren met je doelgroep en hen aanzetten tot winstgevende acties.

Wat is contentmarketing en hoe bouw je er een sterk merk mee?

Wat doet een contentmarketeer?

Een contentmarketeer is een professional die verantwoordelijk is voor het plannen, creëren en delen van waardevolle content. Zo kan hij of zij relevante bezoekers aantrekken en hen converteren naar klanten.

Wat doet een contentmarketeer? Creatieve storyteller en data-analist ineen

Wat is content?

Content is eigenlijk een Engelse term. De algemene definitie van content is 'de ideeën die worden weergegeven in een medium'. Dit medium kan een tekst zijn, maar ook spraak of iets anders dat gecreëerd is, zoals kunst.

Content: wat is het precies? We leggen de betekenis van content uit

Wat is SEO precies?

Simpel gezegd is SEO alles wat je kunt doen om zoekmachines te laten zien dat jouw pagina het beste resultaat is voor iemands zoekvraag. Met SEO doe je er dus alles aan om zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te eindigen.

Wat is SEO? Een praktische uitleg van zoekmachine-optimalisatie
Tarieven van vertaalbureau

Stel je vraag aan Jouke

Jouke is de man van digitale marketing en SEO en kan al je vragen beantwoorden.

+31 50 309 31 62
office@machielsen.nl